Boss Me 70 Hakkında

Merhaba ,
Bir çok prosesörü inceledim , özellikle usb girişli olanlar ilgimi kendilerine doğru kaydırdıysa da analog düzeni sayesinde boss me 70' e hayran kaldım. Bu prosesörü almam durumunda amfisiz olarak kullanacağım ve bilgisayar üzerinden kayıtlar almak istiyorum. standart bir notebook'um ve onun mikrofon girişi dışında elimde bir şey yok. Bu aletten direkt pc'nin mikrofon ya da line girişinine çıkış alıp da kayıt yapmış arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
 
Boss ME-70 in arka kısmında Rec Out/Phone jack girişi var ,ordan jack kablonun bir ucuyla çıkış yapıp, diğer ucuylada küçültücü kullanarak bilgisayarın mikrofon girişine takman gerekicek. Ondan sonra kullandığın kayıt programında mikrofon girişinden sesi alcak şekilde ayarlamaya yapıp direk kayıt yapabilirsin. Ama alacağın ses kalitesi bilgisayarın kendi ses kartı olduğu için iyi olmaz, tavsiyem bir ses kartı alman (m-audio veya line 6 pod studio gx) onunla kaydetmen..

Line 6 pod studio gx ile aldığım kayıt ;


Bilgisayarın mikrofon girişi ile aldığım bir kayıt ;


fikir edinmem için attım kayıtları..ses kalitesindeki farkı anlarsın hemen zaten..
 
isin garip yani mikrofon girisli kayittaki tonu daha cok sevdim, keske ayni ton ayni parca seklide koysaydin daha iyi bi ornek olurdu arkadasa dostum
 
cilelikes kayıt için kesinlikle bir ses kartına ihtiyacın var. hele ki notebookta kullanıcaksan. masaüstü pc'lerin onboard ses kartları biraz idare ediyor. ama notebookların onboardu ile kayıt almak çok sıkıntı olucak senin için. kalitesiz olucak en başta, ki bu epey can sıkıyo bir süre sonra.
 
Geri
Üst