Ekipman Için Raf/dolap

Mini home stüdyomda büyük karmaşa yaşıyorum herşeyler biryerde. Masamın üstü kablolar ses kartı, midi kontrol cihazları vb dolu. Bu gece isyan bayrağını çektim ve birşeyler alıp odamı da daraltmadan bu dağınıklığı gidermeyi hedefliyorum. Raf için duvar delemiyorum bu yüzden, aşağı koyduğum kitaplık gibi şeyi almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan ve özellikle burada elektrik/elektronik bilgisi olan veya benzer olayı deneyimlemiş arkadaşlara danışmak istiyorum.

Aşağıdaki fotoğraftaki kitaplığın en üst bölmesine head amfimi koysam, alt raflara da ses kartımı ve bir diğer rafa da pedallarımı koysam. (pedallarıma ayakla basmıyorum elle kontrol ediyorum. Bu yüzden hep masaüstünde kullanıyorum.) Bu 3 ayrı cihaz ciddi dip gürültüsü vb yapabilirler mi? (birbirlerine bu kadar yakın alacakları için) Mantık olarak, hepsi birarada olmasa daha iyi olur dediğinizi duyar gibi oluyorum ama bir çarem de yok, odam ufak ve çok bunaldım, bir çare bulmam lazım ve pahalı bir çare olmaması lazım.

Evinizde bu tip aletleri nasıl kullanıyorsunuz, pedalları amfiye çok yakın kullanan var mı, veya ses kartı amfiye veya pedallara yakın olarak kullanan ? Ne tip bir durumla karşılaşırım merak ediyorum, zira olmayacak birşeyse boşa da sipariş vermeyeyim, önce sizlerin bir fikirlerini duymak istedim.

Fikre ne gerek var tüm aletlerini bibirine yaklaştır, dene gürültü olmuyorsa al diyebilirsiniz. Ancak bu öyle kolay bir olay da değil benim için, zira bu dediğimi yapabilmek için tüm odayı ayağa kaldırmam lazım inanılmaz üşeniyorum.:LOL: Naçizane, ne düşündüğünüzü belirtebilirseniz ben az çok fikir edinebilirim diye düşünüyorum.

Ölçüleri : 112cm x 64cm x 26cm

Mobilya_1141131.jpg

Kitaplığın linki : http://www.hepsiburada.com/liste/ad...px?productId=mbadorembk03&categoryId=18021342
 
Geri
Üst