Reason ile kayıt

D

Drizzt_DoUrden

Reason 1.0 programını kullanıyorum ancak bir türlü istediğim gibi kayıt yapamadım.Forumu aradım fakat aradığım cevabı bulamadım.Durum şöyle:
Kayıt için Acid 4.0 denedim ama nedense kayıt esnasında sıklıkla bilgisayar kilitlenmeye başladı.Bende cubase sx'i denemeye karar verdim.
Cubase SX'te midi kayıt kayıt yaptım ama seste kaymalar oluyordu.Cubase SX'te audio kaydın nasıl yapıldığını da bulamadım.
Reasonla nota yazılabiliyor bunu işlemi klavyeden çalarak yapabilir miyim?
Eğer bunu yapabilirsem reasonla birlikte başka bir program kullanmama gerek kalmayacak.Konuda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılar
 
selamlar
cubase de audio kayıt yapmak için:öncelike new projectten 24 track audio recorderı seçmen gerekeğer ses kartında tek giriş varsa pek kanal kullanamassın ama fazlası varsa kanalları kullanabilirsin reason hakkında birşey bilmiyorum umarım yardımım olmuştur kolay gelsin
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Acid 4.0'da audio kayıt yapabiliyorum ama Cubase'de sanırım gerekli ayarları yapamadım.Reason'da klavyeden nota nasıl yazılacağını bilmediğim için şöyle bir yol izledim.Cubase'de midileri kaydedip sonra midiyi export ediyorum ve Reason'da kaydettiğim midiyi import edince,wav dosyası şeklinde kaydetme imkanım oluyor.
Merak ettiğim şu:Aynı şeyi Cubase'de yapamaz mıyım?Yani midi dosyalarını Reason içine almak yerine Cubase'de audio olarak export yapma imkanım yok mu?
Çünkü Reason içine açınca bu sefer de Cubase ile kullandığım VST enstrümanlarını kaybediyorum.
 
tekrar merhaba
audio olarak export etmen için kutuların üzeride beyaz bi ok var onu mouse ile tutup sağa kaydırıcaksın kaydırınca ekran mavileşicek daha sonra file dan export yapabilirsin kolay gelsin görüşmek üzere.
 
Geri
Üst