Sekiz (pancake)

2000 den bu yana "Pancake" olarak bilinen grup 1 senedr "Sekiz" ismiile devam etmektedir.Demo tamamlanma aşamasındadr.Bitmiş olan 6 şarkıyı http://www.purevolume.com/sekizformerlypancake adresinden dinliyebilrsiniz.

8

Barış Koç - Vokal,gitar
Ahmet Acar - Bas
Serhat Abay - Davul

Geçmiş performanslarından bazıları:
Deutsche Schule Teutonia
Deutsche Schule Schulfest
Pierre loti
Garaj parti(maslak)
Line bar
Robert College Artfest
Liceo Italiano
H2000
Spica
Bronx
Mojo bar
Kazablanka
Bogaziçi Universitesi
...



http://www.8ekiz.net
 
e hadi ankarada 18 kasımda atraksiyon içine gireceğinizi ne zaman söyleyeceksiniz:) upss!sürpriz ya da sır mıydı yoksa?! ya da yalancı mı oldum ben acaba? :oops:
yeni bir şehir, yeni bir ad..Bir an önce ankara adaptasyonu sağlanabilir mi?
varlığınızdan bugün haberim oldu,araştırma içine girdim..demoyu indirdim..eğlenceli: >
kolay gele!bu sene güZel geçer umarım sizin için.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
evet 18 Kasım da Saklıkent teyiz uzun zaman oldu heyecanlıyız çalışıyoruz umarım gelenler memnun kalır. bu arada websitemiz yarı aktif durumda en kısa zamanda güncellenecek. adresimiz http://www.8ekiz.net demoyla ilgili ankete oy verirseniz seviniriz merakla takip ediyoruz. 18 Kasım daki partiyle ilgili olarak http://www.hangibar.com adresine yönelebilirsiniz.
Ankara da üçüncü senemiz sayılır burada çok huzurluyuz Ankara insanları yeterince samimi gördüğünü değil istediğini bildiğini yapıyor. Alakasız olacak ama Istanbul'dan Ankara'ya okumak için gelmeyi düşünenlere tereddüt etmemelerini öneririm...kısacası çok özledik canlı çalmayı umarım herşey eskisinden de güzel olur
 
umt vaad eden ve ankara'daki ilk atraksiyonlarında gereken ilgiyi görmelerini umduğum kaliteli ve müzikten iyi anlayan insanların grubu.İlk konserlerinin ardından herhangi bir barda program yaplaraı pek olası:))
 
abi bunlar harika bi pop punk grubuydu. tatlı bela şarkıları harikaydı. bak şimdi hala yola devam ettiğinizi duyunca çok sevindim. bu arada o tatlı belayı nete koyarsanız iyi olur çünkü hiç bi yerde artık mp3ü yok.
 
nokiasupersound yarışmasına katıldığımız melek adlı şarkımızı purevolume.com dan indirebilirsiz.ayrıca yarın 18 Kasım Saklikent'teyiz
 
Soğuk isimli şarkınız çok başarılı.... Melek te ayrı güzel..... başarılar dilerim...... Olurda SÜRGÜN kazanamazsa ki bir iddiamız yok :) keisnlikle SEKİZ kazanmalı.... Favorim....
 
Valla kayıtlarınız, bir çok stüdyonun yaptığı kayıtlardan daha güzel. "Melek" güzel olmuş. Sözleri de samimi olmuş bence. Başarılar dilerim.
 

Benzer konular

T
Yanıt
1
Gösterim
740
tinysparrow
T
S
Yanıt
0
Gösterim
1K
sekdeyis
S
E
Yanıt
5
Gösterim
1K
L
Yanıt
1
Gösterim
1K
lbAdEaTh
L
Geri
Üst