Charvel / Jackson Başlığı

Jacksonların sapına laf yok ne öyle incecik gofret saplı ibanezler öght..

bi gibsonın sapına hayranım bi jacksonun

Jackson iyi hoşta birde Warrior lara düzgün manyetik taksalar neyseh
 
jackosn sever kardeslreim jackson sl1 veya ps4 almayi düsunuyorum ama fiyatlari konusunda bi fikrim yok nereden alabilirim ikinci el ve s1f1r fiyatlari almenyadan veya americadan getiritsem durum ne olur???? cok soru oldu ama yorumlar icin simdidie saolun ......
 
rolandDESCHAIN demiş ki:
jackosn sever kardeslreim jackson sl1 veya ps4 almayi düsunuyorum ama fiyatlari konusunda bi fikrim yok nereden alabilirim ikinci el ve s1f1r fiyatlari almenyadan veya americadan getiritsem durum ne olur???? cok soru oldu ama yorumlar icin simdidie saolun ......

Sl-1 neree Ps-4 nere.Biri USA select ve sıfırı hala var,diğeri performer serisi ve sıfırı şu an yok.Daha çok araştırmaya ihtiyacın var gibi dörünüyor.
 
oke ozaman sl1 fiyati nedir baba kalisk ibanez kullanicisiyim rg2550 kullan1yom ama elime jackson alinca kendimi bibaska hissettim neyse sl1 solist ikinci el ve sifir fiyati nedri laylamlomdan baska nerden buabilirim almanyadan getitsem ne kadara patlar...ikinci oluyo üzgünümm..
 
2006da Jacksonlarda süper değişiklikler olacak;

Bütün pro serilerinde duncan designed manyetikler yerine seymour duncan manyetikler olacakmış. Ayrıca mg serilerinde de 81/85 olacakmış hz'ler yerine... Ayrıca artık daha iyi köprüler kullanılacakmış pro serilerinde :)

Bir de maple klavyeli dk-2 geliyor! Black sharkfin, inanılmaz güzel bir gitar olacağına eminim :)

Sabırsızlıkla bekliyorum valla yeni modellerin piyasaya sürülmesini :D
 
Abi valla eğer fiyatlardaki artış da az olursa istedikleri kadar atağa geçsinler çok pis domine edecek bence Jackson piyasayı. Diğer gitarlar kötüdür vs. demiyorm yanlış anlaşılmasın ama satış oranı çok yükselecek yani bence Jackson'ın :)
 
Uzun zamandır Jackson almayı istiyorum.Yaza doğru alıcam büyük olasılıkla fakat 1.000TL ile sınırlı bir bütçem var.( amfi almaktan vazgeçtim bi süreliğine.Düzgün bir gitar alıyımda...)


Köprünin Tune-o Matic olmasını istiyorum.( yanılmıyorsam tonları daha iyi verir ve sustaini arttırır) zaten tremolo koluyla uğraşçağımı sanmam pek sevmiyorum.

Bu fiyata 2.el yada sıfır hangi modelleri tavsiye edersiniz.Yeni çıkacak modelleri alamam sanırım.
 
@Eldrun
Şimdi şöyle bir olay var Jackson'ın çoğu gitarının köprüleri Floyd Rose. Ancak bu olay seni soğutmasın çünkü floyd rose'ları Japon modellerde bile sapasağlam. Akort falan kaçırmaz. Biraz daha para biriktirebilirsen 2. el çok çok iyi bir Amerikan Jackson bulabilirsin ki bu senin için ömürlük bir gitar olur.
http://www.srvmusic.com/index_files/gitar/jackson_kv1.jpg
Şu gitar 1250 dolar. Üstelik konsinye yani düşün sahibi kimbilir kaça verir bunu.Ama gel gör ki süper alet. Tonları zaten hemen hemen hepsinin harikadır. Manyetikler Seymour Duncan değilse değiştirirsin süper olur.Bir de forumda bir KE-1 vardı o da atık üretilmeyen bir model Marty Friedman Signature o da alınabilir.
Saygılar
 
Geri
Üst