Charvel / Jackson Başlığı

rg350 yada rg370 gibi modeller gerçekten js30 a nispeten daha iyi olabilmekte.en azından kalite kontrol oranı daha yüksek js serisine göre.iki tane js30 arasında dağlar kadar fark olabilmekte.bir js30 un ağacını maun olduğunu gördüm daha önce.normalde indian cedro olması gerekirken.ve de bir js30 wr nin gövdesinin wrxt gövdesi çıktığını gördü bu forum. hatta gitarın sahibi bisküwi_etü adlı arkadaştı.ayrıca rg350 ler modifiyeye cevap verebilen gitarlar.ama tabi js serisinden çok daha iyi de değiller.bir nedeni de sanırım jackson ın o kadar iyi modeli varken yanında bu kadar düşük bir serinin olması.
 
sonuç olarak kalite kontrol eksikliği demek olur bu.o maun yerine suntada çıkar gofrette kimse emin olamaz.her gitarı alan gidip ağacı nedir bunun diye teyit ettirmek zorunda değil.ayrıca indian cedro denilen ağaç modifiyeye çok güzel cevap vermiyor.benim eski js30 um üzerinde yaptığım deneyler ile anladım bunu.
 
soulwalker demiş ki:
azaten şunu hiç anlamış değilim. nedense ibanezlerin düşük modellerine iyi denilir jackson a gelince zaten bi js serisi var düşük olarak nitelendirebileceğimiz. onlar aşağılanırda aşağılanır. jackson kalitesini yüksek tutmak isteyen arkadaşlar yapıyo galiba bunu :)

Jackson'ın kalitesini biz değil kendileri yüksek tutuyor bence :mrgreen:

Şaka bir yana Ibanez ve Cort gibi markalar düşük fiyatlara güzel gitarlar üretebiliyorlar Jackson'da pek bu yok :)
 
Kesinlikle katılıyorum çok uygun fiyatlı çok güzel modelleri var Ibanezin ve Cortun;
sz serileri çok hoşuma gidiyor mesela ve fiyatıda modellerine göre hiç fena değil Cortun zaten çok uygun fiyatlı çok güzel modelleri var.
Ama Jackson kanıma işledi bir kere ben kaybedilmişim vazgeçemem artık :)
 
jackson insanı cok etkiliyor be abi. benim gitarımda iyi bir gitar değil hatta berbat bi şey. gidip bir cort yada ibanez alabilirim. ama olmuyor :roll: marka takıntısı değil abi bu başka bi şey :roll: aşk mı desem , kara sevdamı desem bilmiyorum :D
 
Geri
Üst