Charvel / Jackson Başlığı

soulwalker demiş ki:
izzzyy demiş ki:
onlar hikaye ya o fiyata satan yer yok amerikada en pahalı yerler music123,musician friend,guitar center yanılmıyosam zaten aynı kuruluş bunlar onlar bile 3000 lere satıosa amerikada çok daha uygun fiyatlara bulunabilir ama aynı şekilde jacksonlarda çok daha uygun fiyatlara bulunabilir tercihim hep jackson:D


Valla ben kendi ülkemde satılan fiyata bakarım. usa de yaşamıyorum. İbanezleri mesela sevmememe rağmen fiyat açısından diyecek laf bulamıyorum. Çok avantajlı fiyatları. Schecter ler iyi ,böyle devam ederlerse tabi. Jackson distribütörü, usa lerde güzel fiyat veriyordu. Tabi en son partide önödeme ayağına milletin paralarının faizleri yendi , hala da yeniyor. :) Ki en son partiden bi önceki partide 5 6 ay gecikmeli geldi. Jacksonlar Türkiye'de iyi temsil edilmedi. Umarım bundan sonra daha iyi olur. Jackson olsa da alsak :)



abi türkiye fiyatıyla amerikayı kıyaslamıoruzki iki gitarın usa fiyatını kıyaslıyoruz yada ikisini getir türkiyeye fiyatları kıyasla oran yine yakın olcaktır sonuçta kıyaslama yapılan satış deil.
 
mehmet_squ demiş ki:
Bi arkadaşımdan duyduğuma göre kıvılcıma(Ankara) dükkan dolusu jackson gelmiş,limitim max1600ytl dk2m mi dersiniz ibanez 2550z mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Birbirinden oldukça farklı gitarlar bunlar tonal olarak. İkisini de aynı ekipmanla deneyerek karar vermen gerekir bence.
Şahsi düşüncem 2550Z yönünde olur, ama kendi yaptığım müziğe uygun bir tercih tabi bu, kendi zevklerim için. :)
 
Az önce mehmet_squ isimli üyenin yazdığına bakarak Kıvılcım Müziği aradıım. Jacksonun yeni distribütörü Kıvılcım Müzikmiş.

Ha birde Ankara ve İstanbuldaki birbirinden farklı iki firma ise Ankaradaki distribütör. Ben direk ankarayı aradım çünkü.

Şu anda yeni distribütörlük alındığı için Eylül ayından sonra gitarlar gelmeye başlarmış ve ayrıca şu anda gitarlar ellerinde olmadığı için hiçbirşekilde hiçbir model için fiyat veremiyorlar.

LLL politikasından uzak yeni bir dönem umut ediyoruz :)

Beni bu konu aşar Crimson Swirl DK2M im ingiltereden sipariş edildi kıvılcım biraz gecikti :D
 
Bende yurtdışından sipariş edince LLL nin çok aşırı fiyatlar vermediğini gördüm.

SAdece bayii indirimi farkını görmezden geliyorlarmış.. 150 lira falan civarı ortalama :S
 
Arkadaşlar tamam biryere kadar fiyatlara da kimse birşey demiyor ama en önemli sorun zaman ve hayalkırıklığı ile sonuçlanan siparişler oluyor. Ki bütün bu saydıklarım da dişinden tırnağından artırılan paralar ile verilen siparişler olunca da ister istemez sonuç pek iyi olmuyor...

Yoksa kimse kimseye hayrına Jackson getirsin aç kalıp ölsün falan demiyor en azından benim fikrim budur...
 
bugün konuştum kıvılcımla, 4 5 ay sonra gelecekmiş esas jackson partisi. şimdi gelen partide bi kaç tane js30 varmış. fiyatlar da avrupa fiyatları üzerinden olacakmış, hollandadan dağıtılıyormuş jacksonlar(ve fenderler).
 
Gitarların yurda gelişinin 4-5 ay sürmesi ancak şöyle açıklanabilir;

Yurtdışında üretim yapan fabrikaların çalışma prensibi bir ürünün A modelini sadece A modeline yüklenerek yapmasıdır.

Yani Eylül ayında Jackson üretim tesisleri sadece A modeli üretiyor. Ekim ayında B modeline geçiyor gibi... O yüzden belli bir stoğun oluşması zaman alır ve kıvılcım dışarıdaki müzik marketlerden gitar alamaz zaten almaz çünkü distribütör indirimi diye bişey var :)

Öte yandan distribütörlük anlaşmaları yüksek paraların döndüğü anlaşmalar. Ve adamların getirttireceği ürünler 60 liralık mallar değil... Aynı zamanda mesela Kıvılcım 50 tane Jackson getirmek için 100 milyarlık kredi çekmek istedi diyelim... 100 milyarı ha diyince vermeyebilirler ve Jacksonda peşin para vermezsen havanı alırsın diyebilir.

Unutmayalım ki şartları en ağır distribütörlük anlaşmalarının Jackson olduğunu defalarca söylediler forumda (kulaktan dolma)
 
Geri
Üst