Charvel / Jackson Başlığı

Heheh , yemişim jackson'ı :D . Usa için esp'ler, japonlar için schecter'ler alternatif oldu artık. Jackson tr pazarında zor iş yapar, bu kadar müşterisini kırdı ki eskiden jackson dan başka marka düşünmeyen biri olarak bunu söylüyorum. Jackson= Sorun.
 
yine de bence toparlanamayacak bişey değil.boss bi müzik firmasının tekelindeydi eskiden,zuhal aldı fiyatlar kırıldı rekabet oldu bize yaradı.darısı jacksonın başına öyle umuyorum ki biz de ebaylerde sürtmeden gitar alabileceğiz :)
 
Esp ler sanki Jacksonların 4/3 ü parasına satıldığı yetmezmiş gibi birebir aynı gitarlarmış sadece etiketleri farklıymış gibi bir anlam çıkarıyorum. Jackson a LLL ne yaptıysa şu an ki ESP distribütörüde aynı şeyi yapıyor.

Zaten adam gibi jacksonların da yurdumda 2. el satılması hemde bolca bolca satılması pazarı da rahatlatıyor bence
 
ESP distr. Pera'dır ve kesinlikle LLL ile aynı kefeye konulamaz. Bi uğra dolaş dükkanı elemanlara soru sor vs anlarsın ne demek istediğimi. Pera'yla da bir alakam yok müşteri olmak dışında.
 
Hem LLL hem de peradan alışveriş yapmış biri olarak söylüyorum.Aynı kefeyi koymak düşünülemez bile. Aylarca LLL den jackson bekledim, ilgi alaka yok adamlarda. Pera'dan gitar almadım ama onun dışında pedaldı vs. alışverişim oldu. Gerçekten çok ilgililer. Aldığınız mal ister gitar cilası olsun, isterse pahalı bir pedal olsun çok iyi bir şekilde ilgileniyorlar.
 
LLL'un "serdar bağcan dreams" muhabbetlerinden sonra ben bi türlü ısınamadım oraya zaten :)

jacksonı hangi firma getirirse getirsin yüksek oranda kâr isticek ve elde etcek de...Malesef Türkiye'nin kaderi bu...
 
Kimse sütten çıkma ak kaşık değil biliyoruz o kadarını ama yiğidi öldür hakkını ver demişler. Müşteri olarak uzun zamandır Pera'da dört dörtlük hizmet ve ilgi gösteriliyor bence.
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
Kimse 2009 kataloğuna bakmamış herhalde. Yeni Adrian Smith Iron Maiden imzalı seri gitarından bahsetmemiş kimse.


10-15 gun once gordum ama yazmak benim de aklima gelmedi :) Fender de Dave Murray signature cikartiyormus ayni zamanda.
Adrian Smith'in ki gecenlerde Yunanistan'daki konserde calinan gitarin seri uretimi olcakmis. Guzel ama cok para ister buna Jackson.
 
masterofpuppetsasd demiş ki:
Kimse 2009 kataloğuna bakmamış herhalde. Yeni Adrian Smith Iron Maiden imzalı seri gitarından bahsetmemiş kimse.


the evil that man do klibinde gördüğümüz gitarın aynısı olmuş.senelerce fender diye seyretmiştik sonra bir kısmının esp ve jackson olduğunu öğrenince şaşırmıştık.sınırlı sayıda üretilen iron maiden modeli meksika fender vardı zaten.
 
yazarken tereddüt etmiştim japonmu meksikamı diye üşendim sonra :D tebrikler.

bu arada criss olivanın (hüzünle anıyoruz) kullandığı charvel modeli hakkında bilgis olan birileri varmı :D



oliva.jpg
 
arkadaşlar jaksonun distribitörlüğü kıvılcıma verilecekmiş diye bir haber duydum. bir bilginiz var mı? açıkçası laylaylomdan daha düzgün bir müzik marketin alması hoş ama kıvılcım fiyatları köklüyor jaksonun akıbeti nolur bilemiyorum
bir de adrian smit hin gitarı yunanistan konserinden sonra çalınmış çok üzüldüm hoş gitardı.
 
Bugün Kadıköy Whisky'de amfi denerken adam gitarıma bakıp ''Jackson'ı biz getircez.'' Gitarımı göstererek -jackson sl1 black ghost flames-''Bunun fiyatı 2400 € olacak.'' dedi.''Grafikli mi diye?'' sordum.''Düz.'' cevabını aldım ve sustum.
 
Hetepes-Sekhus demiş ki:
Bugün Kadıköy Whisky'de amfi denerken adam gitarıma bakıp ''Jackson'ı biz getircez.'' Gitarımı göstererek -jackson sl1 black ghost flames-''Bunun fiyatı 2400 € olacak.'' dedi.''Grafikli mi diye?'' sordum.''Düz.'' cevabını aldım ve sustum.

Yok artık ya :D LLL bile grafikli SL1 için 1600 - 1700 € diyordu. Hoş son partiyi getiremediler bile o ayrı. Türkiye'de jackson istediği kadar yeni distribütör alsın bu fiyatlara piyasası olmayacak. Zaten bu saatten sonra da kimse kolay kolay güvenmez Jackson konusunda.
 
Geri
Üst