Charvel / Jackson Başlığı

Sert tonlar icin DKMG secerdim tabii ki. Ya da DK2M. Bana soracak olursan DK2S ikisinden de daha kullanisli. Sert tonlar ile nereye kadar yani.. H-S-Sustainiac ve gul tuse 10 numara. Jacksonlari cok seviyorum. Bende de DK2M var cunku gitar inanilmaz iyi tasarima sahip ve manyetikler falan cok saglam. Gonlum hala H-S-S'den yana orasi ayri.. Hastayim bu dizilime... Koprude rock beast sapta pamuk kadar yumusak tonlar. Daha versatil ne olabilir ki ?
 
DK2M deki sap manyetiği coil tap ile single olabiliyor ama orta manyetiğin yokluğu bazıları için eksi sayılabilir. Bende H-H dizilimini seviyorum, picking yaparken elime takılacak bir single olmaması daha çok işime geliyor :D

Sustaniaclı bir gitar denemiştim zamanında daha şu anki gitarımı seçerken. Bana soracak olursanız oyuncaktan başka birşey değil. DK2S'ye sırf o sap manyetiği için artı para vermeye gerek yok bence.
 
Dk2s denilen gitarın sustainer manyetik devresi haricinde dk2 denilen modelden farkı yok. Ve eğer kullanıcağına inanıyorsan gayet alınabilir. Kullanmayı bilen için oldukça yararlı bir alet sustainer pickup.
 
Coil Tap mevcut degil ama sonradan yapmak mumkun tabii, dedigin dogru onu daha alirken de konusmustuk zuhal'den almistim calisanlar baya kafaydi falan.. Iscilik olarak nedense gozume en cok carpan dk2m oldu. zaten hayranim tasarimina vs. etli klavyesi var masallah jumbo fretler vs. baya kendine has bir gitar yani.. severek kullaniyorum. coil tap de uygulatayim cunku soft tonlarda eski fenderimi ariyorum meksika olmasina ragmen :) iki ayri karakterde gitar, ikisine de ihtiyac var. hatta bi de gibson lp. olay tamam : ))
 
DK2S kötü diye birşey demedim :D masterofpuppetsasd nickli arkadaş çok güzel açıklamış. Dk2 serileri arasında küçük farklar var. Sustaniac'ı çok işe yarar birşey olarak görmediğim için sadece sustaniac manyetiğinden dolayı artı para verme demek istedim. Ama eğer kullanacağına inanıyorsan alabilirsin. DK2 serisi gayet iyi bir seri :)
 
Evet arkadaşalr artık kararım kesin hepinize yardımlarınızdan doalyı teşekkür ederim jackson dk2s gitarım haftaya elime geecek inşalllah clean tonunu çok merak ediyorum şuan sadece :D
 
H-S-S dizilim ve gul tuse var sanirim orta manyetik duncan designed, ben caldim gerci fena degildi ama onu da degistirebilirsin. Sustain basarimi da gayet makul yani Steve Vai - For The Love of God falan guzel calinir : ) hayirli olsun.
 
Valla ben de oyle hatirliyorum ama forumda satilanlari gorunce yanlis baktim heralde dedim, muhtesem bir dk2 idi snow white renk ile, ama hemen ustunde duran transparent black maple finish dk2m'i gorunce agzim yere dustu. Magazada oturup 1 saat calmistim ikisini birden. Gorgusuzluk yapip 2sini birden almak vardi.. Single manyetigin olayi super gercekten hem humbucker sayesinde heavy hem de single sayesinde soft gitarin oluyor daha ne istersin : )) Jacksonlari seviyorum arkadas.. Ilk aldigimda 3-4 gun kiyamadigim icin hardcase'inden cikarmamistim hehe
 
Ben derim ki madem dk2s in var onun yerine floydrose takıntın yoksa slsmg'ye bak derim. Dkmg kullandım eski modellerden hz manyetikli olanından güzel gitar fakat dk2 ile pek fark yok diyebilirim. Sl3 yada slsmg tavsiye ediyorum.
 
Geri
Üst