Cort Katana serisi nasıl sizce?

moruk clean de zebra kayar ya modeli farketmez zaten cok modeli yok hepsi özel üretim gerci bu aralar cakma zebraların oldugu soyleniyor . :D

ama neck e gercektende clean de ve tuşe ye ihtiyac duydugun da yardım edebilecek şeyler al mesela .hmmm bilmyrm xd
 
CORT%20KX5%20VN.jpg


http://www.mixmuzik.com/magaza/cort...3-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26.html

şu gitara ne dersiniz, iş görürmü? görünümü tam death metal için ama, acaba hangi türü çalabilirim bununla :D
 
Motherbucker Zebra demiş ama ? acabaa hangi zebra . bununla her tur yaparsn ya emg yerine seymour taktırsan daha iyi olur sanki ? bilmem ki :D zevk ve sound meselesi . :D
 
benim kx1q kablo giriş yerindeki kabloları kopmustu bi ara götürdüm tamire sonrada eskisinden daha dip gürültüsü geldiğini gördüm hatta coil tapı acınca dıııt o ses cok.. ne yapabilirm bilen varmı acaba
 
swamp ash solid body ( dışbudak masif ağaç gövde ) ve string thru body
(gövdeden geçip bağlanan ) tellerinde yarattığı bitmek bilmeyen sustain de bu sap olayına eklenince tadına doyum olmuyor gerçekten . :p
 
Bende KXMP2 kulanıyorum daha öncede KX 1Q kullanıyordum.

Dediklerinize katılıyorum çok iyi klavye, kalın diyebileceğimiz ama maple ın sese kattığı parlaklıkla dengelenmiş bir sap. Seymour Duncan manyetikler, coil tap özelliği ile geniş bir ton yelpazesi.
Genelinde çok iyi işçiliğe sahip bi gitar sadece metal aksamların aşınması oksitlenmesi, jak girişinde gevşeme gibi bi problem başınıza gelebilir.

KX 1Q dan sonra KXMP2 bana çok muhteşem gelmedi açıkçası tabiki aralarında çok fark var ama fiyat olarakta çok fark var. KX1Q nun fiyat performans oranı gayet iyi diye düşünmekteyim.
 
metal aksam aşınmaları genellikle kullanma ve kişisel özellikler ile ilgilidir.Tüm markaların başına gelebilir . Tonepros ve gotoh gibi hardware in kullanıldığı kxmp2 dünya standartlarında ki diğer gitarlar ile aynı ekipmanı paylaşır.
 
Köprü ile burgular için kesinlikle haklısınız üzerindeki ekipmanlar dünya standartlarındaki diğer gitarlarla aynıdır, İfade etmeye çalıştığım şey gitarın nekadar iyi olduğuydu, zaten bende kullanıyorum, geçen süre içerisinde başınıza gelebilecek şey sapı attı, boyası döküldü, cilası çatladı gibi bir problem olamaz sadece metal aksamda (manyetik kapaklarında) zamanla ter ve sürtünme etkisi ile renk değişimleri olacaktır buda sorun edilecek birşey değildir, normaldir, en pahalı ürünlerde bile olur. Şimdi daha net ifade edebildim heralde durumu.
 
evet dostum , çok iyi anladım , ben aynı zamanda mmp3'de kullanıyorum , tonları çok farklı olamakla birlikte ikisindende fazlası ile memnunum , sende gitarını iyi günlerde kullan , çok ender bulunan kolleksiyon parçalarıdır.
Benimkinin seri nosu 21 , seninki kaç ?
 
Bahsettiğin konu şöyle oluyor, Türkiye'de herşeyde olduğu gibi bu sektörde de işini özenle yapmayan insanlar dolu , ithalatçı gitarları ithal ederken doğal olarak masterpiece 'ler sertifikaları ile geliyorlar fakat bunlar kağıt dökümanlar (faturalar ,manueller , vs.) içinde olduğu için zahmet edipde tasnif ederek gitarlar ile birlikte verilmiyorlar , istendiği taktirde aranıp bulunarak teslim ediliyorlar. Seninki de aynen bu şekilde bir evvelki masterpiece modelinin sertifikasını yanlışlıkla sana vermişler , bunda önemli birşey yok , sertifikanın hiçbir anlamı yok . Gitar zaten kendini gösterir. Bende 2 masterpiece var , ikisininde sertifikalarını almadım.
Çünkü ithalatçı izmir'deki satıcıya göndermemiş bile , anla lakayitliği.
Fakat isteyim bakalım , istanbul'dan gelecekmi.
 
Konuyu anladım sweetrock. Hatta İzmirde olduğunuda anladım:) şimdi bizim fret ler eriyince izmirde ne yapıcaz güvenilir bir yer biliyormusun bu konuyla ilgili. Klavyeme kıyamıyorum henüz böyle bir sorunum yok ama bi gün yenileme ihtiacı duyacağım.
 
Geri
Üst