Ibanez Başlığı

Saddle'ların değil, resimde de köprünün yan tarafında görünen uzun siyah dikdörtgen kısmın gövdeye paralel olması gerekiyor. O kısım, köprünün pivot vidalara temas ettiği bıçakların yan uzantısı.

2003 öncesi edge ve lo-pro köprüler bıçaklar gövdeye paralelken biraz öne eğik duruyor. 2003 sonrası edge ve edge-pro köprülerde ise bu bıçaklar tremolo sistemine paralel, ve köprü gövdeye tam paralel duruyor.
 
Ibanez AES20 aldm elektro akustik made in china yazdığını farkettm şimdi çakma mı bu gitar :S bide 400 milyon werdm
 
ii bi gitar bildiğim kadarıyla geçen senelerde disturb the world sloganıyla çıkmıştı-çalmışlığım yok ama sesi dolgun olması lazım ağacından dolayı,bi çift emg takıldı mı tadından yenmez bence-hard core-heavy metal ve trash a ii gider die tahmin ediyorm
 
92 oncesi muhtemelen 90 yapim S540LTD-pn o gitar, manyetikler IBZUSAF2, IBZUSAC2, IBZUSAF1, sap japon yapimi, govde amerikan, o donemde s serisi ve rg7xx'lerde sap japonyadan geliyor, gove amerikada yapiliyor ve birlestiriliyor. yani neckplate uzerinde "made in us" yazar, ancak sapi sokup baglantinin ic tarafina bakinca made in japan ibaresini goruruz. edge koprulu, aanj'siz bir gitar.
ben en fazla 500-600 dölar veririm, o da cok iyi durumdaysa, kusuruma bakmasin.
 
Jem777VMMV%20front2.JPG


aşık oldum sanırsam :LOL:
 
Geri
Üst