CattaQully (Rock)-Ankara

sorma ya biz de kendimizi dinletmek istiyoduk yılbaşında ama işte aksilikler bizim grubun başını bi türlü bırakmıyo biliyosunuz artık :LOL: walla en azından bikaç şey yolunda gitseydi çok daha güzel olurdu şu anki konumumuz ama hayırlısı tabi ya ... :roll:
neyse,yılbaşında yine de bekleriz cattaqully evine :seytan
görüşmek üzere sanırım haftaya cumartesi başlarız yine programlara bi aksilik olmazsa yine tabi :bilmem
 
:zipla sevgili cattaqully yeni yılın sizin için şans getirmesini tüm kalbimle diliyorum.. :p umarım bu yıl geçmiş yıldan çok daha yoğun konserlerle geçecekk..:dans

hepinize iyi çalışmalar diliyorum.. :elsalla
en kısa zamanda görüşmek üzere.. :zipla
 
walla yenge de olmasa kimsenin bize bişiy dileyeceği yok :roll:
anlamıyorum ya biz de ankara rock piyasasındayız,gayet popüler ortalık bi mekanda gayet güzel bi günde biz de elimizden geldiği kadar müziğimizi icra ediyoruz..
bakıyorum da ankaralı gruplar birbirlerine toz kondurmuyo,herkes çok iyi,herkes kusursuz,kimse kimseyi eleştirmiyo..bu yüzden de ortalıkta dolaşan bisürü acayip grup var...
yani illa bizim de girip diğerlerinin forumlarında yalakalık mı yapmamız gerekiyo :?:
gerçekten artık birbirimizi eleştirmenin vakti geldi die düşünüyorum..
keşke birileri gelip bizim foruma yazsa iisiniz güzelsiniz de şunu da şöyle yapın,şu olmadı gibisinden bişiyler yazsa...övgü istemiyoruz sadece..
sanırım ankara gruplarında bu olmadığı için yıllardır yerinde sayan gruplardan geçilmiyo ortalık...
neyse ..
yeni yıl müzik getirsin hepimize :elsalla
 
virtuose'yi canı gönülden destekliyorum. gerçek rock ruhu ölmek üzere sanırım da ondan :)
yeni yılın hepimize içini gerçek rock müzikle doldurmasını diliyorum.
görüşmek üzere...
 
yaw dedim ben de koyim bi şarkı nete de belki merak edip dinleyen olur bu gençler napıyo diye ;)
yanlız solistimiz gizem orada,bu seninin başındaki yolcu konserinden,uzun bi aradan sonra ilk konserimizdi..heey gidi günler :kaydim
suratlarımız biraz asık çünkü ses sistemiyle ilgili çok ciddi sorun yaşamaktaydık yoksa şeker gibi çocuklarızdır yani :D

iyi kötü yorumlarınızı bekliyoruz,gizeme de tekrar sevgiler buradan!!!
sağlıcakla...guns dan knocking on heavens door...

http://rapidshare.de/files/10227441/knocking.wmv.html
 
Ümit'e katılıyorum bu konuda.. Forumlar'da gruplar birbirlerine gaz vermekten başka birşey yapamaz olmuşlar.. Ümit, yolcu performansımızdan Knockin' on'u upload etmiş bu arada, eleştirilerinizi bekliyoruz..Hepinize mutlu yıllar dilerim..Eyw..
 
arkadaslar sıkmayın canınızı ya.. yorum almak zamanla oluyor, oyle bide her yorum gercekten yorum gıbı olmuyor, o yuzden az ve öz yorum almak aslında en iyisi :)
knock'ı seyrettim.. bence gayet hos.. ama videoyu net'e upload ederken yalnızca goruntu kalıtesini dusuren ama ses kalıtesini degistirmeyen bir program kullansaydınız daha ii olurdu bence.. bide hepinizde suratlar biraz asık sahnede.. gulun eglenın bıraz canım :D
bide sololarda gitarın sesini biraz daha acmak gerek dıye dusunuyorum ama belki gerek yoktur yalnızca kayıtta bize az gelıyordur.. neyse hepinize basarılar.. calısmaya devam
 
Ben video upload ederken Windows Movie Maker i kullaniyorum ve gordugum kadariyla 10MB tin altina inildiginde video kalitesi yaninda ses kaliteside ayni oranda dusmeye basliyor..yani secim kalite&indirilebilirlik arasindaki secim e kaliyo..ben genelde 19 Mb civarlarinda tutmaya calisiyorum ve gercekten indirmek isteyen insanlarinda indirmekten kacicaklarini sanmiyorum...bu arada bende izledim knock yorumunuzu..Slash e katiliyorum solo gitar sarkida cok arka planda kalmis, sanki bass in sesi geregindne fazla boguk ve acik buda bence tum geri plani kaplayan bi ugultuya donusmus..ama genel olarak guzel, ayrica vokalin ses yapisida oldukca ilginc, yalniz solo gitara ufak bi elestirim olcak, gitari cok yukarda tutmak isin sov kismini biraz baltaliyor diye dusunuyorum, ama tabiki insan alistigi pozisyonda en iyisini yapar.. kalitesi dusurulmus bi video dan yapilacak yorumlar ne kadar saglikli olur orasi belli..en yakin zamanda biz Rocks' N olarak kesin gelmeyi planliyoruz, o zaman gercekten yapici elestriler yapacagimizi dusunuyorum..gorusuruz :)
 
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar,yanlız dediğimiz gibi o gün çok acayip sorunlar yaşıyoduk sesle ilgili :( sahnede kimse kimseyi duymuyodu,kendimizi de duymuyoduk,muhtemelen seyirciler de duymuyodu bizi ama ayıp olmasın die takılıyolardı :D
videoyu beceremedim bi türlü o yüzden böyle oldu yaw :cry: gece gece kafam da basmadı tabi onun etkisi büyük :roll:
gitarı aşşada tutmam için grup arkadaşlarımdan da devamlı uyarı alıyorum valla sormayın atcaklar bigün beni yukarda tutuyom die ;) alışkanlık yaw zamanında çok izledik eğitim videoları hepsi de klasiğe yakın bi tutuş önerir ya ordan kaldı öyle alışkanlık...estetik olmuyo tabi ama gitarı aşşa indirince de bişiy çalamıyorum :oops: gerçi şimdi de bişiy çalamıyorum üstadlara bakınca ama napalım zamanla :p
bu arada repertuarımızdan örnek yaziyim bi kısmını,sitedeki repertuarın bi kısmı çalınmıyo artık solist değişiminden dolayı,belki zamanla tekrar alırız bazılarını repertuara ama bakalım artık...
Rocks'N tayfa her zaman bekleriz programlara,bu hafta herhangi bi sex partisi yoksa dummy de çıkıcaz inşallah :roll:
yine burdan duyururuz tabi gelişmeleri..
sağlıcakla...

repertuarın bi kısmı:
Deep Purple - Smoke on the Water
Guns N' Roses - Knockin' on Heaven's Door
Mr. Big - Wild World
Muse - Can't Take My Eyes Off of You
Talking Heads - Psychokiller
Pixies - Where Is My Mind
Bora Uslusoy - Asla Geri Dönme
Bon Jovi - It's My Life
The Doors - People Are Strange
The Clash - Should I Stay or Should I Go
Placebo - Every Me Every You
Radiohead - Creep
Scorpions - Wind of Change
Pink Floyd - Wall
Shades Apart - Stranger By The Day
hooters-joanny be
Eagle eye cherry-save tonight
ıggy pop-passanger
bon jovi-ugly
 
Rocks'n tayfa, bekleriz tabi ki. bu arada yorumlarınız için teşekkürler. eski vokalimiz Gizem'in de gelir belki, kendisiyle daha önce bahsi geçen child in time ve fear of the dark (bi kuple de olsa :) ) gibi şarkıları doğaçlamışlığımız vardır. sizin de bi isteğiniz varsa doğaçlarız yine, iyi-kötü elden geldiğince :)
dummy'de başka bir ekşın olmazsa çalarız heralde. buradan haber ederiz.
görüşmek üzere...
bu arada değinmeden geçmeyeyim: ümit emeğine sağlık, kalitesi düşük olsa da iyi iş çıkardın :p
 
ne demek tolgacım :kaydim
yanlız teraziye tıklamayı unutma ha,repleri bekliyorum :seytan
eğer beğenirseniz devamı gelicek...
muahhahahhaha
 
Abiler çok özür ya bayadır yazacam unutuyorum. Malum sınav haftası derslerden başımı kaldırıp bir grubum olduğunu yeni hatırladım. :LOL:
Yolcu videosunu koyma fikri çok eski fikirdi aslında, ama kısmet bugüneymiş. :dans Bütün programlarımız içinde herhalde sesin en kötü olduğu programdı. Ayrıca o program yeni alet edevatla ilk programımızdı. ;)
Ümit'e de eleştiri konusunda sonuna kadar destekliyorum. Her lafımızın arkasındayız. 8)
Umarım bu hafta abidik gubidik parti olmaz da sahne alırız. Yeni ekipman aldık daha kullanamadık bile. :bilmem Paslanmasak iyidir.
Cumartesi görüşmek üzere... :elsalla
 
arkadaşlar sanırım bu hafta da çıkamicaz dummy e vokalimizin başka işleri nedeniyle,yani sonuç olarak dummydeki bu dönemlik programlarımız sona ermiş durumda..umarız önümüzdeki döneme yine karşınızda oluruz..
bu arada Rocks'N tayfa sizi misafir edicektik ama olmadı kusura bakmayon yaw..artık ikinci döneme ilk programda ağırlarız sizi,karpuz kesmeden de bırakmayız ona göre :LOL:
sağlıcakla...
 
yaw arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum vallaa ne iş anlamadım.. :( uzun zamandır bi aksiliktir gidiyoor.. :cry:
hayırlısı olsun diyelim tabi de inşallah düzelirr... :roll:
iyi çalışmalarr..en yakın zamanda görüşürüzzz...:elsalla

:utandim Coo Coo :utandim
 
cattaqully ne zaman izleyeceğiz sizi artık... :( çok üzüldük yaa ne güsel gelecektik bu haftada yokmuşsunuz yaaa.. :cry:
artık en yakın zaman da haberlerinizi bekliyoruzzz....
burdan duyurmayı unutmayınnn... :icelim
 
çok iyi çalıyorsunuz ama yılbaşında çıkmamanız hayranlarınız (örneğin ben) için çok üzücü oldu :( umarız çıkmamanıza sepep olan sorunu çözmüşsünüzdür :arrow:
 
çok iyi çalıyorsunuz ama yılbaşında çıkmamanız hayranlarınız (örneğin ben) için çok üzücü oldu :( umarız çıkmamanıza sepep olan sorunu çözmüşsünüzdür :arrow:
 
SLm kardeş gurup sizi bi türlü izleyemedik ama benim bi teklifim var..Bilkent mzik kulübünün düzenlediği cuma konserlerin bi akşamında sizi izlemek isteriz eğer size de uyarsa tabi..Özelden ulaşırsanız detaylarını konuşuruz:Dher zmn yanınızdayız...
 
Geri
Üst