washburn X serisi

hocam çok sağol ya walla bi bakayım umarım bulurum o gitarı ya bide unuttum sormamıştım galiba scorpionda manyetikler nasıldı?bir de les paul kasa nasıl olur?çok soru sordum ama kusura bakma :)
 
çift hambucker ha hmm sert müziklere de (heavy trash falan)uyar mı keser mi bizi tabi ulan o paraya daha nasl bulcan trash için gitarı dediğini duyar gibiyim ama neyse :)
 
AlfaHeliX demiş ki:
kara_koncolos baba bi gitar daha buldum ibanez bugun meydandaki zuhalde gordum... alet bu veya biraz degisigi http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=AXS32 guzele benzio tremolo felan yok lp variii bi gitar... fiyatini soramadim cok kalabalikti..
bide o kalabalikta adama bikackere bisey sordum en sonunda beh dicek diye soramadim... bu arada karar verdim su marshall in cayir cimen amfileri varya 2W (5W ta varmis..) onlardan alacam 9V pille calisiyo processor de pille calisabiliyo baglayacam birbirine gitcem sahilde calacam.. :D
AlfaHeliX, Ibanez AXS32 harbi çok güzel gitar ama fiyatı biraz yüksek. Önceden düşünmüştüm bu gitarı Zuhal'de (Ankara) 490euro dediler, peşinde indirimle 440euro falan oluyor. Internette, yabancı sitelerde 400$ civarı. Bilmiyorum İstanbul'daki fiyatı nedir de sanırım Washburn x50 yerine bunu alıcam.
Çok sağolasın, hakikaten çok yardımcı oldun bana. :)Ellerin, ayakların dert görmesin. :p:D :LOL:
 
cort z 42 al x 2 alacağına washburn alacaksan da manyetik takman şart ama yeni başlıyorsan z 42 al fazla kasma boşuna
bu da linki
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1096&gid=111
stokta yok diyo ama tünelde bulabilirsin sanırım

bi de neden bunu önerdiğimi yazayım da laf kalabalığı yapmamayaıım
1 gövde maun (agathisten daha mantıklı bir gövde ağacı)
2 manyetikleri powersound yani düşük ve orta modellerde kullanılan güzel bir manyetik
3 beyaz rengi çok tatlı
4 satması çok kolay bu aleti
5 lp kasa bana göre strata benzeyen ama tam bir strat olmayan gitarlarlardan daha tatlı duruyor
 
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:
arkadaşlar bende x20 var ama sesinden pek memnun değilim yanında 15w coxx amfi ve digitech rp80 kullanıyorum bi de telleri kalın galiba(0.9 galiba yablış hatırlamıyorsam)hızlı solo atmaya kalktığımda sert pena dahi zorlanıyor ne yapabilirim ayrıca bu serinin gitarları hakkındaki görüşleriniz nedir?
nerdeeen nere :D... 2 yıl geçmiş dile kolay...imzaya bak bi de :D
 
konu baya eski ama yinede bilgilenme açısından önemi olacağını düşünüyorum.
gitar alacağınız zaman şumarkanın şu gitarı diye, bilmem kimin signature serisi diye gitar alınması taraftarı değilim.
öncelikle gitarın hangi ağaçtan yapıldığını
işçilik konusunda standart belirleyici olabileceğinden ne yapımı oldugunu
sap türünü
köprü türünü
araştırın ve bu setup üzerinden ilerde manyetik burgu köprü gibi modifikasyonları yapabileceğinizi, busayede ton yelpazenizin bihayli genişleyebileceğinizi unutmayın

şuan 4 ayrı marka gitarı çalma fırsatım var (gibson lespaul USA. İbanez js, fender heavymetal japon veeee washburn x50) :D inanın bütün bu hayvani gitarlarınyanında washburn apayrı bir yerde benim için üzerinde paffclassic ve dp202 var sabit köprü ve vidasız sap bence güzel bir avantaj
 
Geri
Üst