cort gitarlar hakkinda en guvenilir bilgiler..

@canbi bende DKMG var, grup arkadaşımda EVL-K4, işçilik / marka / booster haricinde çok fark yok aralarında, bir de Jackson'ın köprüsü bence daha iyi.. Pasif EMGler'e güvenebilirsin ben gayet memnunum, şu şu manyetiği alayım ihtiyacım var demedim hiç :) Güvenebilirsin bence..
 
bende alıyorumda o gitarı :) martta geliyor benimki emg81 emg85 li olan.şubatta yine bi parti geldi ama onlar eskilerdendi.martın sonu gibide alırım herhalde gitarı.
 
Seçimin güzel :) Benim şimdi bir seçim yapmam gerekseydi DK2M'i seçerdim gerçi, o da benim zevkim maple klavyeye dayanamıyorum, ne marka olursa olsun :p ..
 
valla bende ilk bi tereddüt ettim dk2m mi yoksa dkmg mi ama dkmg de karar kıldım. dk2m de inşallah belki ikinci gitarım olur :) böyle maple klavye hele beyazı bi güzel duruyo ki sormayın gitsin. acaba crimson swirl nasıl durur. bu arada geçen laylaylomdaydım dk2 m ler ileriki bi tarihte gelebilir :)
 
bende x-11 var. aynı fiyata alınabilecek diğer gitarlara göre durumu nedir merak ettim.

birçok gitar çalan kişiler kolay yorum yapacaktır heralde.

roland micro cube ile çalıyorum. 2006 modelini sıfır olarak 500 ytlye almıştım. insan pişman olmamak istiyo
 
x11 in işçiliği gayet güzel dış kaplamada keza öyle.tonları oldukça sert,fiyat performans dersek bence bu fiyata sert ton sağlam gitar isteyenlerce alınası bir gitar.
bende x-11 var. aynı fiyata alınabilecek diğer gitarlara göre durumu nedir merak ettim.
demişsin çaldığın tarzı yazsaydın aynı fiyat aralığında diğer gitarlar hakkında kendimce yorumlarım olurdu..
ben 2 gün önce gitarımı yeniledim m520 aldım cort kötülenecek bir marka değil gayet memnunum
 
Cortlar candır.Bu zamana kadar ;Cort Evl K6,Cort solo series,Cort M600, kullandım/kullanıyorum.X2,X6,X11,Evl Z4,Z6 denedim.Özellikle eskileri ve üst serileri çok çok iyi.Alt modelleride fiyat/Performans açısından iyiler.Tabi birazda denemek lazım.Zevk ve renk işi.
 
EVL hakkında pek iyi şeyler söylemiyordun ama? :p

Kesinlikle fiyat/performans oranını göze aldığınızda süper gitarlar. Özellikle G ve M serilerini elinize alıp bir denemenizi öneririm ;)
 
kullandım dedim erdem abicim :D Süper gitar şöyle böyle demedim. ;) VE üst serilerinin cidden çok kaliteli olduğunu söyledim.Yani evl serilerini denedim.Değerlendirmeyi alıcı yapmalı bence.Benim gözümde en iyilerinden biri KX Custom,TE1 dir 1000ytl civarı.Master lar a zaten denecek bir şey yok.sanat harikası..
 
Kx-custom kullanıyorum her yöne çekilecek bir gitar, coil tap ile çok güzel yumuşak single tonlar yakalanabiliyor, (manyetikler jb ve '59 ) metalden blues a, benim sap biraz kalınca ama güzel sustain i var sevmediğim tek yanı alt perdelere ulaşma zorluğu, birleşim yekpare gibi ama galiba seth neck yani yapıştırma, haliyle birleşim yeri kalıncana ve alt perdelerde gezinmek zor. Washburn X50 PRO alacaktım buna kısmet oldu mutluyum bir kaç kere satmak zorunda kalsam da...
 
Geri
Üst