Arkadaşlar Wav dosyasının hızı(temposu) değiştirilebilirmi?

Arkadaşlar internetten bayaa bi davul loop'u indiridim bi kısmı mid bi kısmı wav uzantılı dosyaların mid'lerin temposunu değiştirebiliyorum wav'larında hızında yani temposunda değişiklik yapılabilirmi?
yapılabilirse bildiğiniz program varmı?
 
Pace maker diye bir program var ,mp3 temposunu değiştiriyor da wav değiştirir mi bilmem.Bir deneyiver,hiç bir şey bulamazsan wav ı mp3 e çevirip pace maker le oynarsın tempoyla.
 
Program olarak bilgim yok ama ses önceden kaydedildiği için istediğin sonucu elde edemezsin. Hızlandırıp yavaşlatırsan "pitch"de değişme olur. Nasıl olur? Şu şekilde olur: Yavaşlatırsan hani kaset sarar ya, onun gibi boğuk bir ses alırsın. Hızlandırınca da çocuk sesi/bayan sesi gibi sese dönüşür. Ses inceleşir.
Oynatma hızı ile tempo farklı şeyler. Wav sesini ayrıştırabilirsen belki istediğini yaparsın. Ama verimli olmaz.
Midi ile belki istediğine ulaşırsın, çünkü ayrıştırma ve tempo olayı var. Ama o da seni tatmin eder mi bilemiyorum...
Kolay gelsin...
 
Pek haşır neşir değilim bu tip programlarla ama bana mümkün değil gibi geliyor. Ama öyle diyorsan öyle olsun muazzam... Şimdiye kadar rastlamadım öylesine... Bu işlerle uğraşan arkadaşlarım vardı, hep pitchin değiştiğini gördüm...
Kolay gelsin...
 
Hızı arttırıp pitchi düşürünce sadece tempo artmış oluyor :)
Durun linkini koyacam az sonra.

Edit : Arkadaşlar bulamadım vallaha ,bulduğum zaman koyacam..
 
Winamp plugin'i o pacemaker galiba
winamp plugins bölümünden bulunabilir :) (hadi be)

evet pitch değiştirmeden hızı değiştirebiliyor solo çıkartmak için falan gayet uygun üstelik hızı değişik şekildellerde düşürebiliyorsunuz

mp3le denedim ama wav dosyalarında problem olmaması lazım
 
Hay kafama s.çayım :D Sabahtan beri pace maker diye aratıyorum,birleşik yazmak aklıma gelmedi :LOL: Pace maker de kalp pili aleti miymiş neymiş :D :LOL:

Buyrun bari linki vereyim :D Pacemaker(birleşik yazılıyo :D)

Aman virüs taraması falan yapın,ben yüklemedim temiz mi değil mi bilmiyorum da winampın sayfasında,güvenilirdir herhalde.Siz yine de tarayın bi,bişe olursa benden bilmeyin sonra :mrgreen:
 
Selam, Goldwave 'in time warp (similarity fonksiyonu ile) pitch ini değiştirmeden yavaşlatabilir/hızlandırabilirsin, ama üzerinde oynasığın ses dosyasının frekans aralığı çok genişse ya da sesi orijinaline göre çok fazla yavaşlatır/hızlandırırsan ses bozulabiliyor, basit sesler, ritmler veya konuşmalarda sonuç iyi. Kolay gelsin.
 
abicim windows media player plug in falan istemeden bu işi zaten yapıyo.media palyerda yürütme hızı ayarları var.onu değiştirirsen istediğin sonucu alırsın.kib.hepinize kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Geri
Üst