nema(alternatif rock) - Ankara

özgur eywallah sizde cok iidiniz gerçekten begendim bestelerinizi ilk defa dinledim (gokkusagı harıc onu biliyorum ztn:D ) ve iyi yolda gidiyo ;)
"bitti" daha cok taze bi beste ilk defa odtu'de olanlar dinledi umarım herkezin hosuna gitmistir...
cansu teşekkur ederizz... yanımızda olman bizi gercekten mutlu ediyo...
 
Y_J_Malmsteen demiş ki:
ozge90 demiş ki:
walla biz sizin şarkılarınızla büyüdük, onları kendimize baz aldık tek kelimeyle tek örnektinis sizler bizim için we hala da öylesiniz! 4 parçalık cdnizdeki coverlar da süperdi bu iki besteye ztn söylenjek laf yok..
sizi sewioruz nema, hep sewçes de kısacası...!

Valla hangi özgesin emin olamadım ama düşündügüm kişi isen sen bu okula geldıgınde onlar mezun olmuslardı valla baya bi guldurdun beni allah ta senı guldursun ne dıyım yanı..[/quot

:D
wala eer ki ben dooru tahmn ediosam seni onurcancm ki büyük ihtimal doorudur heralde, ewt, ben bu okula geldiğimde onlar mezundular ama o sıralar uba da wokallik yaparkene ben nema bize çoğu şarkıda yardımcı olan tek isimdi! yarışma öncesi olsun, yarışmada olsun başta derya olmk üzere bize büyük destek oldular..
ha o sizin şarkılarınısla büyüdük kısmı kafanı karıştırdıysa onu da açıklayiim hmn: wala şahsen ben hazırlıkta gittiim tüm partilerde nemayı dinledm onlarla coştum! :) büyümek derken kastım oydu yani, abartmışımdr belki ama yalan da deil sonuçta
 
ForROCK! #3

15 Ocak Pazar
Saat: 16:00
Garage Rock Bar


afis3.jpg




FAS-ON
KILÇIK
NEMA
STAFF



Giriş: 7,5YTL (+ilk içki)


GARAGE ROCK BAR
Karanfil Sokak No: 22 KIZILAY
 
nema konser tarihleri

14 Ocak Cumartesi@ If Rock Bar
Kapı Açılış: 14,30
Giriş: 7ytl
NEMA/Lepistes/İkea/51 Promil

15 Ocak Pazar@ Garage Rock Bar
Kapı Açılış: 16,00
Giriş:7,50ytl
NEMA/Staff/Kılçık/Fas-On
 
arkadaşlar bu haftasonu ki iki konserde(IF ve Garage) güzeldi bizi dinleyenlere ve de emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz biz çok eğlendik:)
 
arkadaşlar bu haftasonu ki iki konserde çok güzeldi(IF ve Garage).Elbette ki aksilikler oldu özellikle Erman'da,fakat biz çok eğlendik:) dinleyenlere ve de emeği geçen herkese çok teşekkürler!!!
 
evet cewo'cuğum 21 Ocak'ta IF'teyiz
inşallah öbür hafta da olacağız tabi ki hep birlikte:)


teşekkür ederim canım gel birlikte fırtınalar estiririz:)
 
Geri
Üst