MindCrime (Power Thrash) - Ankara

can dostumuz giray...ayrildi..ama gruptan..sonsuza kadar benim can dostum kalicak.....kattigi hersey icin...dostlugu iicn...vs .vs .vs icin mindcrime icin ona cok tessekkur ederim...
ve
hosgeldin yasin
 
Yukarıda flyer şeklinde girdiğimiz Dimebag anma partisini (8 aralık Yolcu) gruplarımızın iyiliği amacı ile iptal ettik.
Grupların bizim etkinliklerimizde (ki bu defaki sadece fan'lıktan kopup gelen bir anma etkinliği idi) sahne alacakları için kimi tehditlere maruz kalmaması açısından en hayırlısı budur.
Kusura bakmayın MINDCRIME...
 
Rebel_Werewolf demiş ki:
Yukarıda flyer şeklinde girdiğimiz Dimebag anma partisini (8 aralık Yolcu) gruplarımızın iyiliği amacı ile iptal ettik.
Grupların bizim etkinliklerimizde (ki bu defaki sadece fan'lıktan kopup gelen bir anma etkinliği idi) sahne alacakları için kimi tehditlere maruz kalmaması açısından en hayırlısı budur.
Kusura bakmayın MINDCRIME...

Rectifier başlığına yazdıklarımın aynısını buraya da yazıyorum: Buyursunlar gelsinler beni de aynı tehdide maruz bıraksınlar. HEPSİNİN A.Q.
 
Ne desem ne yazsam bilmiyorum, şahsen Giray'a çok kızgınım (haklı veya haksız olarak) ne olursa olsun bence devam etmeliydi.. Yine de sonuna kadar saygı duyuyorum kararına...


Hoşgeldin Yasin, Mindcrime'ı çok severiz ona göre çok çalış, fedakarlıklar yapmaya hazırlıklı ol, yoksa ODUN ZOPA :mrgreen:
 
Giray'a ne olursa olsun saygı duymak gerek. Kendi kararıdır. Bundan sonra da sık sık görüşürüz umarım. Hatta ne umacağım ya, basarız okulunu. :LOL:

Yasin'i ise görüştüğümüz ilk gün tutmuştum ben zaten. Adamın ayakkabısı da bizimkilerle aynı, kareli gömlek tutkusu da. Bira da içiyor, üstelik daha fazla patlamış mısır veren barları da keşfetmiş. Daha ne? :LOL:
 
kimine göre haklıyım kimine göre haksızım. gruptan ayrılmamın nedenii "şu"dur da diyemem.ama hayırlısı olsun diyorum herkes için.

MindCrime( ex. Angarya) nın içideydim ilk günden beri.
hala hatırlarım herşeyi ,en ince detayına kadar.
çocuğum gibiydi kendileri. grup elemanları da öyle. bazen babalık yapmadık değil birbirimize :p . neyse şaka bi yana herşeyiyle güzel günlerdi.
"Ki fedakarlık açısından baktığımızda -ben de kanımca- birşeyler verdiğimi düşünüyorum".... da neyse fazla girmiyeyim buralara.!
hepsine teker teker teşekkür ederim. Sercan, Onur, Taylan ve Caner 'e de dostlukları ve yaptıkları için minnettarım....
....... kızanlara, sövenlere de teşekkürler ilgileri alakaları için :) 8) .
stay heviyyy duum neyim :? . nasıl istiyorsanız öyle kalın , içiniz rahat etsin yeter :!: 8)
yeni arkadaş hayırlı olsun ucuza gel miştir umarım :p.

bu arada tehdit falan anlamadım ama adamsa gelsin A.Q.
benim kardeşlerime dokunanamazlar .
eğer maksatları başka ise de aracı olarak kullanamazlar...
bunun haricinde herkesi öperim :D .....stay falan filan :D
 
Giray'ı tanıdığım için ben de memnunum bir Mindcrime hayranı olarak.
Müziği herkes yapar da, önce adam olmak gerek. Hepsi gerçekten keyifli, iyiniyetli (Medeni Kanun m.2 değil mi len grubun hukukçuları), dürüst insanlar. Giray da aralarına yakışıyordu. Tencere kapak gibi iyi bulmuş 5'i birbirini.

Yeni elemana da hoşgeldin demek düşer biz izleyici / dinleyicilere. Yasin'e de buradan selamlarımızı göndermiş olalım bu mesaj vesilesi ile de...

Tehdit olayındaki mesajımı fazla sansasyonel yorumlamışsnız arkadaşlar.
Ben bunu büyütülecek bir şey olarak görmüyorum. Tehdit dememeliydim belki de...
Bu kadar büyütmeye gerek yok, beni sevmeyen birileri (ki çok normal benim de sevmediğim tonla adam var şu piyasada, tonla da adam olmayan var) bu partinin yapılmaması için çaba harcadı. Kendi eş dost gruplarına çıkmamaları gerektiği yolunda dostane nasihatlarda bulunmuşlar. Saygı duyarım.

Grupların bu tarz adamlar (ya da adam olmayanlar, kişiden kişiye değişir) ile benim aramda kalmaması için ben bundan sonra etliye sütlüye bulaşmadan gider izlerim etkinlikleri sıradan bir biletli kişi olaraktan.
Gruplar da sadece müziğini yapsın, bu tarz meselelerde arada kalıyor olmaları beni gerçekten üzer.
Ben bu kutuplaşma çabalarına taraf olmak istemiyorum. Elini eteğini çekmiş biriyim, hukukçu olacağım, müzikten kariyer yapmak gibi heveslerim, amaçlarım yok zaten. O yüzden çok da inatlaşma taraftarı değilim herhangi birisi ile...

Bu konuyu kapatabiliriz sanırım. Çok da sansasyonel yorumlamayın.
Herkese saygılar.
 
Lafı ediyorsun, sonra da sansasyonel bulmayın diyorsun. Ne biçim iştir bu arkadaş? :LOL:
Şaka bir yana sansasyonel bulmayın cidden, büyütülecek bir konu değil. Rectifier başlığında belirtildiği gibi; madem bir taraf seçilmesi gerek herkes derince düşünür, tarafını seçer, ona göre davranır. Gelecekte çıkarlar doğrultusunda karar değiştirmek bazı değerleri zedeleyebilir, değil mi?

Bunları geçelim...
MindCrime yeni gitaristiyle yolunda başarıyla devam edecektir, buna yürekten inanıyorum. Hem yeni besteler de yolda. O zaman "Hadi gel Erzurum'a geeeell"... :LOL:
 
Açıkçası Giray'ın gruptan ayrıldığını 2 hafta önce falan duydum ve çok üzülmüştüm. Buradan bir açıklama gelmeyince dedim ki heralde hallettiler sorunu. Ama görüyorum ki durum öyle değilmiş. Ben de bir grubun bütünlüğünü mümkün olduğunca koruması taraftarıyım ama her zaman her şekilde de mümkün olamıyor. Giray'ın sahnesini, çalışını hep çok beğenmişimdir. Sahneye çok yakıştığını düşündüğüm bir adamdır. Kararına da saygılıyım tabii ki. Yolu açık olsun demekten başka bir şey gelmez elimden. Yeni arkadaşa da hayırlı olsun ve Mindcrime'a yeni gitaristiyle başarılar.

Not: Bu gençlere ben de teklif götürdüm beni almadılar gitara. :D
 
Haddinizi bilin lan ey zihinsel suçlular. Melatonin'in her iki gitaristi de (ki biri ben oluyorum) sizin gitaristlerinizin her birinden 3 kat daha iyi çalar. Toplamda grup olarak sizden 9 kat üstün ediyoruz böylece. Bak daha davul bas vokal saymadım bile. Yalnız sizin daha fazla üzülmeniz gereken şey şu ki bizim vokalimizden 3 kat daha iyi söyleyenler var . O kadar.... O kaddar dedikk.
 
Geri
Üst