MindCrime (Power Thrash) - Ankara

Şu röportaj mıdır nedir ben de dinlemek istiyorum. Ama şu sıralarda Avustralya yerlileri Aborjinler ile birlikte takıldığım için burada radyo yok. Bir dosya halinde bilgisayarlarınıza indireceksiniz sanırım?..

Hah işte indirince onu iyi ve belirgin bir yerde saklayın. Sonra gönderirsiniz artık, dimi Güntekin..

(Sakın size "Elinizde dünyayı değiştirmek için bir sihirli değnek olsa, 3 dilek hakkınızı nasıl kullanırdınız?" filan diye sormasınlar lam?.. Ahuauhaua.. :D)
 
Radyo programında neler konuşulduğunu anlatmışlardı bu adamlar daha önce. Her ne kadar kesilmeler olsa da o muhebbetlerden yine de son derece güzel, eğlenceli bir program olmuş. Özellikle Onur'un ve Sercan arasında kimin bas çalacağına ilişkin iddianın yazı tura ile sonuçlandığını da öğrenmiş olduk. İşte böyle gayriciddi, böyle bar grubu adamlar bunlar..
 
Radyo programının bir kaydını isteriz, mp3 versiyonu olarak.
Evet ben de hatırlıyorum, geriye sadece bas ve davul kaldığını ve kimin çalacağına karar verme konularını :)
Yazı tura olayını bilmiyordum ama şans gülmüş yüzlerine... İkisi de sevdiği işi yapıyo şu anda :D
 
MindCrime'ın konuk olduğu Sahne Arkası'nın tekrarı pazar gece yarısında Radyo ODTÜ'de!

Onun dışında programın tamamını pazartesi gününden itibaren www.radyoodtu.com.tr 'deki PODCAST sayfasından indirebilirsiniz...

Tekrar çok teşekkürler MindCrime! Çooookkk eğlendik =)
 
program bizim için de keyifliydi ama son eklediğim bölümü kesmeniz hiç hoşuma gitmedi...SNF 64 ile ilgili olan kısım bence kesilmemeliydi...SNF 64 birinci ...ikincilik yarışı sürüyor....
 
Blok flütle bu şarkıyı çalmak muhteşem eğitim sisteminin bir parçası olan her öğrenciye nasip olmu mudur acaba..
Ne mükemmel çalardım bir bilseniz. Altından tükrükler çıkara çıkara.. Flüüü Filülüü diye..
 
21ekim28ekim1em0.jpg
 
Ankara'nın Hem Sert , Hemde Bir O Kadar Eğlenceli Nadir Gruplarından Biri Mindcrime :D Yolcu'yu Artık Müziğinizle Mi Yıkarsınız Keyifli Anlarınızla mı Bilemicem , Onu Konser Günü Göreceğiz ;)

Onur İyi Hazırlan :twisted:

Kolay Gelsin , Konser Gününde Başarılar...
Daha Bir Yıl Var Aslında Konsere Ama Amaç Bilgilendirmek :D
 
Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Ankara piyasasının hareketsizliğini dağıtacak; Arcane, Rewind gibi bir süredir izleyemediğimiz grupları izlememizi sağlayacak ve her şeyden önemlisi MindCrime'ın, sert müziği ile mini mini çocuklara hitap edilecek bir konser daha.
Sört möüziiykk!!!
 
Geri
Üst