v-twin'in özelliklerini (ve güzelliklerini) iki yakın arkadaşımın kullanıyor olması sayesinde izleme fırsatım oldu...
Sorularına kısa yanıtlar:
- PODu satıp v-twin almak "gerçek" gitar tonu elde etme anlamında yapılabilecek en iyi hareketlerden biri olur

Temiz ve drive kanalı artı ekstra ton devresiyle oldukça zengin ton imkanı sunan bir araç.
-transistorlu (roland jazz chorus, fender princeton) ve tüplü (marshall JCM900, JTM100 ve modelini hatırlayamadığım bir tüplü kafa daha, Crate GTXler) amfilerle tonunu duydum ve denedim, rahatça çok iyi sonuç alarak kullanabilirsin.. aletin amfi ve board için ayrı çıkışları olduğundan direk kayıtta ya da miksere çıkış vererek de kullanılabilir. Direk v-twinle kayıt deneyimim de oldu; kirletmeyen, cam gibi, çok hoş bir overdrive'ı var. Aşırı distortion istiyorsan tüplü bir amfinin preamfisini yüklemek için de kullanılabilir.
-Sonuç olarak hem amfi hem de mikser çıkışı sonuçları açısından PODla kıyaslanamayacak bir araç bence... tüplü gerçek tonları duymaya alışırsan bir daha kesinlikle "modelling" tonlarla çalamazsın... eğer aletin durumu iyiyse düşünmeden al derim.
-Tek bir hatırlatma: buraya yazmamışsın hangisini alacağını: ben kişisel olarak denemedim ama çoğu kişi rackmount ile pedal v-twinlerin tonunun farklı olduğunu söylüyor ve pedalın çok daha iyi olduğunu belirtiyor.
Kolay gelsin