Hayır Kurumu (eski Fail-i Meçhul (Rock)) - Ankara

meraba sizin forumz ilk kez yazıyorum hatırlarsınız beni herhal

sizi aaal şenliklerinde ve bizizde dinledim su tolganın bestesi hayalin yeter gerçekten cok sağlam şarkı cok hoş.

bi de solistin sesi bence gerçekten cok iyi şimdilik bu kadar.


cok başarılar yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.
 
slm gökhan...
Söylediklerin için teşekkürler...
Hepimiz elimizden geldiiğince çalışıoruz.
Yakında felaket şeyler var :D
 
yeni şeyler dehşet şeyler valla sıkı durun :) :D çalışmalarınıza ara vermeden devam ederseniz daha müthiş şeyler çıkıcak eminim :) (ki öyle de zaten 8) ) ;)
 
Sağolasın arkadaşım....
Biz Ankardayız ve arada Biziz Rock Bar da ve okul şenliklerinde konserlerimiz oluo...Bu sene öss de olduğu için geçen seneki kadar yoğun olamıyoruz ama bırakmış da değiliz hala repertuar genişletiyoruz...Yakında konserler var....ama söylemeyeyim nerede süpriz olsun :D
 
berbat bi ses sistemine rağmen çok iyiydiniz tebrik ederim :LOL: bir de yine'de gitarları dropped D'ye alabilirdiniz.vokalin ses de çok iyi bu arada.
başarılaaar!!! ;)
 
başta grup elemanları olmak üzre herkese merabalar.bende (baya bi)yakından takip ediorum bu grubu,gerçekten çok ii iş çıkardınız bukadar kısa zamnda (yanılmıosam bir yıl bile olmadı grup kurulalı)
sewda berkerle düet yapsanıza ortaya gzl bişi çıkar bence ikinizinde sesi çok gzl :fikrimvar :fikrimvar gerçi berker backvokal olarak bile yetio seirciyi coşturmak için :D
hadi ya en kısa zamanda bi konser istioruz sizden şöle iice bi daıtalım :icelim :dans :icelim :dans
 
AAAL'da süperdiniz :) performansınızı şebo'yla bitirmeniz çok ii oldu..millet sizinle coştu wala :LOL: bi dha ki konserlere daha ii performans bekliyor ve sizi takip etmeye devam edior ve ayrıja sevgi ve saygılarımı sunaraktan hepinise hoşcakalın diorum :D

zuhauhauha (çok uzun bi cümle oldu gibi :D ) :LOL:
 
Güzeldi

Bende aynen katılıyorum berbat bi ses sistemine rağmen en iyi performansımızdı gerçekten... Grup olarak çok eğlendik çalarken ama aynı performansı daha iyi bi ses sisteminde gösterip kaydedebilmeyi çok isterdim kendi sesimi (gitar :p) duymadan ve dahada kötüsü yarım saniye sonra duyarak çalmak pek kolay olmadı doğrusu!!!!! :? ama buna rağmenoldukça iyiydik...
E iyiydik işte :p ;)
Bu arada drop D ye ne gerek??! Walla yosmayı normal Eadgbe yle çaldıktan sonra problem olmuyo böle şeyler insan kendini aşıyo koluna 3 gün ağrı giriyo :) :LOL:
 
Saolun arkadaslar ;)

Ya berkerle oturup bikaç sarkıda backvokal olayını calıssak süper seyler cıkcak ortaya da..insallah biara yapcaz o işi de :roll: ;)

Hakkaten acaip keyif aldım 29undaki konserden ;) Bide şöle bi olay var,biz kendi aramızda eğleniosak(sarkı da tamamsa :) )millet de eğleniyo hakkaten ve costukca coşuyoruz :LOL: Nese..İnş daa iyilerini görücez :roll:

NAJİİİ!!!!!
:arrow: BİR İLERİ BİR GERİ HER ADIM BU KAPININ ARDI DEMEK
SONUNDA BOULMAK OLSA DA BENİM O SULARDA YÜZMEM GEREK :idea: :!:
 
Evvveeeeeeettttt!!!!!!
Sonunda geri dönüyoruz arkadaşlar biraz geç oldu ama.....
Bi dönem sürdü walla dersleri falan aksatmayalım derken :D
Sonuç olarak 30 Aralık cuma günü GARAJ dayız.
Yılbaşı partisi gibi olacak....
Süper akıl almaz bi konser olacak..
Saat belirlendiğinde hemen haber vericem.Öğleden sora olcak zaten
Siz sadece öğleden sonranzı hazırlayın şimdiden....

ÇOK AZ KALDI................................ :twisted: :twisted: :twisted:
 
gelicem bir kaç arkadaşla :) süper olcak eminim..coşturcak yine bizi bu tayfa :) meraklanıyorum desem yeridir :) konser günü görüşmek üzere ark.lar :) :) :)
 
Geri
Üst