Barışarock buluşması

Roth-Azad demiş ki:
Sırtımda çantayla gara giderken yüksek derecede ateşimin çıkması nedeniyle eve döndüm. İki gündür de yatıyorum. Görüşmek istediğimi çok kişi vardı, herkesten özür dilerim.

Çok geçmiş olsun dostum. Malesef bende gidemedim :cry: şimdi şuraya destansı bir açıklama yazayımda lavinyak hanım beni fazla rezil etmesin siteye :LOL:

perşembe gece 4 te yattım ( cuma sabahı oluyor daha doğrusu ) saat 8 de diktiler ayağı izmite doğru yol aldık. Kuzenin kına gecesi vardı lan erkeğin kınada ne işi olur demeyin amele lazım olunca oluyor. masa sandalye taşı, ses düzeni vs.vs. canım çıktı, o gece 4 e kadar kuzenler tayfası olarak eğlendik yine sabah 8 de uyandım başladım koşturmaya telefonumu sağda solda unutmak cabası tabi. Sonra düğün için koştur allah koştur sanki ben evleniyorum, gece 12 de bitti düğün teyzemlere geçtik eh malum kadınların çene çalması bitmez bizde başladık bir yandan evde içmeye gece 4 te yola çıktık dönüş için beni sarıyere bırakacaklardı evdekiler en son hatırladığım arabaya bindiğimde telefon ile haluka geliyorum abi lafıydı, arabayı bile kullanamamışım kardeşim sürmüş ben sızmış kalmışım arabada :cry: gözümü açtığımda saat 3 e geliyordu yatağımdaydım telefonumda bir sürü çağrı ve mesajlar :cry:

haluk ve nuraydan çok çok özürdiliyorum ( birkişiden de diliyorum ama ismini vermek gerekmiyor ) verilecek her cezaya kabulüm :cry:

Hala başım ağırıyor insan gibi içmedim ya :cry:

Birdaha düğün varken biryere gitmek için can atarsam cümle alem beni ..... etsin yok arkadaş yaşlanmışım ben eski performansım yok :roll:
 
festivalde bi tek beratı gördüm başka kimseyi görmedim seneye beni yazmayın öyle diyim ben size neden derseniz müzikten çok siyasal propaganda dinlemek filan bi acayip geldi daha önce de moğollar konserine gittiğimde yine böyle bir şey le karşılaşmıştım ve yine zevk almamıştım umarım siz bizden daha fazla zevk almışsınızdır

_opeth ve elessar vardamir
 
2 gün de oradaydik. Rock festivalinden çok üniversitenin bahar senliklerinde zannettim kendimi. Kötü bi organizasyondu her sene oldugu gibi.
Catafalque , False in Truth disinda dinlenesi bi grupta çikmadi. Bazilari gelmedi bile. Demir Demirkan mesela.
 
fatih ben sana nasıl rastlamadım?
vedat mesajını geç okudum ve o sırada eve dönmek için yoldaydım..üzgünüm..
ege'yi haluk'a sora sora bi hal oldum:D geçmiş olsun ege..umarım başka bir festivale..

False in Truth harikaydı..deli gibi brutal yaptığım ve coştuğum gruptu:)inanılmaz haz aldım.. karakedi için ankara'ya gitme planları vardı onlar geldi buralara asena'yı seyretmeyi çok istiyorumdum ve o az zamanda gösterdi performansını..süperdi..

aralarda uyuduğum için çok kaçırdığım grup oldu ama ben kendi adıma çok eğlendim:D
sabaha kadar futbul oynayıp gitar çalıp çadırımızın yanından çarpa çarpa geçip bizi uyutmadıkları halde:D
 
Fatih_TheConqueror_ demiş ki:
2 gün de oradaydik. Rock festivalinden çok üniversitenin bahar senliklerinde zannettim kendimi. Kötü bi organizasyondu her sene oldugu gibi.
Catafalque , False in Truth disinda dinlenesi bi grupta çikmadi. Bazilari gelmedi bile. Demir Demirkan mesela.
demir 15:30 civarında çıktı sahneye
 
Fatih_TheConqueror_ demiş ki:
biz 16:00 da gelmistik dün :) programda 19:30 da çikacagi yaziyodu.

Fatih sen neredeydin niye aramadın niye karşılaşmadık?
Finalde mor ve ötesi pek güzel olmadı. Moğollar sahneye çıkınca birden pogodan vazgeçip ortam gerginleşti güzeldi. Eylendik. Turk Rock pankartı olmamasıda canımı sıktı. Neredeyse kimseyle görüşemedik.
Barışa Rock ses duyurmak için yapılan bir organizasyon millet bağırıcak çağrıcak herkes görüşünü söyleyecek kimse kimseye zorla birşey kabullendirmeyede çalışmıyordu. Güzel bir ortamdı. Organizasyonda da can alıcı bir bozukluk yoktu. Dinlenmeyecek grup neredeyse hiç yoktu. False in Truth ile başlayan coşma anlarından sonra Zardanadamlar saheneye çıkınca hoplaya zıplaya sarışın aramakta bir hayli güzel oldu. Erdal Bayrakoğlu ile wc kuruğunda güzel bir muhabbet ettik. Canımı ye diyişi beni aklıma geldikçe güldürüyor.
 
1-2 kişi dışında bende kimseyi görmedim.. 1-2 az lan yalan olmasın dur 8 kişi gördüm lan tamam:) bide seth bi ara sanki seni gördüm Pinhani sahnedeyken ama 2-3 sn fln senmisin die emin olamadım neyse sağlık olsun :) ya kötü geçti fln diosunuzda ben acaip eğlendim ya.. false in truth azımıza sı.tı ztn off : ) cumartesi gecesi çeşmenin ilersinde dilenen tipler vardı bizde gittik karşılarına oturduk belki birileri para verir bira alırız beleşten die.. bi kadın geldi kontorünüz varmı dedii. yok valla ya dedik kadın çıkardı çat die 4 milyon verdi :S dedik noluoz bu işte para var.. gittik sonra gitarı aldık takıldık çaldık eğlendik bi baktık cepte 5 bira parası var : ) neyse öle eğlenceli bi günün ardından bi b.kluk olacağı belliydi ve oldu da sabah bi kalktım boğazlarım şişmiş öksürüorum fln hasta oldum ya :'( doktora gittim sudafet'le aferin verdi ve alkol almıcaksın dedi.. ama sadece dedi :) bide pazar günü demir demirkanın yüzünden boğazıma pilav kaçtı.. elimde pilav tabağı yiyoruz biz anima çıkcak die beklerken d.demirkan bi girdi konuşamadım bile höhh höhöö :) bide şey komikti ya cumartesi gecesi belgesel izlerken basket sahasında bi herif vardı sosyalist lafını her duyduğunde yeeeeaaahh die bağrıodu :) bizde bağırmaya başladık sonra boku çıktı : )
öleydi ya ben eğlendim yani
 
dün geceki grup süperdi.. satılan herşeyin fiyatını 1 milyona düşürdüler :) kumpiri bile 1.5 yaptılar, birayıda :)

5,te yola çıktım bu sabah.. şimdi işdeyim :) yoruldum içmekten.. eheh

bulutsuzluk özlemini dinledim bir istekli.. onun dışında sahnenin yanına gitmedim..

müzik bu kadar siyasetle kirlenmemeli, bir daha gidermiyim bilmiyorum..
 
Kocaeli'den sevgilerle demek istiyorum.
Öncelikli olarak bireysel notlarımı yazayım hemen..
Engin'in (morningrey) dediği gibi siyaset bulaştıkça festivalin tadı kaçıyor..(ehh be onca sloganı atan benim sanki... hakketen ha bendim di mi :) )

Alt_mus_fredom_peace : Herşey için, dostluğun, muhabbetin, yanımdalığın vs vs işte.. teşekkür ederim canım. İnşallah Ankara'da tekrar görüşeceğiz ekim ayında. O zaman yarım kalan konuşmaları tamamlarız.
Umut (Alt_mus'ın arkadaşı.Kullanıcı adı neydi lan?!?) : Bütün bu saçma geyiklerimi kaldırabildiğin için sana jüri özel ödülünü vermek lazım. :) hatırlat bir ara..
Levent (fransua de gol müydü neydi :p ) : Son ana kadar yanımda olman, festival boyunca içtiğin sigara sayısını merak etmemi engellemiyor. Şu sagalassos olayını unutmuş değilim. Kan çekiyor.
unutma...

ATakOViç : Seviyorum lan ben bu adamı.. Hayır durun durun aramızda birşey yok. Sanırım seni uzun süre için son görüşüm.. Teskere sonrası öperim gözlerinden... :)
MorningGrey : Engin'im, canım, canımın içi, biricik kankam.. Görüşemesek de konuşamasak da.. (ulan daha az önce msnden konuşuyorduk :p )
AdraMelek : Yeşer'cim, ben bu sefer sözümü tutacağım. Dediğim gibi.. Gelin Elif ile ağzımı burnumu kırın gidin.. Sesim çıkarsa sırtıma ben ipneyim diye dövme yaptıracağım.
Queenof Metal & Erhan (yanlış yazmadım di mi laaa.. orada kafamız kırılmadı şimdi de kırılmasın. ) : Tanıştığıma sevindim erhanla. her ne kadar fazla birşey konuşamasak da. :)
Elif'in ağzımı burnumu kırmasına hazırlanmıştım aslında ama.. Sanırım tatlıya bağladık.
Aynalı-Sucuk : Abi senle de konuşamadık.. bi tanıştık o kadar. dediğim gibi seni daha kalıplı birşey bekliyordum ben.
Roth'um egem.. Sana birşey demiyorum.. Allah başın dururken ayağına taş düşürmesin.. :) şaka bir yana geçmiş olsun.
Dark Lord : Nerdesin yavrum sen? hıh?
fischerspooner : Abicim sora sora bağdad bulunur.. Demişken aklıma Bağdad Kafe geldi.. :) Bulutsuzlukta "Hepimiz Lübnanın Çocuklarıyız" diye bağıran adamlar bizdik.. :)
LostLife : Patronuna gıcık olduğumun adamı, özlemişim lan seni :)
NestorMakhno : Kayın, Canım kardeşim anarşistim.. Hatırlat sana bir ara kocaman bi sorum olacak.
Distopya : Buğracım, msn'e cevap vericem de.. ah kardeş türküler ahh. :) ne diyeyim. sevindim tanıştığıma.
Lavinyak : ne zaman arkamı dönsem sen.. ne oluyo be.. korkuyorum. çanakkale de sen.. ha sahi ozoist nerdeydi?
O kalabalıkta kaçırdığım kim varsa :) kusura bakmayın artık..

Birde sabah çadır toplama telaşı vardı.
BarışaRock oldu "Uyanarock"
Laa Fransuva ; "laaaaaannnn Kalllllkkkkk a.q"

Herkese selamlar sevgiler saygılar...

Ve en özel adam* Layne : Özlemişim seni Can.. Hem muhabbetini, hem gülüşünü.. :p

* Unutmuşum lan yazmayı.. yalakalık yapıyorum :p
 
Neeee kumpir 1.5 mu? 8O
Neeee bira 1.5 mu? 8O (sanki içiyozda:) )
bizim o anlar ayrılmamız gerektiği için bu fırsatları malesef kaçırmışız, içime oturdu dur bi daha dicem :)
Neeee kumpir 1.5 mu? :)
 
normal fiyatlarıda çok yüksek değildi bence.. abartı gelmedi bana..zaten wc kuyruğunda harap olmamak için bira bile içmedim doğru düzgün:) o kuyruk çekilcek gibi değildi:D

gruplardan memnun kalmayan ark.lar var ama bence festivalin amacı güzel..yani ben en çok karakedi'yi seyretmeyi istiyordum ama hiç sevmediğim gruplarda olsa giderdim.. hem rock'n coke'a (coca cola sponsorluğuna) karşıt festival oluşu hem de savaş karşıtı bir festival oluşu gitmemin en büyük sebebi oldu!

nitekim gruplarda kötü değildi! seneye bir daha:)
 
Valla millet bir yerden sonra iplemiyor tuvaleti kadın erkek tuvaletiymiş bodoslama giriyor. Nitekim ben bayan tuvaletine girdim. Bir bayan görmüş ki yumrukladı hadi çık dışarı diye. Erkekmişim ya bir de... Ulan dedim siz değil misiniz Cİnsiyet ayrımına karşı festivalciler :D

Ne yazık ki konser amacı aşırı sapkınlık gösterdi...
 
Yahu o kadar turkrocklı varmış, Nestor'la Setheisten başkasını görmedim :)

Fiyatlar normaldi, özellikle ücretsiz bir festival için...

Grupların hemen hepsi muhteşemdi.. Bir punka alışamadım o kadar :)

PKK şovdan kastınızı anlayamadım. Kürtçe slogandan bahsediyorsanız, ben de attım, hatta Kardeş Türkülerden önce Kürtçe sloganı ben başlattım. Eğer buysa PKK şov dediğiniz; Bijî Bratiya Gelan = Yaşasın halkların kardeşliği demektir.

Milliyetçilik aleyhtarı bir tek slogan ve davranış duymadım. Bir kaç çadırda da gayet Türk bayrakları vardı, kimse dokunmadı, kimseye de batmadı.

Türk bayrağını insdirme olayını da anlatırsan belki açıklığa çıkar durum?
 
Konser amacında da en ufak sapkınlık olduğunu görmedim. Bu şekilde iddialarınız var, somut örneklendirin ona göre tartışalım...

Sıra bekleme konusunda müptelası olduk bir ara, sıra beklemeden duramıyorduk en son, işimiz yokken sıralara girmeye başladık acaba bu neyin sırası diye.. :) Öyle ki eve döndüğümüzde vapura binerken sıra beklemeye kalktım insanlar binsin diye...

Erkekler için tuvalet pek sorun olmadı açıkçası.. Sırasız hallettik neyse ki... Gerçi uzak kaldığı zamanlar, görevli olmanın nimetlerinden beleş tuvalet ve beleş yemek olarak yararlandığımızda daha bir güzel geldi festival :p
 
Geri
Üst