Bir süredir Zoom'un yeni G3 ve G5 cihazlarını takip ediyorum. G3 çok portatif ve kullanışlı gözüküyor, G5'in de tube boost opsiyonu (her ne kadar gerçekten bir 12 AX7 mi var o çok net değilse de...) bana cazip geldi. Vaktiyle Zoom G9 kullanmış birisiyim, çok güzel ama çok hantal bir cihazdı. Ayrıca Zoom yeni G serisi için yeni bir çip kullanıyor, bu da bir artı olabilir
G3 veya G5 kullanan/kullanmış kişilerden aşağıdaki sorulara bir el atmalarını rica ediyorum:
Efektler nasıl ? Özellikle modülasyon efektleri ve harmonizer efekti (bir videoda gördüm, oldukça etkileyiciydi ama...)
Amfi simülasyonları nasıl ? Söz gelimi bir Vox Tonelab veya eski G7-G9 serilerine göre kıyaslayabilirmisiniz ?
Teşekkürler...
G3 veya G5 kullanan/kullanmış kişilerden aşağıdaki sorulara bir el atmalarını rica ediyorum:
Efektler nasıl ? Özellikle modülasyon efektleri ve harmonizer efekti (bir videoda gördüm, oldukça etkileyiciydi ama...)
Amfi simülasyonları nasıl ? Söz gelimi bir Vox Tonelab veya eski G7-G9 serilerine göre kıyaslayabilirmisiniz ?
Teşekkürler...