pick guard değiştirme

Merhaba arkadaşlar, standar dışı pickguard'ları ima edebiliyorum. Fabrikasyondan ayırd etmeniz zor olacak şekilde yapabiliyorum. Eğer düzgün bir şablon gönderebilirseniz adresinize postalayabilirim.
 
Maalesef öyle ebruli desenli pickguard henüz yapamıyorum. sadece tek renk olabiliyor ve de ayrıca bir süre sonra da oymalı pirinç ve/veya altın kaplama pickguard da yapma planım var.

Tek renk fleksy pickgurad kargo hariç 30 YTL.
 
hocam saolasın iyi güzel demişsinde çok para be.yani tabii biliyorum senin ki el emeği göz nuru ama tek renkleri 15 ytl ye satıyolar fason fabrikasyon.hiç bakmadım ama belki çok renklilerde bile öyle fason ve ucuz malzemeler vardır.neyse yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
pickguard meselesi açılmışken bende merak ettiğim bi husus var,metal pickguardlar varya ayna gibi,hani bakınca saçınızı bile tarayabilirsiniz :),bunlardan nerede bulabiliriz satan firmalar siteler filan var mı?
 
şimdi şöyle benimki ayna pickguard ama metal değil kesinlikle ayna bilirsiniz cam arkası bir şekilde birşeyle kaplanıp oluyor
benim pickguard'ta şeffaf plastik arkası aynı mantıkla yansıtıcı bir kağıtla kaplanmış

metal pickguard olmasının sakıncaları olabilir belki topraklama yada mıknatıslanma vs açısından bu tür pickguard yapan sağlam firmalar gerekli şekilde yapıyorlardır muhtemelen
 
Çok şey mi istiyorum sadece şöyle bir pickguard :LOL:

pearlplumrgzoomme1.jpg
 
merhaba arkadaşlar ankarada her marka gitar için pickguard satan bir yer varmı? yada ankarada pickguard yaptırabileceğim bir yer varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
 
ibanez rg için pickguard nerden buluruz bilen var mı :)

gitar kırmızı flamed maple var ön kısımda,aynalı ya da siyah bi pickguards bulsam jeme benzetebilirmişim gibi bi his var içimde :)
 
Vine_Inlay demiş ki:
ibanez rg için pickguard nerden buluruz bilen var mı :)

gitar kırmızı flamed maple var ön kısımda,aynalı ya da siyah bi pickguards bulsam jeme benzetebilirmişim gibi bi his var içimde :)
Ben yurtdışından getiricem arkadaşlar isteyen varsa koli içinde sizinkileride getirebiliriz sanırım.

Senin istediğinde şöyle bir şey sanırım benim alıcağım yerde bu modeller var

MirrorPickguard_zoom.jpg

Mirror-clear-vine-red_zoom.jpg
 
KeReMmM demiş ki:
pickguard ları pickguardparadise dan mı alıcaksın yoksa başka biryerden mi? birde 2550 nin pickguard ı ne kadara satarsın :)

pickguardparadise'den alıcam birde eski pickguardımı açıkçası şöle bir olayla satmayı düşünüyorum şimdi benim yeni pickguardım için para topluyorum diyelim ki biri dedi ki ben sana pickguardın parasını önceden gönderiyim.Benim pickguardlar geldiğinde (1hafta içinde gemiyle gelio) kendimkini takıp sattığımıda gönderirim böyle bir yola giren kişiyede normalden satacağım fiyattan daha ucuza satarım.
 
Evet o siteden sipariş vermek için bir hayli para biriktirmek gerekir :) O zaman senle şu pickguard işini msn den falan konuşalım hem behringer içinde konuşuruz :)
 
Geri
Üst