Plak - Ankara

Aman tanrım resimde kimleri görüyorum :S Günhan abi fotoğrafta.Kendisi çok beğenerek izlediğim davulculardandır.Kısa sürede ses getirirsiniz.En yakın zamanda performansınızı bekliyorum.Görüşmek Üzere
 
Basarilar arkadaslar, konseriniz olursa gelmeye calisacagim, basarilarinizin devamini dilerim gayet iyi gidiyorsunuz. Hepinize selamlar sevgiler Gunhan'a ayrıca sevgilerimi yolluyorum...
 
rakgloria.jpg


Yeni davulcumuz Can resimde görülmektedir ^^
Yeni kayıtlar yolda.
 
Rakı ve Opal gruplari, 9 Subat 2008 Cumartesi gecesi 22:00 'de Taksim Joker Live ' da sahnede.

Giriş: 10 YTL (Bir icki dahil)
Adres: Aga Camii Sokak, Yoğurtcu İs Hani
Tarif: Taksim Meydani'ndan, Galatasaray Lisesi'ne dogru inerken sag kol uzerindeki Aga Camii gorulur. Sokaga girilir. 200 mt kadar ileride.
 
RAKI & OPAL sahnede

logolarcopy.jpg


Rakı ve Opal grupları, 9 Şubat 2008 Cumartesi gecesi 22:00 'de Taksim Joker Live ' da sahnede.
Her iki grup 2007 JD Music Rock Competition 'da 1. ve 2. olmuşlardı.

Giriş: 10 YTL (Bir içki dahil)
Adres: Ağa Camii Sokak, Yoğurtcu İş Hanı
Tarif: Taksim Meydanı'ndan, Galatasaray Lisesi'ne doğru inerken sağ kol üzerindeki Ağa Camii görülür. Sokağa girilir. 200 mt kadar ileride.
 
sahne arkasi konserlerinin ilkinde bizi yalniz birakmayan ve destekleyen herkese tesekkurler.

RAKI 16-19 mayıs ta gerceklestirilecek olimpos muzik festivalinde sahne alacak.


 
eski isminizi bırakmanız benim için biraz üzücü oldu. sizi öyle dinlemeye çok alışmıştım nese umarım yeni isminiz size şans getirir. bu arada myspace inizde şahin k ile çektirdiğiniz foto müthişş. harikasınız beyler...
 
Grup, burada başlık açtı diye niteliksiz ve eleştiri bile denmeyecek yorumlara maruz kalamaz. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin. Düzgün ve yapıcı eleştirilerde bulunamayacaksanız yazmayın.

* Başlık temizlenmiştir dolayısıyla alıntı yapanların da mesajları silinmiştir. Bilginize.
 
özgür düşüncelerimizi söyleyemiyeceksek bu forumda bulunmam zaten beğenmediğimi söylemek hatamıydı ayrıca uyarıyı bana değil düşünceme saygı duymayanlara yapsaydınız daha etik olurdu kınıyorum sizi ve hiç umurumda değil
 
Beğenmediğinizi elbette söyleyebilirsiniz, ancak siz de çok iyi biliyorsunuzki beğenmedim yerine çok çirkin ifadelerde bulundunuz ve şu an silinen mesajlarınız da bunlardır. Düşüncelerinize saygı duyulmasını bekliyorsanız önce siz saygılı olacaksınız. Kaldıki yazdığınız tarzda kelimelere saygı duyulmasını beklemeyin. Size eleştirinin dozunu kaçırmayın bile diyemiyorum çünkü yaptığınız şey eleştiri değildir. Silinen mesajlar çok çirkindi, tekrar tekrar buraya yazıp gözükmesini istemiyorum.

Hakaret ederek yazıyorsunuz ve ardından düşünceme saygı duyun diyorsunuz. Saygı duyulacak herhangi bir şey yoktu yazdıklarınızda.

Konuyla ilgili son mesajımdır, uzatmanın anlamı yok, grubun başlığını da boşuna kirletmeyelim, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
 
Geri
Üst