Ddrum Dd1 Vs Roland Td-3,td-4k

merhaba
ddrum ve td serileri arasında kaldım.hangi davul ile çaldığım şarkılara yakın sesler alabilirim.baterist değilim ama bir çok akustik davul ile çaldım fakat hiç biri şarkılarda duyduğum bateri seslerine yakın bir performans sergileyemedi.akustiğe benzemesinden ziyade daha tok ve daha net ses alabileceğim bir bateri tercih ediyorum.buna göre kullanan arkadaşlar bir yol gösterebilirse çok memnun olacağım.

şöyle örnek olarak ddrum ile çalan bir arkadaş var metallica baterilerine oldukça yakın geldi bana bu sebeple dd1 a daha yakınım şu an için:


yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürler şimdiden.
 
Aslında yüksek meblalara çıkmadıkça o sesleri alman zor elektronik davulda. Ben TD4K kullanıyorum, şarkıya eşlik ederken falan güzel sesleri, ama kayit için cok yeterli değil. Aslında sizin duyduklarınız çoğu zaman VST aracılığıyla işlenmiş davulun sesi. Midi sinyali üzerine Ez drummer ya da Addictive gibi programlar kullanarak kütür kütür sound almak mümkün. Ddrum i denemedim, ama ses kalitesi olarak TD4K TD3ten daha üstün.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
ses çıkışını bu programlar üzerinden almam mümkün mü peki genellikle şarkıya eşlikli biraz eğlenmek amaçlı almayı planlıyorum :)
kayıtta kullanmayacağım ama olurda kullanırsam yine bu bahsettiğiniz programlar veya işleyerek yakın sesler almam mümkün değil mi?
 
evde roland td9kx2 var oldukça memnunuz sesleri bakımından. ama para varsa ve ciddi ses için kesinlikle yamaha dtx950k. tabi biraz fazla uçtum...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
eğlenmek için alacağım bir bateriye 5000 lira gibi bir rakam ayırmam mümkün değil. :D
1000-2000 lira arası bir bateri arıyorum hatta 1000 e ne kadar yakın olursa o kadar iyi :)
 
Geri
Üst