1964 Yapım Fender Stratocaster Usa Orjinal

şarap şişesi gibi bir radius, etli ve oturaklı bir sap, dip gürültülü fakat süper naturel bir clean ton. 1964 üretimi dersen gitar performansından çok fiyat performansı öne çıkar :)
 
Sap yerine fret çakılmış, vidayla gövdeye tutturulmuş baseball sopası, kamyon motoru gibi guuuuur guuuur feedback, leş gibi bir tasarım. Ama fiyatı dersen yaşından dolayı çılgın paralar eder.
 
vintage olayı bizim ülkemizde geçerli değil ne yazıkki. ingilizler bu konuda çok tutucu ve sağlamlar. ciddi rakamlar ödüyorlar. bizde gitarın kasasını zımparalayınca vintage oluyor. bu arada elinde var ve fotoğraflarını paylaşmıyorsan çok fena küserim haberin olsun.
 
Sanırım böyle bir gitarı ucuza buldun, alıp kâr etmek istiyorsun, eğer böyleyse alma, elinde patlar.
 
Resimdeki kıza benden de keş para çalışır! Bu arada bende de '64 Casino var, kimseye anlatamıyorum bu vintage olayını, yaşlanınca değerlendiğini falan.... "Dökük alete dünyanın parasını vermiş deli" diyolar, hatta amcam "Allah delileri göğe çeksin" dedi gitarı ilk getirdiğimde. :D
 
Fenderler tamamen daha kolay seri üretim için tasarlanmış gitarlardır. Tam bir para basma makinesi. 50 küsür senedir bir gram değişme yok(deluxe, custom, hm strat, showmaster, stagemaster gibi modellerini saymazsak). Ergonomi faciası.
 
Geri
Üst