Bleed Myself Tonight

2004 senesi aralık ayında önceki projelerine son veren grup elemanları Bleed Myself Tonight olarak toplanmaya karar verdi. ilk başlarda kadrosu farklı kişilerden oluşan grup mayıs ayında şuanki kadrosunu oluşturabildi.
başlangıçta pure,hardocore anlayışıyla yola çıkan grup gitaristinin ağır metal müzik etkisi altında olması nedeni ile içinde bastırılmış olan metal zevkini müziğe yansıtmaya karar verdi. özellikle swedish death etkisinin hissedildiği grupta son dönemde amerkida popüler olan hardcore/metal karışımı müziğe yansıtıldı. her nekadar belirli bir tarzın hakim olması istenilmese de grubu anlatacak tek cümle kuşkusuz şu olacaktır " all kinds of core"

geçmiş konserler
Ollie bar
Bronx bar (pickpocket-joke for a while)
Liferoof
Vox with last hope(3 albümlü bulgar hardcore grubu)

Demo kayıtları ve daha fazla bilgi için ;

www.bleedmyselftonight.com
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
TASLAK-A3.gif


Dream & Anti Organizasyon' un birlikte düzenlediği Ankara' da 40. konsere ulaşmış ROCK A LIVE serisi artık İstabul/Taksim Bronx Music Club 'ta da gerçekleşek.

11 Eylül Pazar günü; 2003 Roxy Müzik Günleri yarışması 1.si PICKPOCKET, Amerikada popülerliğini sürdüren hardcore/ metal tarzının Türkiye' deki temsilcisi BLEED MYSELF TONIGHT, alternatif ve melankolik bir tarza sahip olan ve şu sıralar amatör piyasada ilgi gören gruplardan ASİLBENT pazar akşamı bizlerle olacak, 19:00 sularında başlayacak konserin giriş ücreti 7 YTL olup fiyata 1 BİRA dahildir..

Beyoğlu ve çevresindeki en gözde mekanlardan biri olan Bronx Music Club yapmış olduğu organizasyonların yanısıra teknik imkanları ile de müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Bronx; İstiklal Caddesi üzerinde, Paşabahçe' nin sokağında bulunan Terkos Pasajı' nın içinde yer almaktadır.

www.dreamorg.com
[email protected]
---------------------------------------------
www.pickpocketband.com
www.bleedmyselftonight.com
www.purevolume.com/asilbent
 
daha önce yine bronxta pickpockettan önce izlemiştim, sanırım tarz değiştirmişsiniz baya sağlam olduğunu söylediler web sayfanızdan indirip dinlemeye çalışıcam..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Artık son hatırlatmaları yapalım Bleed Myself Tonight pazar günü gerçekleşecek olan Rock Alive (İst) serisinin sezon açılış konserinde Pickpocket ve Asilbent ile beraber Taksim BRONX'ta sahne alıcaklar saat:18:30da gece start alıcak, giriş fiyaları 7ytl olup 1 BİRA dahildir..

Bronx : Terkos Pasajı içinde..
 
2004 yılı aralık ayında kurulan grup nerdeyse 1 senesini tamamlamak uzere .Grubun tarzını all kinds of core olarak yorumluyoruz tabıykı bu dınleyen kısılere gore degisebilir..1 yıl ıçınde ıstanbulda çeşitli turk we yabancı gruplarla sahne alan grup bır adet demo yayınlamıs dı.su anda kendı stdyosunda kayıtlarına dewam eden grup en son olarak end with regret ısımlı sarkılarını kaydettı.bu şarkı we daha once kaydedılmıs promo kayıttan ıkı şarkıyı www.bleedmyselftonight.com adresınden edınebılırsınız
ayrıca grupla ılgılı olarak www.myspace.com/bleedmyselftonight adresınden bılgı alınabılır.Su anda album calısmaları ıcın sırketlerle gorusuyor we kendı ımkanlarımızı yokluyoruz.ılgılenenlerın bu tarzdan haz edenlerın bakmalarında fayda goruyorum....
 
başarılar size..yalnız başlıktaki grup isminin tamamını büyük harflerle yazmazsanız iyi olur..kurallara aykırı sanırım bu ;)
 
Sahnede :

BLEED MYSELF TONIGHT
Zıkkım
Asilbent
Manik
Lityum

Tarih : 11 Subat Cumartesi
Yer : Cafe gitar ( istiklal caddesi ayhan ışık sokak no :11 beyoğlu )
Giriş : 7,5 ytl + 1 bira beleş
Saat : 20.00 - 04.00
 
dejavu_afis_web.jpg



2004 yılı 9. Roxy Müzik Günleri birincisi DEJA-VU ( www.dejavu.web.tr ), zıpır mı zıpır bir rock grubu. Rock, nu-metal ve ska'nın içine etnik ögeler ekleyerek parçalar yapan DEJA-VU, Türk Rock soundu için yeni, orijinal ve enerjik bir soluk. Aşktan, aldatılmaya, dünyadaki olumsuz politikalara kadar çeşitli konuları pozitif melodilerle birleştiren grup, dinamik ve eğlenceli sahne performanslarıyla her geçen gün artan geniş bir dinleyici kitlesine sahip. Anadolu ve üniversite konserlerinde başarılı performanslar sergileyen, DEJA-VU, ilgi ile takip edilmekte.DEJA-VU, prodüktörleri Oğuz Kaplangı ile çalıştıkları “Kendin Coş” isimli albümü Haziran 2005’te Elec-Trip Records 'tan çıkardı. “Kendin Coş” parçasının Cem Gül tarafından çekilen video klibi Dream TV’nin Dream On listesinde 4 hafta ilk numarada kaldı, ayrıca MTV World Chart Express’te de yer aldı. DEJA-VU’ nun ikinci klibi “O-HA! ” adlı parçalarına çekildi. Klibi, Mehmet Kösemen yönetti. Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam eden grup ,23 Haziran Cuma gecesi istanbul’da sevenleriyle On The Run Video Bar ’da buluşacak

2004 senesinin sonunda toplanan Bleed Myself Tonight ( www.bleedmyselftonight.com ), Vokalde İnan, Gitar’da Taylan ve Serhat ,Bass Gitar’da Furkan, Groove Box / Klavye’de Arif ve Davul’da Eren’den oluşan bugünkü kadrosunu 2005’in hemen başında tamamladı.Çeşitli müzik tarzlardan etkilenen grup elemanları müzikal zevklerini gruba yansıtmaya başladıkça BMT ‘nin soundunu da yavas yavas ortaya cıkarmaya başladılar. Grup her ne kadar tek bir müzik tarzıyla anılmak istemese de BMT müziğinin hardcore/metal etkisinde olduğu söylenebilir. Yerli –yabancı bir çok konser organizasyonlarında ve festivallerde yer alan Bleed Myself Tonight yepyeni şarkılarıyla çıkardıkları demo ve kayıtlarına tüm hızla devam etmekte. Grup son olarak album aşamasına gelmiş bulunmakta .

Istanbul’lu Hardcore/Punk grubu Lifelock ( www.lifelock.org) ise ; 2001 yılında, Alper, Doğan, İnan ve Serdar tarafından Kadıköy/İstanbul’da kuruldu. Bu kadro ile bir süre çaldıktan sonra önemli değişiklikler oldu. Son olarak 2003 yılında Vokal / Gitar’da Alper, Bas Gitar’da Emre ve Davul’da Dogan’dan olusan kadrosunu olustuırmus oldu . Şu ana kadar İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi şehirlerde bir çok yerli ve yabancı grupla birlikte 50’ ye yakın konser verdi ve bir çok toplama albümde yer aldı. 2005 yılının Kasım ayında “Under Pressure” isimli ilk demosunu yayınladı.


23 haziran Cuma akşamı Taksim’in en yeni ve en gözde mekanlarından On The Run Video Bar’da DEJA-VU ile birlikte cok özel performanslarıyla Bleed Myself Tonight ve Rock 7/24 ün de katkılarıyla ( www.rock724.com) , Life Lock sahne alacak. Bu muhteşem geceyi kaçırmayın!

Organizasyon : Firat SAN ( www.firatsan.com)


DEJA-VU
BLEED MY SELF TONIGHT
LIFE LOCK



Tarih: 23 Haziran Cuma
Saat: 21:00 ( Kapı Açılış )
Yer : On The Run Video Bar
Adres: Imam Adnan Sok. ( Vakko’nun karşı sokağı ) No:10 Kat :1 Beyoglu
Giris: 10 YTL
 
bleed myself tonight benim en çok takdir ettiğim türk gruplarından birisi, agresif müziklerine rağmen bir o kadar melodik ve çekici gitar riffleri,groove ve akıcılık fışkıran ritmleri üzerine türk standartlarının çok üstündeki vokal partisyonları besteleri tamamen seyirciyi yakalar hale getirmiş. Demolarının da çok iyi bir prodüksiyona sahip olduğunu düşündüğüm grubun yakında çok iyi yerlere geleceğinden eminim
ayrıca bu tarz grupların ortak sorunu olan isveç death ine kayma, ya da birbaşka gruba benzeme gibi sorunları olmaması özgün bir çizgide hızla ilerlemelerini sağlayacaktır. başarılarının devamını dilerim
tek kötü eleştirim sözler üzerine olacak, keşke türkçe şarkılar yapıp kendinizi daha çok dinleyici ile buluşturabilseniz.
tekrar başarılar
 
Geri
Üst