Asilbent

Bio of Asilbent

ASİLBENT, ilk olarak 1999 yilinda kuruldu. alternatif ve depresif yapan grup, vokal ve bass gitarda Tayfun, ritim gitarda Ozgur, solo gitarda Soner ve davulda Onder olarak cesitli yerlerde sahne aldi. Grup, Onderin yogun is temposundan dolayi kisa sureligine calismasina ara verdi. Alperin baterist olarak gruba dahil edilmesiyle calismalarina tekrar basladi. Grup ici duzenlemelere gidildi. "vokal bir enstruman calmayacak, yerine yeni bir bassist bulunacakti". 3 ay boyunca calismalarina bas gitar eksigiyle devam eden ASİLBENT, Olcayin bassist olarak gruba katilmasiyla calismalarina hiz verdi. Yaptiklari bestelerin insanlardan olumlu tepkiler almasindan cesaretlenen grup, kendi studyolarini kurdu.
Kendi studyolarinda, yogun bir tempoyla calisan grubun amaci, kendi muzik kitlesi dogrultusunda hedeflerine ulasabilmek..

demo parçalar için;

www.purevolume.com/asilbent
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
TASLAK-A3.gif


Dream & Anti Organizasyon' un birlikte düzenlediği Ankara' da 40. konsere ulaşmış ROCK A LIVE serisi artık İstabul/Taksim Bronx Music Club 'ta da gerçekleşek.

11 Eylül Pazar günü; 2003 Roxy Müzik Günleri yarışması 1.si PICKPOCKET, Amerikada popülerliğini sürdüren hardcore/ metal tarzının Türkiye' deki temsilcisi BLEED MYSELF TONIGHT, alternatif ve melankolik bir tarza sahip olan ve şu sıralar amatör piyasada ilgi gören gruplardan ASİLBENT pazar akşamı bizlerle olacak, 19:00 sularında başlayacak konserin giriş ücreti 7 YTL olup fiyata 1 BİRA dahildir..

Beyoğlu ve çevresindeki en gözde mekanlardan biri olan Bronx Music Club yapmış olduğu organizasyonların yanısıra teknik imkanları ile de müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Bronx; İstiklal Caddesi üzerinde, Paşabahçe' nin sokağında bulunan Terkos Pasajı' nın içinde yer almaktadır.

www.dreamorg.com
[email protected]
---------------------------------------------
www.pickpocketband.com
www.bleedmyselftonight.com
www.purevolume.com/asilbent
 
iki parçanızı dinledim iyi olmuş, zaten gelicektik pazar günü bide canlı dinlemiş oluruz, yolunuz açık olsun..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Artık son hatırlatmaları yapalım Asilbent pazar günü gerçekleşecek olan Rock Alive (İst) serisinin sezon açılış konserinde Pickpocket ve Bleed Myself Tonight ile beraber Taksim BRONX'ta sahne alıcaklar saat:18:30da gece start alıcak, giriş fiyaları 7ytl olup 1 BİRA dahildir..

Bronx : Terkos Pasajı içinde..
 
beğendiğim amator rock gruplarından birisiniz. çok başarılısınız cidden. yolunuz açık olsun inşallah türkiyeye kendinizi kanıtlarsınız nokiasupersound yarışmasında başarılar dilerim. listemde ilk 10 dasınız...
 
asilbent adlı parççanız baya hoş garajdan baya bi önce indirip dinlemiştim arşivimde bulunmakta yanı sıra iki parçanızı daha indirmiştim biri dünya idi sanırım diğerini hatırlayamadım onları sevmemiştim

ama grup iyi
 

Benzer konular

Geri
Üst