2 Sene Aradan Sonra Gitar

bütçen varsa 'şimdilik bi ucuzundan alayım' hem vakit hem de para kaybı olur. bence iyisiyle kötüsünü ayırt edemem diye korkak alışma. 2000liralık bir çöp almayacak kadar fikrin vardır en azından ki 2000 liralık çöp bulması da öyle kolay bir şey değil. Dene dene dene bir gitar çalımı görünüşü vs öne çıkacaktır eminim. Hele yabancı forumlara da göz atarsam söz konusu gibson olduğunda gitar seni seçer.
Ki ben bunu birinci elden yaşadım haftalarca ince eleyip sık dokuyup gitarlar denerken şu avatarımdaki canavarı daha amfiye takmadan akordu yerinde mi tellere vurduğum anda almaya karar verdim.

İkinci el alacaksan bir bilen olsun yanında tabi ama 0 alacaksan eline geçirdiğin bütçeme uyan kanının kaynadığı gitarları dene. Belki olabilecek en iyi gitar olmaz ama senin gözünden içine en sinen gitar olacak. Bu 'bir başkasına göre' daha iyi bir gitar olmasından daha önemli. Gitarla bağ kurabilmek, motivasyon öğrenecek çok şeyin varken tondan daha değerli.

Beim görüşüm bu şekilde, kolay gelsin :)
 
Nakit bir bütçem yok taksitli bir şekilde almak istiyorum o yüzdende çok yüklenmek istemiyorum şu aşamada kendime. Ama ilerde para elime geçerse değiştirmek zor bir şey olmasa gerek :) Ama haklısın deneyerek kendime uygun gitarı almak en iyisi o yüzden bu hafta sonu bir tarama yapacağım.
 
Geri
Üst