Ankara Gitar Bakım

arakadaşlar inşallah konuyu yalnış yere açamışımdır actıysem eğer özür dilerim en baştan.
şimdi bende squier var strat baya bi eski bu forumdan bi arkadaştan aldım lakin elimdeki manyetikleri takıyım ve biraz gitarın volume potunda sıkıntı vardı onu değiştiriym derken işin içinden cıkamaz bir hale girdim manyetkileri sorunsuzca değiştirdim potu değiştiriken sıkıntı yaşadım biraz gerci onuda değiştirdim ama gitarın tremolo elektronik aksamında ve fretlerin bakıma ihtiyacı var sizden istediğim gidip memnun kaldığı yerin ismini verirse ve fiyat olarakda yazarlarsa kafamda bi fiyat olur şimdi fretlerin biraz tesviyey ihtiyacı var tremoloyu arkasına odun parçası koyarak sabitledim gerci ve bütün potlar değişcek volume tone 1 tone 2 potları ve tel değişimi planet müziği cengiz abiye bir kaç kez götürdüm en son gittiğimde memnun kalmadım fazla vakit bulup gezemediğim için sizin bu kişeye güvene bilirsin işin iyi yapar dediğiniz kişiye götürcem gitarı konuyu biraz uzun tuttum kusura bakamyın
Herkeze iyi akşamalr hayırlı forumlar dilerim ...
 
Eğer fret çakılacaksa Kenan ustadan başka tavsiye etmem. Evrensel Müzik, Kızılay'da. Güvenmek mi??? İstanbul'dan hayranı olduğun müzisyenler bile kargoyla gitarlarını Kenan ustaya gönderiyorlar desem yeterli olur mu bilmem.
 
Kenan ustayla konuş bi öncelikle. İzmir 2'de sağda işhanının alt katında atölyesi. Çok abartı fiyatlar falan istemiyor. Gitarını görsün ona göre çıkarır birşeyler. Ha birde acele etmiyceksin :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
bekleyeyim ya o sıkıntı değil elimdeki tek gitar değil zaten bu gitar benim için bi eski klasik bir araba gibi 2 arabası vardır ama birini gülük kullanım birini sadece keyfi istediğinde hava güzelken cıkartır birkaç saat kullanır gezer tozar benim içinde öyle birşey işte onun için gec olsun güç olmasın zaten şaunda maddi durumuda pek elvermez zamanımda burdan kime götürceğimi belirleyip nasib olursada bu ay sonunda gitarı vercem ustaya sana emanet işin ne zaman biterse arasın hazır diye gelir alırım dicem :)
 
Kenan ustanin kalitesi hakkinda yorum yapmaya gerek yok sanirim, bilinen, isinin ustasi bir adamdir...

Fikir vermesi acisindan, yakin zamanda gerceklestirdigim bakimlarin ucretlerini aktarayim;
  1. Genel bakim (temizlik, entonasyon, tel degisimi (tel dahil degil) vb.) - 25 TL
  2. Elektronik (manyetik degisimi) - 20 TL
  3. Fret degisimi - 160TL (tam hatirlamiyorum +-20 TL oynayabilir)
Ben bunlari farkli zamanlarda yaptirmistim, belki hepsini birlikte yaptirirsan daha farkli bir rakam sunabilir sana...
Ankara'daysan bir kere mutlaka Kenan usta ile tanis derim, kuslar, kendi halinde calisan, muhabetti super bi adam ama uzerinde cok is oldugu icin arkadaslarin da belirttigi gibi fret degisimi icin ancak 10-15 gun icerisinde alabilirsin gitarini...
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kenan+turgut
Kenan Turgut
Evrensel Müzikevi
İzmir Cd. 34/ 26 Kızılay Çankaya / Ankara
(312) 417 5325
Sevgiler ve saygilar...
 
Geri
Üst