Karikatürler

Konuyu Baltalı İlahla canlandıralım :)

asdasdas.jpg
 
Hahahahh çok iyi

Ya ama hakikaten 2 gün önce rafta böyle isimli kola gördüm, ben hiç içmem kola o yüzden yeni marka sandım, koyacağınız isme sokayım ne lan bu böyle Oktay Buzdolapları gibi dedim. Bu mu o işin aslı?

Hayır yani balık bakmaya çıkmışsın arkanı bir dönüyorsun rafta Orhan marka kola. Alışveriş yaptığı yere güveni sarsılır insanın.
 
Geçen hafta misafirliğe gittik dayımlara. Girdik oturduk dayım bir heyecanla "bak sana ne göstercem" diyor. Kimbilir ne çıkacak işin içinden diye merakla bekliyorum ki elinde iki kola şişesiyle geldi. Birinde benim adım birinde Burcu yazıyor. Şişeyle mesaj veriyorlar bak artık evlen diye. "Bu mu yani olayın, ben de gerçek Burcu buldun sandım" deyince kilitlendi kaldı adam. Halbuki "Burcucum çok güzel çıkmışsın" diye feysbuk yorumları yazacaktık daha.

Ulan dayım da bir acaip zaten. Almış kendine en son modelinden bir ayfon, eski alışkanlıkla kitap sayfası çevirir gibi elini yalayıp öyle kaydırıyor lan ekranı :D
 
dayı o yine... benim dedem de iphone kullanıyor hemde adam 2 tane kullanıyor geçen bana sildiği birşeyi geri getirmeyi gösteriyor ben de yeni öğrenmişim gibi aaaa nasıl yaptın diyorum :Dedit:yazım hatası
 
Geri
Üst