Gemide

Laleli de Bir Azize yi de seyrettim. O da gemide kadar olmasa da güzel film. Gemide de eksik kalanlar Laleli de bir Azize de tamamlanıyor. Mesela orspunun nasıl bakire olduğunu anlıyorsunuz 8)
 
Yaaa yine klasik söylemler..bir filimde populer laflar küfürler vs ezberlenirse onun için filme saygı duyulursa..kusura bakmayın ama sokarım böyle izleyiciye ben..kafamda filler mikişiyo lafı argodur ..argo mekanların daimi figuranları ne biliğim kasımpaşa, aksaray,tophane,cihangir,z.burnu cocukları bilirler,bu argo kelimeleri...ama bence oyunculuğa bakılmalı,kurgulamaya keza öyle...hele hele ikili konuşmalardaki absürtlük tavan yapmış benim halkım hala belden aşşağı lafları dikkate alıyo...Cem yılmaz haklı abi... böle millete küfür edicen paso güler çünkü...yanlış anlamayın ben argoyu herzaman savunurum zaten argo bir yerde büyüdüm ama bu filmi sırf bu yönden izlemeyelim!!yada izleyelim anasını satayım hürraaa aaa ;)
 
vallla kesinlikle ufak butçeyle cekılmıs cok buyuk fılmler ıkısıde gemide ve lalelide bir azize,allahıma bın sukur ıkısınıde ızleme sansım oldu:)cok saglam fılmler.serdar akarı burda tebrık etmek ıstıyorum helal olsun delıkanlı adammıs:p
 
JaneDoe demiş ki:
Bence kesinlikle berabat bir film.. Onu izlemekle harcadigim vakte hakkatten acidim..

Katılıyorum. Felsefi bir film olabilir. Ama kim aynanın hangi tarafında diye de bi düşünmek lazım. Filmi ağzı sulanarak izleyen bir kişiyi gözlemleyebilseydim, insanoğlunun doğasına dair daha felsefi çıkarımlarda bulunabilirdim sanırım.

Ama felsefe boyutunu bi yana bırakıp filmden sadece keyif alan kişilere de bi sözüm yok. Zevkler ve renkler tartışılmaz ne de olsa...
 
ya gemide gemicilerin lalelide bi azize de pezevenklerin gözünden anlatılo. Gemide hakkaten deli film ben erkan can'dan çok haldun boysan'ı beğenmiştim kamil rolünü süper yapmıştı. öff kamil:
kız orospu bunlar bakireydi dio bakire kız nası orospu olur ben anlamadım zuahahahaha
 
Uzun uzadıya denizden kum çekme sahneleriyle aklımı alan bir filmdir Gemide. Omzunda bir maymunla, mahallenin çaycısı gibi naif bir rolün altından neler çıkabileceğinin ispatıdır bu film. Herkes rolünü hakkıyla oynamış.

Saygılar...
 
Gemide,Kurtlar vadisi -ırak ile hem izleyicisine hem kendine ihanet eden Serdar akar başyapıtydı.Para için insan ne hallere düşüyor yazık..
 
Filmin sonunda Erkan Can ile yapılmış bir röportaj var.. Film için hiçbir oyuncu ücret talep etmemiş ve zor şartlar altında çekilmiş... Erkan Can Mahallenin Muhtarları, O Şimdi Mahkum, Dar Alanda kısa paslaşmalar , Gemide ve Lalelide Bir Azize ile ne kadar sağlam bir oyunculuğunun olduğunu göstermiştir...

Filmde çok orjinal küfürler vardı :D Devamı olan Lalelide bir Azize de izlenmeli...
 
Erkan Can'ın rol aldığı "Pamuh Prenses 2" diye kısa metrajlı bir film daha var ki, en az "Gemide" kadar iyi. Konu gene uyuşturucu içerikli ama bu sefer rolü biraz daha patron modunda. Mutlaka bulmalı ve izlemelisiniz. (Eski Kurban, şuanki Athena davulcusu Burak bile var bu filmde.)

Sevgiler...
 
Geri
Üst