Cort gitarlar hakkında

RichieSambora demiş ki:
Rastansaga;video supermis.Boyle bir adam nası cort u tercih edebilir oda merak konusu :LOL: Saka tabi ;) Gitar herife cok yakısıyor.12.perdede bi sembol var ama iyi goremedim.Bu arada klip baslarkenki calan harmonic sarkının adı nedir?

Başlarkenki şarkı klsik müzik parçası sanırım Mozart olacak. 12. perdede NZ sembolü var yani Neil Zaza.

Şu videoda Cort için signature gitar yapma olayının nasıl geliştiğini ve gitar ile ilgili özellikleri kendi ağzından izleyebilirsiniz:(15000 kişilik kore konserlerinden sonra adama telefon açmış Cort "sana imzalı model yapmak istiyoz" diye. Önce pek olumlu yanaşmamış hele bir yaptığınız en iyi gitarlar hangileri bir gösterin" demiş görünce ağzı açık kalmış "tam sanat eseri gitarlar" demiş ve Cort 'un en iyisini yapabilmek için yeterli olduğuna ikna olmuş, "sadece herşeyin en iyisi olursa bu iş olur" şartıyla 6 ay boyunca Cort ile beraber bu gitar üzerinde çalışmışlar.)

http://www.jemfest.com/jemfest_radio/jftv_neil_zaza_042405.rm

İzlemek için şunu yüklemek gerekebilir:

http://www.jemfest.com/jemfest_radio/realplayer_alternative.zip
 
vileshome demiş ki:
.. sap konusunda da cortlarda şöyle bişey var genel olarak gördüğüm sıfır gitarlarında bile perdeler çok ötme yapıyor.. buda öyleydi sıfır katana aldık oda öyle çıktı.. anfiye gitmiyor ses ama çalarken çok rahatsız edici bişey, perdelere bi usta eli değmesi lazım..

Doğru ben de X-TH aldım eve geldim bir çaldım E ve D telleri çtovv çtovv diye ilk 3 perdede vuruyor, vaşş n'oluyor dedim. Sonra düşündüm ki teller ya 8 ya 9 ve herhalde ince diye daha fazla salınım yapıp fretlere çarpıyorlar. 10'luk tel taktım şimdi punk çalar gibi abanmadıkça bızlama yapmıyor. Az birşey de action'ı yükselttim bu arada tabi.
 
Cortman saga episode 65 (Çinlilerin saldırısı)

cortman parası olmadığı için yurdu koreye yayan gitmek zorundaydı ama bu çooook uzun bi yoldu.bu yolculuğun sonu nereye varacaktı
:?:

berring boğazının buz tutmasını bekleyen cortman ordan rusya çin üzerinden koreye girmeyi planlıyordu.Ama bu yolculukta da boş durmadı cortman herkesi aydınlattı katanayı anlattı onlara :idea: gördüğü eli gitar tutan herkesi hak dine davet etti,kimi onunla alay etti kimi dövdü,kimi itip kaktı bazılarıda sözlerine önem verdi.


Fakat Cortman yolculuğunun en ilginç kısmını güney çinde yaşadı orda Bruce Leeyle tanıştı.Ama onun ne kadar yüce bi insan olduğunu bilmiyordu(evet burus lii ölmedi arkadaşlar yok kurşun geçirmiyomuş vücudu yok bi tek ensesindeki kası sıkamıyomuş oraya ateş etmişler ölmüş bunlar yalan!!Onu da sıkıyordu ölü numarsına yattı burus lii ve şöhretin bunaltıcı yaşamından kurtulmak için köye yerleşti) ;)

Burus Liinin kanı bu genç delikanlıya çok ısındı ve yanında bi süre kalmasını rica etti.Cortman daha sonra burus liiye Jacksorla olan kavgasını anlattı.O an kan burus Liinin beynine sıçradı bi anda fılaşbek yaşadı ve geçmişe döndü ve Cortmana herşeyi anlattı.

Burus Lii Cortun kurucusu ve eski sahibiydi,bu hayatı bırakmadan önce fabrikayı Hulusi Beye iyi bi paraya satmış ama çoğunu karıyla kızla yemişti içki masalarında.jacksor o zamanlarda musallat bi insandı çok kavgaları olmuştu Jacksorla.Burus Lii Cortmana Jacksoru yenmenin yolunu öğretmeyi teklif etti Cortmanda hmn kabul etti.Ona eski resimlerini gösteren burus lii 'aha böyle vurdum Jacksorun kafaya evlat' dedi

24814.jpg
039_30573.jpg


Cortman Burus Liiden de öğretiyi kaptı ve ustasına veda etti.Ama burus usta cortmanin tek başına kavgalara giren ve çıkamayan biri olduğunu bildği için yanına en has adamları Alper tunga Öl timini(Alper Tanga Death Team)verdi.Promosyon olarak da 3 tane gitar ustası verdi bu ustaların özelliği ne yaparlarsa yapsınlar (gitar olması şart değil) 500bine mal edip 1milyona satmalarıydı ki bu taktik ilerde Cort fabrikalarının satış politikası olacaktı :roll: alem deki adları da 'neng alırsang bing mink yonk' biladerlerdi...

tu bi kontinut...:mrgreen:
 
valla bu geyiğin dışında kaldığım kabahat yaz en başa beni her tarafta oynarım yeterki deliturko ezer deliturko parçalar şeklinde replikler olsun :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (hulk olayına girdik bu arada)
 
Geri
Üst