En Güzel Signature Seri Gitarlar

Stevie-Ray-Vaughan-Sound-Check-Music-Blog.jpg
SRV signature strat :)
 
adamlar bir ara batıyormuş yeni ceo getirtmişler fiyatları 2 ye katlamış sonra bilmem ne gibson kullanıyor ali nin gitarı ahmeti döver çünkü gibson vs gibi reklamlar yapıp batmaktan kurtarmış.Yani deveyi diken insanı anladın sen o atasözü gerçek olmuş işte.Zengin olup aklı kıt olanlar destek olup gibson ı batırmamışlar sağolsunlar.Forumda gibson pazarlama strateji vs diye bir konu dönmüştü oradan aklımda kalmış neyse konu kaymasın.Signature olup da parasını hakeden gitarlar diye konuyu çevirsek çok daha "işlevsel" olur.Yoksa öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakacaz gitarlara.Bazıları araba parasında.Bazılarına tamam araba parası vercem desen de ulaşamıyorsun/yaptıramıyorsun.
 
Signature olup da parasını hakeden gitarlar diye konuyu çevirsek çok daha "işlevsel" olur.Yoksa öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakacaz gitarlara.Bazıları araba parasında.Bazılarına tamam araba parası vercem desen de ulaşamıyorsun/yaptıramıyorsun.

Henüz deneme şansım olmadı ama umudum var bu gitardan; bir ara limitli natural humbucker'lısını çıkartmışlar tabii çok pahalı, onun bugünkü fiyatlarında kaliteli bi çakmasını çıkartırlarsa düşünebilirim :)

464_480_wide.jpg


22.jpg
 
CarvinGuitar.png


gerçi bu carvinlerin hepsi custom shop mantığıyla üretiliyor değilmi ?

yeri gelmişken nasıldır carvin misal aşağıdaki gitarkaça çıkar ?

g21r0.jpg


ağaçlar finish aynı, ters headstock, floyd rose, gold hardware, krem manyetikler, piezziosuz olcak.
 
sen benim ilanlara bak derim :) 2 tane carvin var biri tele neckthru öbürü dc carvin. hele dc serisinden tung oil sap arkası.. mükemmel. Carvin neckthru sap profilleri ve kaliteli ağaçları ile meşhur youtube videolarına bak fabrikayı gezen insanlar var orada ağaçları gösteren videolar mevcut. Bence ederinin çok üzerinde gitarlar yapıyor carvin. Jason becker tribute yapmışlar da o tam olarak onun kullanıdığı gitar değil yanlış hatırlamıyorsam.

Edit:Bu arada bu kaça çıkar dediğin Türkiye ye en son dec müzik getiriyordu.O da fotodaki bir gitar için 4000 4500 tl den aşağı fiyat çıkartmaz.bir de 3-6 ay arası bekletir.Abd de bile uzun bekleme süresi var.
 
Direk Carvin'den alabilirsen Amerika'da, 2000$'a çıkmaz tahminen. Carvin'in web sayfasında eskiden istediğin özellikleri ekleyip direk fiyat alabiliyordun, artık USA dışından giren IPlere kapalı o özellik.

KTunnel ile girince çalışıyor :)
 
Geri
Üst