Fable The Lost Chapters

Roth-Azad demiş ki:
anti-social demiş ki:
Roth-Azad demiş ki:
PlaneScape gibi bir oyun yeniden gelir :)
amin!!!!!

Bence bu oyuna biraz derinlik katsalarmış çok süper olacakmış ama işte mukadderat :LOL:
İşte sonuçta oynanış açısından çok yeni bir tarz, eminim daha iyileri çıkıcaktır. Bu konuda Bloodlines ve Fable'ın güzel öncüler olduklarını düşünüyorum.
kesinlikle daha iyileri çıkacak ama pscape gibi bir oyun çıkacaksa yeniden bloodlines çizgisinde olmasını isterim,fables çok yüzeysel kalan bir oyun çünkü vur kır parçala bu maçı kazan mantığıyla çalışıyor ama dediğin gibi daha da geliştireceklerdir

umarım eski rpg tadını yeni teknolojiye başarı bir şekilde uyarlayabilirler en sonunda,yinede eksi tarz isometrik-elle çizim oyunlar yapılsa yeniden daha iyi olur bence
 
Planascape gibi bir hikayeyi mükemmel kodlarla harmanlayacak fazla kişi kalmadı oyun yapımında..derken çıkageldi Fable:The Lost Chapters..

Peter Molyneux ustanın black&White serisinde "iyi-kötü" olayına ne kadar taktığı ortadaydı zaten:)kanımca BG2'den sonra çıkmış en etkileyici rpg oldu fable..Kotor serisini ayrı tutuyorum..bu kadar güzel görüntüler,klişe ama hoş,sıkmayan bir konu,ve çok şükür bunca zamandan sonra bir rpg oyununda bug'sız yapı..

bioware ve black isle'ın açığını kapatabilecek pek stüdyo'da kalmadı aslında..En son Temple of Elemental evil gibi klasik olabilecekken milyon çeşit bug'a kurban verdiğimiz,Bloodlines gibi son derece etkileyici ama prematüre doğmuş izlenimi veren ama yine de "özel" yapımları yaratan Troika kapandı..

Fallout 3'ü yapan Bethesda Softworks bu konuda benim en büyük umudum..ne olur sanki Brian Fargo,Salvatore ve Peter Molyneux ile Bethesda bir araya gelse..Fallout 3'ten girseler,Baldur's Gate 3'ten ve Planescape'in izinden gidecek bir oyundan çıksalar..

hoş ben wallace'ın üçlüğü olsa magic johnson olurdu gibi birşey oldu bu:)
 
Yakın zaman içerisinde çıkacak olan elder scroolsun yeni oyunu oblivion sanırım her rpg severe ilaç gibi gelecek ama morrowindin bile 2 katı geniş mekana saahip olacak bu oyunda buglarıyla ün yapmış hatta efsane olmuş bethesdanın ne yapacağını merak etmemek elde değil.Cidden peter amca sanırım firması lionhead değişmediyse ya da yalnış hatırlamıorsam bu işe bir el atsalar güzel olurdu dediğiniz gibi.
 
Aslında şöyle bir şey de var, tabi ki Bug'sız olmasını isteriz ama biz artık Rol yapma oyunlarını buglarıyla sevdik :) Kim Planescape'in combat'larında delirmedi ki :D Ya da kim aylarca oynadığı Elders Scrolls II : DaggerFall'da kafayı yemedi.
YEniden çıksın yeniden buglı olsun ama bir Black Isle geri dönsün (Hoş BG serileri gayet hatasızdı ama...).
 
Black Isle isim olarak olmasa da hala buralarda..ekibin çook büyük bir kısmı bethesda softworks bünyesinde Fallout3 ve Oblivion'u kodlamaya devam ediyor:)bir kısmı ise diğer bir efsane bill roper'in Flagship Studios'unda fps kamerasından oynayacağımız,ve ekibin modern diablo dediği action/rpg Hellgate:London'ın yapımında görevli..

iki stüdyonunda bu kadar özel olmasına şaşmamak gerek..
 
Geri
Üst