Erkin Koray

alp_khan demiş ki:
ibo'ya çıkmasını biraz yadırgadım Erkin Baba ve ibo aynı sahneyi paylaşabilecek insanlar değil hele arapsaçı dueti beni bozdu

sen rock müziğin öncüsü ol..sonra YIRTIK UÇURTMA gibi Türkiye için en çok umut vaadeden gruplardan birinin başını ez..kendilerini tanıtma fırsatını engelle(kemancı olayı)..ibrahim tatlıses’in programında abuk subuk isimlerle konuk sanatçı listesinde olmayı kabullen..orada çıkacak kasetinin reklamını yine abuk sabuk yollarla yap..e yeni kaset hayırlı olsun erkin baba ne diyim :)
 
bende gerçekten sinir oldum ne işi var öyle yerlerde babanın.albümünü tanıtıcaksa başka program yokmu gidip kırolara albümünü tanıtıyor.hiç yakıştıramadım koskoca erkin baba ibo şhowda.erkin babanın işi belli olmaz nerede ne yapacağıda belli olmaz.
 
i?te, ben bu nedenlerden bu ülkede yaşayamam,
siz herşeye söylenirorsunuz,
bırakınız adam istediği programa rahat rahat çıksın, size ne!
Sizden mi hesap soracak....
Adam istediği yere çıkmaya özgür olmalı, senin gibi benim gibi.
Çok garipsiniz....
 
BENCE: Erkin korayın o programa çıkması tesadüf değil. Sabah programlarında da görürdüm ben gözüme çarpardı. Zaten Erkin Koray eskiden marjinal bir isimmiş şu an yaptığı parçalar olsun tavrı olsun amatör rock gruplarında çalanlardan bile daha beter. Ama eski güzel işlerini hala temcit pilavı gibi sürerek eski havasından kopmamaya çalışıyor. Ayrıca: Erkin Koray ın pşarçalarında arabesk soundu her zaman vardı (sözlerde zaten var). O yüzden arabesk ile özdeşleştirememeniz gariptir. Ayrıca son olarak bir konudaki görüşümü daha belirtmek isterim: Erkin Koray ın Rock Station a çıkacağını duyduğumda gerçekten hayret etmiştim. Ne kadar duayen olursa olsun bir müzisyen kendini geliştiremezse hiçbir şeydir.
 
Geçen cumartesi günü TRT deki Sayısal Gece programındaki sahne performansı harikaydı.Arap saçı ve bir şarkı daha söyledi (Hangisiydi hatırlayamadım.).
 
zapcho demiş ki:
i?te, ben bu nedenlerden bu ülkede yaşayamam,
siz herşeye söylenirorsunuz,
bırakınız adam istediği programa rahat rahat çıksın, size ne!
Sizden mi hesap soracak....
Adam istediği yere çıkmaya özgür olmalı, senin gibi benim gibi.
Çok garipsiniz....


sonuna kadar katılıorum ibrahim tatlıses gibi bir sese de saygı duyulamı tmm bizim ilgi alanımıza girmio ama sırf dinelmiyoruz die adama kro demek büyük yanlış...

ibo-show bence ii program ve erkin korayda istedği yerde çıkar..
 
harikaydin baba

turkiyeye Erkin Baba icin gittim
kemancidaki konseride (yer yokken) buldum vede izledim.
baba yine harikaydi.

ona cikmasin buna cikmasin (ibo show ve rock c. v.b.)
nereye cikacak peki ?
arabesk diyorsunuz arabesk variyi kim icat etti?
soyle bir geriye donupde bakin bakalim.
turkiyede Belirli kaliplarda muzik yapilirken
:arrow: Erkin Koray neler icat etmis ?
sevgiler saygilar :arrow: Erkin Baba ya
 
haklısın gerçekten.bi müzisyen iiyse ki erkin koraydan bahsedioruz bunu tartışmak yersiz...hangi programa çıktığı önemli deildir.hangi mekanda bulunduğununda bi önemi yoktur.

baba gittiyse zaten orayı kendisi olur.bu böledir diim ben saa
 
1 Ekim 2005 Yedikule Zindanları (Rock on the Stage festivali - M.Çayıroğlu, Çilekeş, Duman & E.K.) 8)

Efes Pilsen İstanbul Blues Festivali 16 kapsamında verilecek olan konserlerimiz (Erkin Koray Blues söylüyor! İlginç bir deneyim olacak bizim için 8) ):
25/26/27 Kasım 2005 Yer: Lütfi Kırdar Kong. ve Ser. Sarayı Rumeli Salonu
02/03/04 Aralık 2005 Yer: Ankara Hilton Oteli Balo Salonu
09/10/11 Aralık 2005 Yer: İzmir (heyyy!!) Hilton Oteli Balo Salonu

Konserler saat 19:30 itibariyle başlayacak, önce Erkin Koray, ardından Syl Johnson (Konuk sanatçı: Theresa Davis) ve Luther Johnson (Guitar Junior)'la devam edecek. Bluesseverleri bekliyoruz.
 
santinista demiş ki:
herzaman değil nasırsam 87 yılında erkin koray meyhanede (zaten hiç çıkmadı ki ) diye bir albümü var işte orada hiç iyi değil tamamen taverna havasında cıstak cıstak -ooo necati beyde buradaymış hadi ona bir alkış modunda ama dinledikçe eğlendim erkin babaya saygı duyarım her zaman bunu bir dipnot olarak yazıyorum erkin babanın benim kalbimdeki yeri apayıdır
 
PepsiTwist demiş ki:
Efes Pilsen İstanbul Blues Festivali 16 kapsamında verilecek olan konserlerimiz (Erkin Koray Blues söylüyor! İlginç bir deneyim olacak bizim için 8) ):


Seneler önce bebeyken trt2 de rock'n roll dinlemiştim Erkin Koray'dan...O zamanda müziğe ilgim vardı...Bayağı da iyi çalmıştı...
Rock'n Roll çalıp söyleyen zaten poposuyla Blues çalar.... :kicsalla
 
Geri
Üst