Jackson Wrmg Hakkındaki Görüşleriniz



uygun fiyata gitmiş. hastası değilim ama kv1 olanları 2000 ve üstüne gidiyor bunlarda ortalama 1000-1500 arası. mustaine nin jackson gitarları şu ara iyi para ediyor. Dean gitarlarına dönmesinden ötürü galiba.Millet dean ile dave i bir türlü eşleştiremedi. :)

edit: uygun fiyat dedim ama CONUS muş. wordlwide olaydı daha pahalıya giderdi.Nedir bu çektiğimiz 10 gitardan max. 2-3 ü Tr ye gönderiyorlar.Hele king v kelly filan olunca usps sırına takılıyor.Hala alamadım bir king v ...
 
v şeklinde caseler çok ender oluyor hemen hemen hiç görmedim diyebilirim zaten mustaine signature filan onlar hep büyük hardcaseli.. v şeklinde case çok riskli ayrıca kırılabilir onu mutlaka karton kutuya koymalı ki yine aynı hesap olur..
 
WRXMG hindistan üretimi. Neckthru. EMG 81 ve EMG 85 manyetiklere sahip.Orjinal floyd rose. Denge yönünden bilmiyorum ama jackson ın 700 liralık, yine hindistan üretimi v kasa gitarları bile denge yönünden iyiyken bunda problem olacağını zannetmiyorum. Fiyatı da uygun. X serisinin farklı bi modelini denedim pasif manyetikliydi. Ton olarak ta hissiyat olarak ta beğendim. Metal müzikle uğraşsam ve bu tip kasayı sevsem o para elime geçtiği an hiç beklemeden alırdım. Hiç o kadar uzaklarda aramazdım. Tabi bu benim görüşüm. Sonuçta bu ton ve hissiyat olayı. Git bi dene bence. Sonuçta gitarı sen çalıcaksın. Üretim yerine de fazla takılma. Takılıyosan da söyliyim, hatırladığım kadarıyla, gitarın üzerinde hindistan diye ya yazmıyodu yada bi etiket yapıştırılmıştı etiketi sökebiliyodun. Yani gitarın boyasının üzerinde hep orda kalacak bir hindistan yazısı yok.
 
Geri
Üst