Havadis

H

Havadis

HAVADİS
Grupta genellikle altarnatif rock tarzı ön plana çıkmaktadır.

Grup iletişim: [email protected]
Facebook Havadis Sayfası: http://www.facebook/havadisonline


Grubun prova sırasında çekilmiş bi resmi:
38925543555562645762119.jpg


Ferhan Ünver(Guitars / Vocals): Herkes gibi çocuk yaşta gitara başlamadı,çocuklugunun tadını çıkardı ve ilk defa 15 yasında arkadasında gördüğü gitara heves edip sırf merak ettiği için aldı ve ne oldugunu anlamadan derslerini almaya heveslendi sadece 3 aylık bi dersten sonra gitar hakkında çogu şeyi ve eğitimi kendi çabalarıyla ögrenmiştir ve ilerlemeye devam etmektedir.Ardından artık müzik yapması gerektiğini anladı ve grup kurmaya niyet etti ve ilk adımlarını 2 yıl önce atmaya başladı ancak yer sıkıntısı ve grup elemanlarını bulması 1 yılını aldı.Sonunda 2011 yılında grubu kurdu.İlk teklifi Bulut Emeç'e götürdü kendisine büyük destek olan ve grupta solo gitaristlik yapan Bulut Emeç ile grubu kurdu sırayla Muhammet Ali Erçetin(drums) ve Yiğit Kurtiş'le(bass) grup tamamlandı.
Blues,alternatif ve metal tarzlarına düşkün.

Bulut Emeç(Lead Guitar): Orta yaslarında gitarla tanısmıs ve ilgisi hevese dönüsünce işte ustalasmak istemistir. Sürekli çalısmakta, kendini geliştirmektedir. En büyük destekçisi ablası ve Pijama grubunda vokal olan kuzeni Kaan Emeç tir. Müzikten asla vazgeçmeyeceğini söylüyor.
Metal ve hard rock tarzlarına düşkün.

Yiğit Kurtiş(Bass): Müzik hayatına sazla başlamış ve rock müziğe karşı ilgi duyduktan sonra sazı elinden atıp bi bass gitar almıştır. Bass gitara olan sevdası hiç bitmeyecek gibi, süreki çalışmakta ve ilerlemektedir.
Anadolu rock ve alternatif tarzlarına düşkün.

Muhammet Ali Erçetin(Drums): Rock müzikle grup arkadaşları sayensinde tanıştı bateri çalmasıda buradan gelmektedir. Bateri dersi alan bi arkadasının yanına gittikten sonra bateriden etkilenir ve dersler almaya baslar ardından gruptaki bateri eksigini gidermek için büyük bi fedakarlık yapıp hayal olarak gördüğü bateriyi alarak işi ilerletmeye baslar..
Alternatif rock tarzlarına düşkün.

Not: Grubun videoları Facebookta Havadis sayfasında bulunmaktadır ..
 
Geri
Üst