Şüpheli Ilanlar


İlanlar çok uygun fiyatlara ama fotoğrafların hepsi alıntı bu ay üye olmuş, ad soyad şüpheli. Bir de dolandırıcılardan alışık olduğumuz "Dolar uçmuş gitmiş herkes krediyle geçinirken müzik fazla lüks benim için." tarzı bir ajitasyon eklemiş açıklamaya ne gerek var. Aynı zamanda İstanbul içi deneyerek alabilirsiniz diyerek güven vermiş. (Şehir dışındayım, taşındım vs. muhabbeti yaparsa %100 dolandırıcı)

Satıcıdan ürünün fotoğraf ve videosunu istemeli ve hatta İstanbul içindeyseniz gidip denemeli.
Beyler :)
9D4A43E5-798C-4B55-A294-B2C776B5F85B.jpeg
 
Baya sahte emg

bi de şu baya şüpheli geldi bana
 
Baya sahte emg

bi de şu baya şüpheli geldi bana
Bu Dimarzio, Ibanez Prestige gitardan çıkma manyetik. Çakması yoktur muhtemelen.
 
Baya sahte emg

bi de şu baya şüpheli geldi bana
Nereden anladın hocam EMG'lerin sahte olduğunu? Elimde açık orjinal 81 ve 60 vardı karşılaştırdım 81'leri. Arkadaki etiket fontu biraz farklı. Logosu da biraz derine kazınmış gibi. Onun dışında bir fark göremedim. Bunlar yeterli mi sahte olduğunu anlamak için? Meraktan soruyorum.
 
O linkteki 81 85, sahte-çakma. Arkasındaki ayakları gövde ile aynı seviyede olmayacak yani düz bir zemine koyduğunuz zaman sadece ayakları değmeli. arkadaki yazı fontu emg'nin değil aliexpress'in, arka yazısında barkoddaki rakamların çizgilerle yeri kaymış, bir de MADEIN USA yazıyor MADE IN USA yazmalı, CE fontu yanlış+ CE ibaresinin altında nokta ile ayrılmış 4 haneli 2+2 şeklinde no yazmalı burada yok, yine arka tarafta manyetiğin 3 pinli girişi altın yaldıızlı olmalı ve manyetiğe girmeden önce dikdörtgen uzun bir plastik parça ile korunmalı bunda o da yok. ön taraf emg logoları aynı, yeri ise farklı, daha da sağ alt tarafa yakın olacak, ayaklardaki vida deliklerindeki vida yuvaları da orijinali ile aynı yaldızlı yuva. Ayrıca 85'in yaldızlı vida deliği ise paint'le sansürlemiş muhtemelen resmi google ile aratınca aliexpress çakması linkine ulaşamayasınız diye.

ali'deki herşey çakma da değil old stok bir emg var mesela şurada bu orijinal:

 
Son düzenleme:
Bu Dimarzio, Ibanez Prestige gitardan çıkma manyetik. Çakması yoktur muhtemelen.
Bence

bu manyetik seti orjinal değil . ben arkası bu kadar parlak sarı dimarzio görmedim . hep wax pottingden ötürü mat bir görüntüsü olur . ayrıcada single ın kabloları da farklı.

Olması gereken bööle bi şey
dmrzio.jpg

dmrz 2.jpg

Yazı fontları çok tuhaf gözüktü gözüme,Sanki bir yanlışlık varmış gibi duruyor.Haksızda olabilirim.İbanezlerden çok detay anlamıyorum.
bencede yazı fontları sorunlu
 

Bu gitarın sahte olma ihtimali var dikkat etin arkadaşlar. Ben tam emin olamadim ama temkinli olmakta fayda var diye düşünüyirum

Bu gitarın sahte olma ihtimali var dikkat etin arkadaşlar. Ben tam emin olamadim ama temkinli olmakta fayda var diye düşünüyirum
Heykelini yapsak beton yetmez dedikleri bu olsa gerek.
 
Replika dememek için bin takla atmak. :)
Şu replikaların kalitesizlerinde hep aynı şey var, ya kardeşim headstock bu kadar kalitesiz olur mu? Truss Rod kapağı yamuk yerleştirilmiş. Bir ara çok iyi replika yapan Çinli'ler varmış ama, nerede...
 
Geri
Üst