Şüpheli Ilanlar

Arkadaş 6000 liraya gibson les paul custom satıyor ama detaylı fotoğrafını bir türlü yollayamıyor. Gitar dün yarım saat içinde ilandan kalkmıştı ama şimdi tekrar geri gelmiş. 500 liraya top satan adam orijinal gitarı bu fiyattan satmaz.
 
daha öncede konuştum bu kişiyle detaylı fotoda çakma olduğu bariz belli aynı muhabbeti yaptı bana hediye geldi bilmiyorum fln diye bence gayatte biliyor çinden 300 usd almış burada okutmaya çalışıyor he 2000 tl fln verse alınırda o fiyatlara belki bilmeyene iteler onu bilemem artık .
 
Screenshot_20210303-105436_letgo.jpg
Abilerim bu attığım şüpheli bir ilan değil şüpheli bir şahıs üzerine olacak. İnstagram hesabı "2.el.gitarci" ve baya bir takipçisi var artık göz boyamak için bot mu bastı yoksa çekilişlerden kandırdığı insanlar mı takip ediyor bilemem.Gitarları ucuza alıp kâr koyup satıyor zaten kendileri. Çekilişe koyduğu gitarları satmaya devam ediyor ve ilandan kaldırmıyor nasıl bir işse !?. Gitarı hakkında soru sorduğumda sorularımı cevaplayamadı aldığı gitarlar hakkında kendisinin de bir bilgisi yok. Forumda da iyi yorumlar almamış ; birisine hakaret etmiş , reklam yapmak için yeni hesap açıp forumda ban yemiş , çekilişte verdiği(!) gitarın aynısı bir süre sonra ilanda görülmüş , elinde olmayan gitarı reklam yapmak için çok ucuz fiyata ilana koymuş. En kötüsü adamın hesabı sürekli Letgo tarafından incelenmeye alınıyormuş ben de bugün bu durumla karşılaştım artık ne hakaretler ne kazıklar peşinde bilemedim. Şahsen ben bu adam bir şirket olmadığı ve pek tanınmadığı için satışından kâr etmek için elinden gelen her türlü düzenbazlığı yapacağını düşünüyorum(çekilişler bunun bir örneği)
 
Son düzenleme:
146911 eklentisini görüntüleAbilerim bu attığım şüpheli bir ilan değil şüpheli bir şahıs üzerine olacak. İnstagram hesabı "2.el.gitarci" ve baya bir takipçisi var artık göz boyamak için bot mu bastı yoksa çekilişlerden kandırdığı insanlar mı takip ediyor bilemem.Gitarları ucuza alıp kâr koyup satıyor zaten kendileri. Çekilişe koyduğu gitarları satmaya devam ediyor ve ilandan kaldırmıyor nasıl bir işse !?. Gitarı hakkında soru sorduğumda sorularımı cevaplayamadı aldığı gitarlar hakkında kendisinin de bir bilgisi yok. Forumda da iyi yorumlar almamış ; birisine hakaret etmiş , reklam yapmak için yeni hesap açıp forumda ban yemiş , çekilişte verdiği(!) gitarın aynısı bir süre sonra ilanda görülmüş , elinde olmayan gitarı reklam yapmak için çok ucuz fiyata ilana koymuş. En kötüsü adamın hesabı sürekli Letgo tarafından incelenmeye alınıyormuş ben de bugün bu durumla karşılaştım artık ne hakaretler ne kazıklar peşinde bilemedim. Şahsen ben bu adam bir şirket olmadığı ve pek tanınmadığı için satışından kâr etmek için elinden gelen her türlü düzenbazlığı yapacağını düşünüyorum(çekilişler bunun bir örneği)
letgodan bu arkadaşlardan değeri en az 1000 olan bir gitara ‘500 verebilirim efendim’ diye mesaj gelmişti. Dellenmemek elde değil.
 
Ben farklı bir gitar için konuşmuştum. Aynı gitar ilanını letgoda daha ucuza görünce sahibinden üzerinden mesaj attım. Letgoda olan ilanların çalıntı olduğunu söyledi. Letgodan konuştuğum kişi aracı olduğunu isterse satan kişinin numarasını vereceğini söylemişti.
 
Geri
Üst