Şüpheli Ilanlar

Arkadaşlar Sahibinden sitesindeki ilana konulan Sahte Fender Telecaster
Sizde şikayet edin.1980 yapımı olduğu söyleniyor ama Bütün aksamlar ve Gövdeden başka bir gitar olduğu anlaşıyor.
Truss Rod alyan girişinin Amerikan Fenderle alakası yok.Sapın üstündeki Fender logosuda çok amatör.
Muhtemelen Uzakdoğu üretimi bir gitar.19500 fiyat koymuş:)))

 
Açıklamada taiwan ya da çin üretimi değildir, japondur yazıyor. Ama fotoğrafta pedalın Taiwan üretimi olduğu yazıyor. ŞÜpheli.

Hahhaha şaka gibi 😄. Şüpheli filan değil hocam, düpedüz komedi. Iyi gene Boss DS-1 yazmis, Klon Centaur da yazabilirdi😅.
 

 
Sıfır rakamı 2.300 - 2.700-TL arasında.

Garip bir durum var.

eleman sıfır almış ama kullanmadan satılığa çıkartmış , anormallik göremedim. daha geçen gün 1200e de kuzenim aldı aynı modeli ama solak :)
 
eleman sıfır almış ama kullanmadan satılığa çıkartmış , anormallik göremedim. daha geçen gün 1200e de kuzenim aldı aynı modeli ama solak :)
Anormallik kısmını anlatayım. adam 1.200 tl yazmıştı ilk gün. Şuan sıfırı 2.300-2.700 arası. Ben hemen mesaj attım fiyat ok ise adres ver geliyorum alacağım diye. Faturalı değil mi dedim, faturası YOK dedi. Ardından 2000 yaptı rakamı. sıfır alacaksın ve fatura olmayacak. çalıntı olma ihtimali adına bana göre şüpheli.
 
Fender'lerden çok anlamıyorum ama headstocktaki logo bana biraz garip geldi. Gitar fake olmaya da bilir ama açıkçası biraz şüphelendim. Bilgisi olan var mı?

Net fake. Hem de en kötüsünden. Köprünün konumu bile direkt göze batıyor zaten.

//

İlan sahibi açıklamada belirtmiş.
 
İlanda Fotoğraf yok.
Yazan mesajada bakarsanız gitardan anlayan bir tip olmadığı belli.Yok Maun badi,siyah sap falan demiş.

Kendisi 60-65 yaşlarında internetten anlamayan pek hoş bir beyefendi.aynı Gitarın Goldtop ına sahipti konuşmuştum bir ara.ilan şüpheli gözüküyor ancak Whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz tüm bilgileri aktaracaktır.Fiyatları da uygun sayılabilir gayet.
 
Geri
Üst