İstasyon

Y

yalanmis

anadolu rock nereye doğru gidiyor, bulnduğu yer nedir, ne olmalı ,
İstasyon'nun Son albümünü dinleyen oldumu bilmiyorum ama Bir çok parçası çok iyi, dinleyenler var ise bu albüm üzerine söylediklerimi tartışabiliriz...
 
yok sadece taksimde geçenlerde dolaşırken elime bilet tutuşturdular istasyon un konseri varmış fln. hiç zannetmiyorum iyi olduğunu boşa vakit kaybı bece.tabiki dinleyenlere saygım var
 
Şu anki kadrosu çok sağlam İstasyon'un.
Albüm de alınıp dinlenebilecek kadar iyi bence. Distortionsuz gitarlar var, sert bir albüm değil. hatta bir parça da R 'N B tarznda :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
istasyon konseri

Sevgili BarisVedus,
İstasyonun ilk albüm konseri 29 Eylülde Ankara Gölge Pub'da İstanbulda sana nasıl bilet verdiler anlamadım çünkü İstasyonun şu günlerde İstanbulda konseri yada planları yok Eskişehir yada İzmit veya Samsun deseydin olabilirdi ama İstanbulda olamayan konser için sana nasıl bilet tutuşturdular bizi aydınlatırsan sevinirim....
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
mektup arkadaşlığı

Günümüzde iletişim o kadar hız aldıki posta işletmeleri bu açığı kapatamadı,Bu tabiki bizim ülke için geçerli...
 
Tüm Ankara sokalarında afişlerini görüyorum konsere mutlaka gideceğim, bugünlerde özellikle isimleri çok duyuyorum albümlerini de aldım çok beğendim. herkese tavsiye ederim:)
 
Re: istasyon konseri

yalanmis demiş ki:
Sevgili BarisVedus,
İstasyonun ilk albüm konseri 29 Eylülde Ankara Gölge Pub'da İstanbulda sana nasıl bilet verdiler anlamadım çünkü İstasyonun şu günlerde İstanbulda konseri yada planları yok Eskişehir yada İzmit veya Samsun deseydin olabilirdi ama İstanbulda olamayan konser için sana nasıl bilet tutuşturdular bizi aydınlatırsan sevinirim....

yalanmıs kardesim ozel msjda da solediğim gibi olayı anlatayım.2 arkadas taksimdeyiz birisi gs lisesinin onunde elimize bilet tutuşturdu konsere gelirmisiniz diye.bende sordum kimin?gözyaşı, istasyon ve bi grup soyledi bende almadım tabi bu gruplar ne diyerekten.eğer boyle bir şey yok diyorsanız ozaman satanlar ya ankaranın biletlerini satıyor demektir yada dolandırıcıdır. umarım açıklığa kavuşmuştur.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
barısvedus

Sevgili dostum Ben İstasyonun Prodüktörüyüm, benim bilmediğim bir organizasyon olması mümkün değil,seni anlıyorum doğru söylediğinede inanıyorum bizi uyardığın için sana tşk ederim,bu konuyla ilgili birdaha kontrol edip devam ediyorlarsa lütfen bize bilgi vermeni bekliyorum....İstasyon albümü alıp dinlersen (Kaçak Yolcu son albüm) düşüncelerini paylaşırız...Konser için İstanbuldan teklifler var en kıssa zamanda orda konserimiz olacak canlı dinleyince grubu daha iyi tanırsın,İstasyonun müzikleriyle büyüyen ve şu an bizim yaptığımız müziğimizi dinleyenler ROCK'ın bizimle nasıl bütünleştiğini biliyorlar umarım siz genç kuşak arkadaşlar(Yaşını bilmiyorum kusurabakma tahmin) Türkce Rock'ın Efsanesi diye nitelendiriyorlar (Başka formlarada dinleyicilerin bizim söyledikleri)

EFSANE GERİ DÖNÜYOR....diyorlar.Dinlersen daha rahat anlaşabiliriz....
 
Evet bunu ben de duydum, diğer rock müzikle alkalı biçok sitenin üyesiyim oralarda da bu sözü"EFASNE GERİ DÖNÜYOR" albümlerini dedinledim ve hak veriyorum. bu sözü hakediyorlar.
 
BarışVeDus arkadaşım, eline istanbul da tutuşturulan konser bileti diyelim ki istasyon un ki prodüktörleri olmadığını söylüyor, neden peşin hükümlü davranıyorsun, dinledin mi bu grubu.
 
barısvedus

Asiyan arkadas biz o işi yukardaki gibi çözdük bence çomak sokmasan iyi olur.....
 
Davulcuları Can Türkiye'nin en iyilerinde biridir. Bir çok şarkının düzenlemesini Şinasi Celayiroğlu yapmış ve bu şarkılarda gitar çalmış. Sırf bunlardan dlayı albüm dinlenebilir.
Konser de ise Özgür Abbak(ben müzik allahı diyorum) çalıcakmış kesinlikle izlenir....
 
DİP Bar açılmış İSTASYON'u ordan istiyorlar giden varmı nası mekan,LANZE tşk.konsere gel tanışalım
 
Walla arkadaşlar bende size aynen katılıyorum benimde içimde müthiş bi heyecan var.Neden olduğunu bilmiyorum ama çıkıp ben sölemiycem ya da çalmıycam ama yinede heyecanlıyım ümitliyimki bu konser süpper geçecek.Tabii ki orada olacağım bende Grup İSTASYON'a sonsuz başarılar diliyorum.
(Bu arada ben kendimi şanslı hissediyorum çünkü onları daha önce canlı dinlemiştim) Herkeze SEVGİLER...
 

Benzer konular

G
Yanıt
3
Gösterim
2K
gokhandonmezer
G
K
  • Anket
Yanıt
15
Gösterim
5K
Geri
Üst