Teoman

Son albümünü aldım ama hala dinlerken harika bir şarkı dediğim birşey yok . Bukadar aradan sonra çok daha iyi birşey beklerdim ayrıca şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla iyice depresyona girmiş :)
 
eskıden severdım ama son zmnlarda cok kotu gelmeye basladı sesı..ozellıkle rock ıstanbulda cok kotuydu sarkıları soyleyemedı acıdım adama
 
en güzel hikayem diye bi şarkısı var sevdim parçayı ama 5.dakikdan sonrasını sebep ise 5.dakikadan sonra şebnem söylüyüyor :)
şaka bi yana ben teomanı hiç sevmem o yüzden tarafsız yazamıyorum beğenmedim albümü klibi olan parça fena değil güzel bir gündü sanırım adı ,birde en güzel hikayem şebnem bölümü,
önceki albümlere göre biraz daha sert bi albüm olmuş böyle giderse kendine gelr gibime geliyo ben dinlemem o ayrı...
 
ya ben eskı albumlerını daha bır severek dınlıyordum bu da guzel olmus ama onlardan aldıgım keyfı alamadım acıkcası ama kemanlar gercekten guzel olmus...
 
bugün şarkısını ilk dinlediğimde de,sonra ki dinleyişlerimde de fight club filmi aklıma gelmişti.özellikle evimi yaktım,kitapları attım,yıkandım,temizim artık dizeleri şarkıyla filmi bağdaşdırtıyordu bana.ekşi sözlük e bakınırken,teoman başlığında steinway nickli yazarın "hayır,tyler durden değilsin" entrysini okuyunca şarkıyla,filmi bağdaştıranın tek ben olmadığını anladım.

hem filmde ki hem de şarkıda ki felsefe müthiş bir şey..şarkının sözleriyle rollerden sıyrılmak,filmin anlatımıyla kendin olabilecek cesarete sahip olabilmek..evini yakmak,evini bombalamak..bundan pek emin değilim ama eminim tanrı var bugün sözüyle anlatılmak istenen de kendi tanrımızın kendimiz olduğunu hissetmek olabilir filmde kine yakın bir biçimde.

şarkının içeriği hakkaten tyler durden yaratmak,ya da o olmadan da kendin olabilmek üzerine.bundan kesinlikle eminim.zaten teomanın en sevdiği filmlerden biri olduğunu biliyordum dövüş kulubünün.başka da ipucuna gerek yok kanımca.
 
albüm bir şarkı dışında çok kötü o da 'dedi annem'.teomanın kalitesine bir tek bu şarkıyı yakıştırabildim.şarkının sözleri de bence çok güzel.sırf bu şarkı için bu albümü alın.
 
en güzel hikayem-parti favorilerim..çok depresif...en sert teoman albümü...yine de konser adamı değil teoman...adamdan nefret etmemek istiyosanız,konserine gitmeyin derim...
 
noSurprises demiş ki:
en güzel hikayem-parti favorilerim..çok depresif...en sert teoman albümü...yine de konser adamı değil teoman...adamdan nefret etmemek istiyosanız,konserine gitmeyin derim...

yo bence konserleri de çok zevkli ve başarılı.en azından benim gittiklerim öyle oldu.kötü performansları da oluyor tabi.mesela rockistanbul da öyleymiş.ama teoman konser adamı değil demek,teomanın 20 yıllık müzik hayatı düşünülürse çok yanlış bir yorum.adamın müzik yaşamının büyük kısmını konserler,bar solistliği kapsıyor ki bunlarda da gayet başarılı.ortaçgille beraber çıkartacakları konser albümü ise teomanın canlı sesi kötü fasa fisolarını ortadan kaldıracak nitelikte olacağı kesin bir albüm.ki kayıtlar başarılıysa sesinin ve performansının normal albümlerden daha iyi olabileceğini söyleyebilirim bu albümde.
 
Bende teomanın son albümü hariç bütün albümleri war.Son şarkısı"güzel bir gün"ü hiç beyenmediim için sonalbümünü almadım almayı da düşünmüorum ama merak da ediorum güzel mi die...??
 
yeni albümü cok zamanli cok iyi buldum ama baslar biraz eksik kalmis gibi. nedense herkesin cok begendigi Du$ sarkisina pek isinamadim. Bugün cok güzel olmus hele sonda o cigliklar:) adamin aklini ucuruyor.
 
Geri
Üst