Teoman

Zaten bu adamı hangi mantıkla rock'n coke sahnesine teoman VS rashit konsepti ile koydu bilmiyorum. Üstüne üstlük Within Temptation sonrası... Zaten iyice gaza gelmiş topluluğun resmen içine etti...
 
mfa demiş ki:
TEOMAN ın hala ROCK mı yoksa pop mu yoksa arabesk mi :LOL: yaptığını tartışanlara şaşırıyorum adam 10 yıldır CAYIR CAYIR ROCK yapıyo beee adamlar daha bi konserine gitmemiş oturduğu yerden magazinlerden gördükleri kadarıyla yorum yapıyolar...

TEOMAN ROCKÇIDIR ARKADAŞLAR

vayyyy anasını satim bee
magazin haberleriymiş. konserine gitmeden yorum yapıyomuş falanda filan.
olm ne saçmalıyosun sen böle.
teomanın yaptığı müzikleri dinlemiyonuz galiba.
tüm şarkıları için demiyorum ama bu adamın yaptığı bazı şarkıların rock müzikle alakası yok.
yaptığı bazı şarkıları ne kadar iyi olursa olsun ama ben bu adamı eleştiririm. bir çok şarkısında rock müzik yok abicim.
 
tipi gıcık,itici umrumda değil tamam ama yaptığı müzik nasıl oluyor da onu türkiyenin en iyi rock icra eden insanı yapıyor.inanamıyorum gerçekten...bu zevk meselesi değil arkadaşım teoman çaldığı(hırsızlık yaptığı) parçalarla kaliteli müziklerden esinmeye çalışmış ama kesinlikle becerememiştir..iğrenç demiyorum ama bu adam bu kadarını haketmiyor.bu gençlik hiç mi rock denen şeyden anlamıyor.onca hakkıyla rock yapan grup varken bu adamın götünde dolaşan ergen gençlere el sallıyorum.sizi çok ilginç buluyorum
 
Teomanı uzun zamandır dinliyorum , çok da beğeniyorum .. Şarkılarında bazılarını esinlenmiş olabilir. Bu gayet normaldir . Haluk da yapıyor bunu . Adamın yaptığı müzik önemlidir özel hayatı bizi ilgilendirmez. Teoman ve Rashit Rock'n Coke de süperdi bence . Bülent ortaçgille akustik konserine de hayran kaldım teoman son albümleri eskilerine nazaran pek sevilmiyor olabilir. ama buda insanların teomanı yerden yere vuracağı anlamına gelmiyordur.. Kim ne derse dersin Boşa demiş olur bukadar genç salak değil teomanı seviyor değil mi kramp kardeşim..
 
Teoman
tarih : 17 Kasım Cumartesi, 22:00
mekan : Balans Music & Performance Hall

bilet fiyatları 30,00 YTL

ön bilgi
- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatleridir.

Kaynak: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HBLO4


Teoman
tarih : 23 Kasım Cuma, 23:00
mekan : Ooze Venue

bilet fiyatları 23,00 YTL

ön bilgi
- Etkinlikte yaş sınırı yoktur.
- Alkollü içki satışı vardır.
- Ooze Venue, etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etme koşulu ile mekana almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
- Kapı açılış saati 21:00'dır. Konser saat 23:00'da başlayacaktır.

Kaynak: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HOZ31
 
Teoman ın kişiliği pek çok kişi tarafından sevilmez bu doğru.Fakat yaptığı müziğin hakkı her zaman verilmeli.Türk rock ı belli yerlere taşıdığı da doğru.Yeni albümlerinde biraz daha eski havasını yansıtmasını diliyoruz.
 
Teoman "Düetler" adında bir albüm hazırlığı içinde bir ropörtajında:

" yeni albüm, eski şarkılarımın düet formlarından oluşacak. Sezen Aksu, Mor ve Ötesi, Şebnem Ferah, Özlem Tekin, Hayko Cepkin, Nil Karaibrahimgil, Ajda Pekkan gibi isimlerle düetler yapacağım. Birkaç jenerasyon aslında, benden eskiler de var, benimle aynı zamanlarda çıkmış Şebnem, yarım jenerasyon farkla Mor ve Ötesi gibileri ve daha gençler. Aslında iki yeni şarkı yaptım ama hem eski, hem yeni şarkı olmasın diye koymayabilirim. Bir tane de film projesi var, onunla ilgili şarkılar yapıyorum, belki filme kaydırırım onları." söylemiş.


Teomanı eleştirenlerin çoğu TV de gördükleri görüntüler üzerine yorumlar yapmakta. Teoman türk rockçılarının önünü açan bi jenarasyonun yapı taşıdır. ilk çıktığı zamanlarda sahnede sigara ve bira içmesi yüzünden eleştirilmişti. şimdilerde içip çıkmayan yok.canlı performansta Teomanı dinlemediyseniz, şarkı sözlerinde kendinizden birşeyler buluyorsanız, Teomanı eleştirmeye hakkınız yok.
 
Eleştiriler bazı kimseler için iyi.bazı kimseler için kkötü olabilir.Çoğu sanatçı için yapılan eleştiriler onu yermekle orantılıdır.Fakat söz konusu teoman sa o kıskançlık için yapılmış eleştiridir.rayaz sana söylediklerinde katılıyorum.
 
Şu forumlarda tartıştığımız kişilerden 30 yıl sonra da şarkılarının dinlenilmesi, hakkında hala konuşulması garantisini en çok taşıyandır kanımca. Çok güzel sözler yazar fena da yumruk atmaz. Ha bir de onu eleştirmeye çalışanlar çok tutarsızlaştılar. Kurt Vannegut u ölümünden sonra andığını gördüğüm tek şarkıcıdır, hümanisttir ama insanlardan çok önceleri ümidi kesmiştir. Çok samimidir hem de çok. Bir insan eli nasıl bir başka insana kalkarmış böyle hümanizm mi olurmuş. Şu adama bu konuda bok atmayın bari. Kimseye bok atmaz, kıskançlığı güzel olana ve saygı duyduğunadır. Gerizekalı olanların kendisini anlamasını beklemez.
 
"Çok kısa bir süre sonra, Teoman müthiş bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Dillere pelesenk olmuş Teoman şarkılarını ünlülerle birlikte yorumluyor, düet yapıyor yeni albümünde. 2008’in iddialı projelerinden biri. O zaman belki bu yumruklar reklam maksatlıdır. Öyle biri olsaydı, hanlar hamamlar dikerdi Teoman; planlı, programlı, oyunu kuralına göre oynayan... Zaten öyle biri olmadığı için bu kadar öfkeli olan bitene. Şimdi attığı yumruk nedeniyle de içtenlikle üzülüyordur, eminim."

Tolga akyıldız
 
Geri
Üst