Gri''ff

Gri''ff;
Eskişehir de faaliyet gösteren bir Türkçe hard rock grubudur. Grup daha önce barlarda ve çeşitli yerlerde sahne almış, bunun yanı sıra üniversite şenliklerinde de konserler vermiştir. 3 yıllık mazisi olan grup, bu süre içinde uzunca bir dönem repertuarında coverlara yer vermiş, ancak sonraki dönemlerde beste çalışmalarını yogunlaştırmış ve su sıralar demo çalışmalarını tamamlayarak, ilk demo albümünü piyasaya sürmüştür... tamamen bedava olarak dagıtılan albümdeki şarkıların tümü gruba aittir.

Albümdeki şarkılara aşagıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

http://www.gri-ff.com/indexdownload.html

Bunun dışında grup ve cıkardıgı albüm hakkında daha ayrıntılı bilgiyi "www.gri-ff.com" adresinden edinebilirsiniz...
 
Arkadaşlar böyle başlık açmamanız gerekmekte önce bir tanıtın grubu kimlerden oluşuyor fln . Lütfen Forum Kurallarını ve Uyulması gereken kuralları okuyalım . Lütfen grubu biraz daha tanıtınız .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Valla doğru aslında haklısın.

Grup 2002 yılında eskişehirde kuruldu.Grubun üyeleri:

Gitar Vokal:Seçkin Canan
Bas Gitar : Sercan Demir
Ritim Gitar: Tayfun Erul
Davul :Murat Yakupoğlu

Grubun ilk kuruluşundan bu yana davulda Murat bize katıldı.Daha önceden grubun üyeleri kendi şehirlerinde çok sayıda grup ile çalıştıları için ilk önceleri sadece kendimizi tatmin etmek ve eğlenmek amacıyla studyoya girerken, Doors Park ta aldığımız konser teklifi ve arkasından gelen olumlu eleştiriler bizi işe daha ciddi bakmaya zorladı.Bir süre çeşitli coverlar çaldık daha sonraları ise artık kendi şarkılarımızı söylememiz gerektiğini hissederek işte bu demoyu ortaya çıkardık.
Demo ve grup hakkında olumlu olumsuz bütün düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz...


Yukarda belittiğim gibi grubun demosuna ve grup hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için:

www.gri-ff.com adresini kullanabilirsiniz...
 
demolarınızı dinledim, ülkem için büyük bir eksik olarak gördüğüm bir tarza gönül vererek benden baştan bir + aldınız... demolarda başarılı, konserler ile iyi bir dinleyici kitlesine ulaşmamanız için hiç bir sebebiniz yok... başarılar...
 
Genelde grup üyelerinin herşeye cevap yazmaları bence pek dogru degil ama, mbk nın yazısı üzerine içimde kalmıs bir şeyi yazmak istedim. Türkiye de eksikliği hissedilen tarzın, aslında rock müzigin daha alt bir tarzı olması bence cok acı. Bizim müzigimiz aslında modernlikten daha uzak, saf rock müzige dayanıyor, ve eksik olanın aslında ilk olması gereken tarz olması bence oldukça da garip. Bunun dısında kayıtlar esnasında sizin müziginizi gencler dinlemez gibi tepkiler aldıgmızı da eklemek isterim. Bu yüzden yorumun için sana teşekkür ederim.
 
Gençler dinlemesin, biz varız abi ölmedik daha... hep öyle kestirip atmayalımda ben çok sıkı blues, rock, hard rock dinleyicileri biliyorum 16sında...
 
mbk demiş ki:
Gençler dinlemesin, biz varız abi ölmedik daha... hep öyle kestirip atmayalımda ben çok sıkı blues, rock, hard rock dinleyicileri biliyorum 16sında...
Kestirip atmak kesinlikle yok ona emin olabilirsin, müzikse müzik, tanınsak da tanınmasak da, herkese ulaşsak da ulaşamasak da, ben içimden geleni çalmak isterim... Ve bu su an yaptıgım müzikse, adı hard rock veya 70 ler sound u veya bir sürü şey, yapacağım da bu olacak... eksikliği doldururmuyuz bilmiyorum ama... dedigin gibi hard rock ölmedi, biz de ölmedik, burdayız...
 
BU arada demo albümün kesinlikle arşivimde olmasını isterim, dağıtım başlayınca haberdar ederseniz sevinirim...

odtu12.jpg


odtu8.jpg


odtu13.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Dağıtım herhangi bi aksilik olmaz ise bu hafta içinda Eskişehir Ankara İstanbul başta olmak üzere bağlantı kurabildiğimiz bir çok şehirde başlıyacak.
Demo dağıtımı başladığında burdan hengi şehirlerde ve nerelerden temin edilebileceğini bildireceğiz...
 
Gri''ff Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen "Battle Of The Bands" yarışmasında ilk 8 grup içine girerek finale kalmıştır.
8 Ekim günü Boğaziçi Güney Kampüsünde düzenlenecek finalde seçkin bir jüri önünde sahne alacaktır.
 
demonuz elime geçti. bence çok başarılısınız. dinlemediğim en iyi amatör gruplardan birisiniz. öğrendiğim kadarıyla eskişehir grubuymuşsunuz. bende esk. de oturuom. umarım bir yerde sahne alırsınızda canlı dinleme imkanı bulurum.
 
Gri''ff grubunun dwemosunun dağıtımı İstanbulda başladı.İstanbuda demoya ulaşabileceğiniz yerler:

Beatles Cafe ve Beatles Aziza
Rockstop
Halep Pasajı Köstebek Müzik Shop
Rockstar
Durock

Bunun yanında üniversitelerin RockCluplerinde de demonun dağıtımı yapılacaktır.

Ayrıca grubun demo sarkılarıı www.gri-ff.com adresinden edinebilirsiniz...

Diğer şehirlerdeki dağıtım yerleri yine ve grubun sitesinden duyurulacaktır...
 
Demo nuz hayırlı olsun

Arkadaşlar demo nuz hayırlı olsun. Şarkılar gerçekten de hiç fena deil.Özellikle temiz bi kaydı olmasına sevindim. Doyasıya şarkısı çok sağlam parça ya benziyor. Bi yerlerde de çıkıp çalarsanız sizi canlı dinlemek güzel olur. Emeğinize sağlık.Kolay gelsin...
 
ahalat demiş ki:
demonuz elime geçti. bence çok başarılısınız. dinlemediğim en iyi amatör gruplardan birisiniz. öğrendiğim kadarıyla eskişehir grubuymuşsunuz. bende esk. de oturuom. umarım bir yerde sahne alırsınızda canlı dinleme imkanı bulurum.


aslında bu da belki eskişehirin en buyuk sorunu.eskişehir kendi bunyesindeki gruplara maalesef yeterince ilgi gostermiyor.ilgin için sagol bundan sonra www.gri-ff.com adresinden bize ulaşabilirsin.orada duyurularımız olacaktır.
 
Gri''ff bence çok güzel adımlarla ilerliyor... başarılar arkadaşlar, demoyu edinince hemen sıkı bir röportaj olayına girelim... ülkem hard rock ının dibine vuralım bir... :) tekrar başarılar...
 
Mbk öncelikle bizimle ilgili yapmış olduğun olumlu eleştirilerin için sağol.
demonun istanbuldaki dağıtım yerlerini yukarıda yazmıştım.eğer oralardan demoyu edinemezsen bu konuda beni bilgilendir ben sana demoyu bi şekilde ulaştırırım.
 
daha önce odtü de dinlediğim ve çok beğendiğim bi hard rock grubu kendileri ....umarım başarırlar bu piyasada bir şeyler...artık aynı şehirdeyiz arkadaşlar.....

Eskişehirli death/grind grubu FaithDown adına Sercan TÜZÜN....
 
arkadaşım sağol.aslında otdu konseri seyirci açısından bizi biraz hayal kırklığına uğratmıştı.ama senin bu mesajından sonra sesimizi birilerine duyurabildiğimiğizi görüyorum.
madem aynı şehirdeyiz i şekilde iletişime geçeriz yorumun için tekrar sağol...
 
Geri
Üst