Volume Dergisi

cakewalker ben de bu reklam olayına sinir olanlardanım ama nedense volume dergisindeki ekipman ile alakalı reklamları seviyorum hatta dönüp tekrar tekrar bakıyorum bazen :)

Bilgisayar dergilerindekine hakikaten kıl oluyorum ama... :evil:
 
cakewalker demiş ki:
:)
yok valla yapsınlar zaten ben derginin nerdeyse bütün sayılarını edindim okuyorum ama ne bileyim rahatsız oldum işte :roll:

Allah arttirsin valla ne diyelim.
Bende 4 tane oldu para buldukca her kadikoye gidisimde bir tane almaya calisiyorum.Tamamlayabilecek miyim bende acaba ..
 
demir_grac demiş ki:
dust demiş ki:
Kıvılcım müzikle sıkı bağları olan bir dergi.. Hatta onların galiba :) Dergi olarak çok iyi ama tanıtım konusunda genelde(!) kıvılcımda satılan ürünlere yükleniyorlar. Bilmiyorum son 3 sayıda neler oldu ama öyle bir dergiyi reklam aracı gibi kullanıp yazık ediyorlar..

Bence Yazik ettikleri yok hocam.
Sonucta muzik tek. arac ve gereclerinden bahsediyorlar.Ayni urunun Turkiye Dist.'inin reklamini koymalarinda da bir sakinca yoktur.
Mesela M-audio'nun bir urun kritigi yapilirken sayfanin bir kosesinde Compel reklamini gormemizin bir zarari oldugunu sanmiyorum. :roll:

Yanlış anlamışsın demek istediğimi,reklam tabiki verilir,aksine verilmiyorsa bir problem var demektir. Ama uzunca bir dönem kıvılcım müzikte satılan markaların ürünleri tanıtıldı,kıvılcımda satılacak ürünlerin haberleri verildi vs.Yani demek istediğim müzik teknolojileri değil, kıvılcımın teknolojileri gibi bir kategoriye sokmak lazım derginin o dönemki içeriğini :) Tabi yine söylüyorum,bunlar benim kişisel gözlemlerim..
 
abi ben bu volume dergisini izmirde nerde bulurum yaw.sadece ist damı cıkıyo bu dergi.sipariş mi vermek gerek.eski sayılarını da alsam olur.içimde volume dergisi okuma aşkı dolu :D
 
Evet aynı soruyu bende sorucaktım izmirde bu dergiyi edinebileceğimiz herhangibir yer yokmu aciba? Böyle müzik yapım teknolojisi için bilgi edinebileceğimiz başka bir dergi çıkmamıştı karşıma sanırım türünün son örneği bir dergi içeriğini gerçektende merak ettim..
 
Aralik sayisini edindim geçenlerde :p
Kadikoy'e gittim akmar'da dahil cogu yer baktim bulamadim.
Eve geldim kartal'da bi bufe ye sordum adam tak diye son sayiyi cikardi.
Son sayiyi okumanizi oneririm zira icersinde Steve vai ile yapilan roportaj var.Billycim le yapilmis roportaj var.
Adamlar deli bir sey ayrica bu sayida konser oncesi SoundCheck izlenimlerini de okuyabilirsiniz..
 
Bu ay Volume dergisi röportajlarda çok iyi; Steve Vai, Billy Sheehan, Serdar Öztop, Hüsnü Şenlendirici röportajlarının yanı sıra Depeche Mode'nin de röportaj tadında bir araştırması bulunuyor. İlgililere duyurulur. ;)

Sevgiler...
 
İçeriklerini reklamla azalttıklarını sanmıyorum; normal içerikleri olması gerektiği kadardır, kendilerini finanse edebilmek için extra reklam alıyorlardır ki şahsen ben müzik teknolojileri ile ilgilenen biri olarak müzik teknolojileri ile ilgili reklamlardan rahatsız olmuyorum. Hatta hoşuma bile gidiyo... mintax reklamı değil ki içindekiler :)
 
rock n coke ta eski sayıları ücretsiz dağıtmaları beni çok memnun etti. ilk sayısından beri takip etmeye çalıştım ama bulundugum yerde olmadıgından eksik sayıları rock n coke ta tamamladım.
 
Merhabalar;

Öncelikle olumlu olumsuz dergimize olan eleştiri ve yorumlarınız için çok teşekkür etmek istiyoruz ekip olarak. Hemen küçük bir konuya açıklık getirelim isterseniz: Dergide çıkan Kıvılcım Müzik ürünlerini bir süre mecburen ağırlıklı olarak verdik. Çünkü o süre boyunca ithalatçı firmalar bize ürün vermek konusunda şüphe ile yaklaşıyorlardı. Zaman içinde tarafsızlığımızdan ve objektif bakışımızdan emin oldular ve artık ofisimiz yeni ürünlerden geçilmez oldu :) Yani artık sadece Kıvılcım'da satılan ürünler yok. Bir de biz bir ürünü tanıtmayı doğru bulduysak ve bu ürün de sadece Kıvılcım'a geliyorsa herhangi bir çekince içine girmeden tanıtıyoruz. Ama haber değeri taşıyan her ürünü de dergimize girmeye devam edeceğiz. Biz ekip olarak müziği ve müzik teknolojilerini çok seviyoruz. Ülkemizin de bu konuda sevindirici bir hızlı geliştiğini görüyoruz. Kısa zaman içinde derginin içeriği ciddi anlamda genişleyecek ve dünyada sözü geçen tüm freeware yazılımları (korsan değil-ücretsiz yazılımlar) Volume sayesinde kolay yoldan takip edebileceksiniz. Herkese ilgisinden ve dergimizi takip etmelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizlere fikir vermek için mail atmaktan da çekinmeyin lütfen. Şimdilik hoşçakalın...
 
volume dergisini sürekli takip ediyorum.. bence ülkemiz müzik sektörü için önemli bir dergi.. içerikteki reklamlar beni rahatsız etmiyor.. eğer dergi para kazandıkça kendisini geliştirecekse tabi...

ancak eskişehirde volume u bulmak zor oluyor..bildiğim kadarıyla sadece benim aldığım kitapçıda satılıyor bazen kaçırıyorum ve o ay okuyamıyorum.. buna bir çözüm bulunması lazım.. mesela buradaki migroslarda en abuk sabuk dergilere kadar mevcut ama volume yok.. neden acaba..

umarım volume sürekli gelişerek dahada büyür
 
ilk sayısını almıştım sonra koptum, dün son sayısını aldım, oldukça fazla ilerleme var gibi ilk izlenimim. Stüdyo alternatifleri kısmı esas ilgimi çeken başlık oldu.
 
psiXaos demiş ki:
ilk sayısını almıştım sonra koptum, dün son sayısını aldım, oldukça fazla ilerleme var gibi ilk izlenimim. Stüdyo alternatifleri kısmı esas ilgimi çeken başlık oldu.
Ben Volume dergisini 13. sayısında yakaladım ve harıl harıl eski sayıları ararken sen ilk sayısından sonra bırakmışsın. :D

Gerçi ilk sayıların nasıl olduğunu bilemiyorum ama 13. sayısından bu yana dahi büyük gelişmeler olduğu gözle görülür bir gerçek ce Volume, Türkiye'de müziğin teknik yanlarına dair çıkan en iyi dergi bence.

Sevgiler...
 
Geri
Üst