Mesa Boogie Pedalları ( Yeni Seri )

Yeni seri pedallarını Mesa Boogie piyasaya sürdü .

pedals-main_r2_c2_s2.gif


pedals-main_r2_c3_s2.gif


pedals-main_r2_c4_s2.gif


pedals-main_r2_c5_s2.gif



Detaylar aşağıdaki linkde .

http://www.mesaboogie.com/Product_Info/pedals/pedals-main.html

:)
 
Bogner pedal yapar da Mesa yapmaz mı....:)
Aynı Bogner pedallar gibi bunların da tamamen solid state olması da dikkat çekici tabii....
Ve fakat hiç birinin Bogner Ecstasy Red'e kafa tutabileceğini sanmıyorum. Sanmak istemiyorum daha doğrusu, yeni aldım pedalı, hiç işime gelmez:)
 
Bence kalabilirler. Sadece solid state bu pedallar. Ama Mesa açısından enteresan bir pazarlama taktiği olduğu kesin.
Diğer taraftan, Bogner bile yaptıysa...:)

Hocam biz ne butik pedallar gördük, çalmaya kalkışsan adamı çarpar öldürür, o kadar özel dizayn hani :D
Kaliteli olsun işe yarasın da varsın solid state olsun. Bogner'in pedalları mercek altına aldım ben de ama (kendi adıma) zahmet edip Mesa veya Bogner'e para harcar mıyım şüpheli. Bu sezon attenuator ve hal kalırsa hoparlör alacağım. Çekmişim kafamdaki gibi lambalıları, solid stateler mercek altında kalır gibi geliyor bana bu yıl :)
 
yerli üretim muadil konusunda sitemim var. piyasada muadil pedal amfi dolu ama ne düzgün bir web sitesi var ne de karşılaştırmalı tanıtım sampleları.

Bu konuda haklısın. Ben biraz ADD+ ve ondan fazla Alen Geere'in videosunu bulabildim. Gerçi Alen Geere pedalları klon değil. Çoğu pedal kendi tasarımı. Buradan tonguch Selahattin Abiye de seslenmiş olalım, Tonal Amfilerinin de videoları genelde yetersiz görünüyor bana. Üreticilerimize yakın yaşayıp ta vakit ayırıp yardımcı olabilecek müzisyen arkadaşlara da ricamız olsun, bu ürünlerin videolarında üreticilerimize yardımcı olalım ki yerli üretimi de tanınma bazında destekleyelim.
 
Web sitesinde pedallara tıkladıktan sonra video bölümünde mesa tarafından yayınlanan videosu var.
Ama nekadar gerçektir bilinmez tabi :)
Ne editlerden geçmiştir o video.

Ben daha çok ev kullanıcılarının kısıtlı imkanlarıyla yaptıkları kayıtları baz almayı tercih ediyorum. O bilmemne guitarsların veya carthane pedallarının kayıtları nasıl yapılıyorsa beklentileri acaip yükseltiyor. Bize dürüst, mütevazi insanların demoları lazım :)
 
Geri
Üst