Sabah Saatleri, Iş Yeri Ve Turkrock

Merhaba arkadaşlar,

Erken mesai saatlerinde işe güce konsantre olamayıp, tam bir işin ortasındayken/yeni başlamışken şartlı refleks gibi nedensizce zart diye Turkrock'a girip alım satım ilanlarını okumak sadece bana ait bir motivasyon bozukluğu mudur? Yoksa aynı dertten muzdarip başka arkadaşlar da varmıdır?

Detaylar lütfen..

:)
 
Bende tam tersi oluyor. İşten güçten daraldığımda ilanlara forumlara bakıp kafayı dağıtıyorum. İş konsantrasyonumu bozmuyor aksine faydası oluyor benim için. Çok eski ve basit bir oyun vardı moornhun sanırım adı.
Aynı şekilde haribo firmasında personel için yapılmış fakat daha sonra çalışanlar arasında bir yarışa dönünce iş gücünün düştüğünü görüp yasaklamışlar. Herşeyin fazlası zarar yani :)
 
Evet, Nitekim sabahtan beri dayanamayıp 10 defa girip çıktım siteye, Hatta toplantıda bile baktım telefondan..bir şeyler satarken bu oran daha da artıyor sanırım..
Bu arada bir dünya iş çıktı, yaptık, bilgilendirdik vs. Aslında motivasyon bozukluğundan çok motivasyonun kaynağı oluyor.
Bu arada benim favorilerim sahibinden ve turkrock, turkrock alım satım gibi sahibindenin de ana sayfa vitrini bela birşey.
 
Nerede olursa olsun browser açıldığında refleks olarak turkrock, facebook ve ebay yazıveriyorum yeni sekmelerde, hürriyet gazetesinde çalışırken bayağı azar yerdim, gerçi sonra ebay'in nimetlerini anladılar, nasıl yaparız nasıl ederiz diye kuyruk oldular önümde :)
 
aynen işteyken ben de sürekli facebook, gmail, turkrock, garaj ve haber siteleri arasında geziniyorum. tabi bu alım satım muhabbeti zaman zaman thomann'a da sıçrıyor. bakalım orda ne imiş fiyat, gelirmi ki bu buraya ordan diyerekten :D
 
Geri
Üst