Badem

arkadaşın tel inde dinledim sonrada albümünü indirdim SEN AÐLAMA parçası çok hoş insanın içini okşuyo...!
 
RunRabbitRun demiş ki:
Kullanılan enst. dolayısıyla hafif Travis tadı aldığım ilk klip şarkıları hoşuma giden grup. Neden ama kendi besteleri ile çıkmadılar bilemiyorum. zira müzikalitesi bence iyi bu adamların.

Albümdeki şarkılar kendi besteleri ki :)

Sadece sözlerde karacoğlan sözleri kullanılmış ilk albümde ağırlıklı olarak çok hoş bir yapım olmuş, melodi ile çok iyi örtüşmüşler
 
RiboZoOm demiş ki:
çok uyduruk bi müzik yapan, zerre kadar yaratıcı olmayan ve söz yazmaktan aciz insanlardan oluşan güzel yurdumun piyasa grubu...Ayrıca albümlerine verdiğim paraya üzüldüm, evlat acısı gibi koydu bana.

Müzik zevkleri ve tatları değişir ama senin beğenmediğin uyduruk müzik yaptıkları anlamına gelmez, bence çok çok kaliteli bir tarzları var.

Türkiyede çok nadir olan bişey yapıyorlar iblmem farkındamısınız, bir vokal topluluğu aslında badem ve çok sesli vokallerle seslendiriyorlar parçalarını. Bunu yapmanın ne kadar zor olduğunu bilen bilir, bunu çatır çatır da yapıyorlar.

Ayrıca sözlerde karacoğlan ağırlıının olması söz yazamadıkları anlamına gelmiyor ki :) keşke albümün çıkış hikayesini biraz bilsen de öyle yorum yapsan.

Keşke piyasada bu kadar kaliteli gruplar olsa :)
 
Geri
Üst