Sons Of Anarchy

Vay anasını şahane olurdu ha SAMCRO logolu giyip dolaşmak. Gerçi cevabı "gidondaki hayalet" olan soruyu nerden bilip cevaplayacağım o ayrı mevzu.
 
Yeni sezon 10 eylülde başlıyormuş. Şu alemde iki yavşak varsa biri Breaking Bad Walter, öbürü Charming'li Clay. Bu ikisini bile özledim, başlasın artık şu yeni sezonlar.

1069384_696655590350659_1847476868_n.jpg
 
Charlie hunnam yeni filmi pacific rim için conan'a çıktı geçen. dizide alışmışız güneyli Amerikan aksanına.conan da ise kişilik değiştirmiş gibi kendi aksanın da konuşunca komiğime gitti. newcastle lıymış bir de. kuzey İngiltere yani,daha bir ağır aksan. :)
 
Şu diziyi izlerken öyle bir kaptırıyorsun ki kendini sanki gerçekten Charming'te yaşar gibi hissediyorsun. Müziklerle de beraber çok farklı kafalar be.
 
6x1

o sarışın bebeyi jax in çocukluğunun hayali gibi düşünmüştüm.katliamcı canavar çıktı piç. o silah çeteleri yakacaktır. ha bi de dave navarro var farkındaysanız.
 
Evet yeni sezonun ilk bölümüyle bir kez daha şunu söyleyebiliriz ki Opie ile beraber şu dizinin en kral adamı Chibs'tir. Eline koluna sağlık İskoç reyiz. Hani sakin ilerlese bile her an herşey olabilir gibi ya dizide, bölüm sonunda gene vurdular darbeyi neye uğradığımızı şaşırdık. Bu sezonun konuk oyuncuları da bence şukela. Mafya babası olan bildiğimiz Robocop abi, kerhane maması da Lost Sawyer'ın eski yavuklusu abla. İlk bölümden açılışı da yaptı maşallah dedik ablaya.
 
Son düzenleme:
En sonunda başladık diziye, haydi hayırlı olsun.

Yalnız Charlie Hunnam'ın yürüyüş hiç değişmemiş fakat Amerikan aksanı hiç olmamış ha, çenesi kayıyor kotaracağım diye. Her an, "Mate, Tottenham's due north... Are you lost? Or just fucking stupid?" diyecekmiş gibi geliyor. : )

Bu motor olaylarını hiç sevmem ama sırf motor üzerine bir dizi de değildir herhalde.
 
Son düzenleme:
Ulan müdavim olacak sava ve illnino insanları,

Dizinin en iyi sezonu hangisi sizce bir yazın bakalım.

Buradan da itiraf edeyim ki; 2. sezonu bitirmek üzereyim ve 1,5 sezon boyunca "kim ulan bu Sam Crow lavuğu?" diye sordum kendime, kafayı kırdım.
 
şu halimle hiç güleceğim yoktu be abi. :) sam crow bunların kulüp şubesi. en iyi sezondan ziyade 3.sezondan itibaren inanılmaz iyi olmaya başlıyor. ki ilk iki sezonda gayet sağlamdır. 3-4-5-6 uçuyor. spoiler yemek istemiyorsan bunun hakkında sözlüklerden bişeyler okuyayım deme.
 
Valla şu sezon bundan iyidir diyemem. Her sezonu bence kendi içinde hem güzel hem tutarlı. Hepsini izleyip gene begenmeyebilirsin ama son donemin en kral dizilerinden olduğu bir gercek. Kusur olarak adlandirabilecegim tek yani adındaki anarşi kavramına fazla egilmemis olmaları. Çok daha derin felsefi göndermeler yapabilirlerdi.

SAMCRO'yu iki sezon sonunda çözen Purga; sana bir sır daha vereyim. Hapisteki Otto var ya, o adam Kurt Sutter ışte. Hem yapımcı hem Katey Sagal'in kocası :D
 
Geri
Üst